Hirdetés
Aktív témák
-
haly
őstag
Helló!
Gép, illetve win7 vásárlása előtt állok. Ki is szemeltem magamnak a home premiumot (64bit).
Azonban probléma még így is akadt. Sajnos nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni. OEM,UPGRADE,vagy BOX? Namost nagyon ködösen, de tudom nagyjából mi az az OEM-->amit nem telepíthetek kétszer. UPGRADE-->amit egy meglévő rendszerre kell tenni, BOX-->alap, bárhová tehetem, akármennyiszer.
Légyszi magyarázzátok el telljesen és minden részletet ezekkel kapcsolatban (egyszerübben
).
Namost van itthon egy win vista dvd-m, amit egy laptophoz vettünk. Az lehet upgrade alap, hogy azt telepítem az új gépre, és rá az upgrade win7-et? Vagy vegyek oem-et? Lehet, hogy később fejlesztés lesz, vagy esetleg újratelepítés. Ja és ehhez jön a 3. kérdés: Az oem-et akárhányszor újratelepíthetem ugyan arra az alaplapra? Ha pedig új alaplapot veszek akkor új wint is kell vennem?
Vagy, a harmadik lehetőség, amitől nagyon fanyargok, hogy veszek boxot, és akkor már minden meglévő gépet ,,újítok''
Lehet, sőt elég valószínű, hogy már kérdezték, de sajnos én még nem találtam rá (érthetően) választ.
Nagyon nagyon köszi előre is a helpet!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).