- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
haly
őstag
Helló!
Gép, illetve win7 vásárlása előtt állok. Ki is szemeltem magamnak a home premiumot (64bit).
Azonban probléma még így is akadt. Sajnos nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni. OEM,UPGRADE,vagy BOX? Namost nagyon ködösen, de tudom nagyjából mi az az OEM-->amit nem telepíthetek kétszer. UPGRADE-->amit egy meglévő rendszerre kell tenni, BOX-->alap, bárhová tehetem, akármennyiszer.
Légyszi magyarázzátok el telljesen és minden részletet ezekkel kapcsolatban (egyszerübben
).
Namost van itthon egy win vista dvd-m, amit egy laptophoz vettünk. Az lehet upgrade alap, hogy azt telepítem az új gépre, és rá az upgrade win7-et? Vagy vegyek oem-et? Lehet, hogy később fejlesztés lesz, vagy esetleg újratelepítés. Ja és ehhez jön a 3. kérdés: Az oem-et akárhányszor újratelepíthetem ugyan arra az alaplapra? Ha pedig új alaplapot veszek akkor új wint is kell vennem?
Vagy, a harmadik lehetőség, amitől nagyon fanyargok, hogy veszek boxot, és akkor már minden meglévő gépet ,,újítok''
Lehet, sőt elég valószínű, hogy már kérdezték, de sajnos én még nem találtam rá (érthetően) választ.
Nagyon nagyon köszi előre is a helpet!
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).