Aktív témák
-
válasz
TeeJay
üzenetére
Miért baj az ha menet közben rántod ki? A windows 7-ben már nem lövi le egyből, úgy mint a pendrive-ot sem kapcsolja ki egyből. Ha sata2-es merevlemez, akkor tudja a hot-swap funkciót, és nem lesz neki baja, ha leválasztás után kihúzod. De ha ez neked nem tetszik, akkor vagy vársz 10-15 percet mire kikapcsol, vagy az egész géped kikapcsolod és úgy húzod ki. Szerintem hülyét kapnál, ha látnád én hogy használom a vinyóimat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és nem lesz neki baja, hidd el, mert én már egy éve így használom.
Amúgy meg 500 gigás meg 1 terrás vinyókkal is megjátszom, semmi baja nem lesz neki.
Persze mind tele van.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)