Hirdetés

Aktív témák

• haly

őstag

Helló!
    Gép, illetve win7 vásárlása előtt állok. Ki is szemeltem magamnak a home premiumot (64bit).
    Azonban probléma még így is akadt. Sajnos nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni. OEM,UPGRADE,vagy BOX? Namost nagyon ködösen, de tudom nagyjából mi az az OEM-->amit nem telepíthetek kétszer. UPGRADE-->amit egy meglévő rendszerre kell tenni, BOX-->alap, bárhová tehetem, akármennyiszer.
    Légyszi magyarázzátok el telljesen és minden részletet ezekkel kapcsolatban (egyszerübben :D ).
    Namost van itthon egy win vista dvd-m, amit egy laptophoz vettünk. Az lehet upgrade alap, hogy azt telepítem az új gépre, és rá az upgrade win7-et? Vagy vegyek oem-et? Lehet, hogy később fejlesztés lesz, vagy esetleg újratelepítés. Ja és ehhez jön a 3. kérdés: Az oem-et akárhányszor újratelepíthetem ugyan arra az alaplapra? Ha pedig új alaplapot veszek akkor új wint is kell vennem?
    Vagy, a harmadik lehetőség, amitől nagyon fanyargok, hogy veszek boxot, és akkor már minden meglévő gépet ,,újítok'' :F
    Lehet, sőt elég valószínű, hogy már kérdezték, de sajnos én még nem találtam rá (érthetően) választ.
    Nagyon nagyon köszi előre is a helpet!

Aktív témák