Hirdetés

Aktív témák

• Heffi

őstag

Sziasztok!

A mai nap az nem az én napom, az már biztos.

A laptomon neteztem és kerestem egy progit a telefonomhoz. Azt hittem megtaláltam, de valami brutális vírust telepítettem a gépemre 2 mp alatt. Amikor előugrott egy ablak, hogy fenyegetéseket talál a gépemen..., a vírusírtó és a műveletközpont "x"-elve, rendszervisszaállítás hazavágva, tudtam hogy baj van. Szerencse, hogy az xp ott volt egy másik partíción, gyorsan átmentettem a lényeges dolgokat egy mobilrackre és format C. A win 7 nem települ fel erre a partícióra. Ezek után töröltem az öszes partíciót és újakat hoztam létre a win7 telepítővel. Az XP-t fel tudtam tenni, de a 7-st csak félig, azaz amikor telepítés közben újraindul, már nem tud betölteni.

Az a hibaüzenet, hogy " nemrég bekövetkezett hardver vagy szoftverváltozás lehet..."
    " a win nem töltődött be, mert hiányzik vagy sérült egy kritikus rendszer-illesztőprogram"

Fájl: windows\system32\drivers\wdf01000.sys
    Állapot:0xc00000e9

A HDD topikban kértem segítséget olyan program után kutatva, ami "valósan " letörli a vinyót, mert szerintem a sima formatot meg a partició törlést valahogy túlélte az a szemét vírus.

Esetleg ötlete valakinek, hogy újra telepíthető legyen a 7-s a HDD-re?

Aktív témák