Hirdetés

Aktív témák

• Воланд

titán

válasz Kicker #34696 üzenetére

Szeretem a 7a hibakódot, az ms szerint ez lehet hardver vagy szoftverprobléma, hardverproblémán belül memória vagy vga, szoftverprobléma belül meg driver vagy vírusirtó. Na ez kb az egész gépet lefedi. ;] Ilyenkor érdemesebb újrahuzni a rendszert, office frissítéseket én nem tenném fel, valaki már írta fentebb, hogy bizonyos frissítés kékhalált okoz. Ha az új rendszer is fagy akkor kezdeném el ellenőrizni a hardvert, memóriákat főleg.

Sub-ZeRo: Én ezeken már meg sem lepődőm, valamikor teleszemetelem a rendszeremet mindennel amit el lehet képzelni, csak vírust nem engedek rá és semmi baja nincs, valamikor meg a szűz rendszer a második újraindítást követően megfagy. A legjobb az amikor ugyan az a vírusirtó egyszer kékhalált okoz, utána meg hónapokig nincs semmi baja. :DDD

Colos1: Próbáld meg, hogy hanyagolod a catalystot meg a navot egy darabig, ha nem fagy akkor meg van oldva a probléma. CCC-t tedd fel nav nélkül, vagy fordítva, mert az is lehet, hogy a kettő nem jön ki egymással valamiért.

Aktív témák