Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Kicker
üzenetére
Szeretem a 7a hibakódot, az ms szerint ez lehet hardver vagy szoftverprobléma, hardverproblémán belül memória vagy vga, szoftverprobléma belül meg driver vagy vírusirtó. Na ez kb az egész gépet lefedi.
Ilyenkor érdemesebb újrahuzni a rendszert, office frissítéseket én nem tenném fel, valaki már írta fentebb, hogy bizonyos frissítés kékhalált okoz. Ha az új rendszer is fagy akkor kezdeném el ellenőrizni a hardvert, memóriákat főleg.Sub-ZeRo: Én ezeken már meg sem lepődőm, valamikor teleszemetelem a rendszeremet mindennel amit el lehet képzelni, csak vírust nem engedek rá és semmi baja nincs, valamikor meg a szűz rendszer a második újraindítást követően megfagy. A legjobb az amikor ugyan az a vírusirtó egyszer kékhalált okoz, utána meg hónapokig nincs semmi baja.

Colos1: Próbáld meg, hogy hanyagolod a catalystot meg a navot egy darabig, ha nem fagy akkor meg van oldva a probléma. CCC-t tedd fel nav nélkül, vagy fordítva, mert az is lehet, hogy a kettő nem jön ki egymással valamiért.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyenkor érdemesebb újrahuzni a rendszert, office frissítéseket én nem tenném fel, valaki már írta fentebb, hogy bizonyos frissítés kékhalált okoz. Ha az új rendszer is fagy akkor kezdeném el ellenőrizni a hardvert, memóriákat főleg.