Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Jazz
veterán
Win7 inkvizítorok.

Egy változtatási szándék nem a Win7 isten elleni támadás megnyilvánulása, csupán az isteni tökéletes rendszer személyreszabásának igénye és nem a gondviselő elleni támadás jele. Remélem nem kell megindokolni minden mozzanatot hogy igazolható legyen és ne égjek el máglyán.
Betűsimítást Pl. azért akarom kikapcsolni, mert Noti kijelzőn (Nekem) többet árt mint használ. Szellemképes és csúnya lesz tőle. A fekete fehér átmenetek színhibás pirosas szellemképet kapnak (nagyon kicsit, csak egy profi asztali tft-hez viszonyítva) de épp elég hogy zavaró legyen. IE meg azért nem kell mert van egy elmentett firefox profilom, ó dícsértessék IE.
- A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása-menüben nekem semmi nem jelenik meg. Üres. Miért?
- Clear Type szöveget már sikerrel kikapcsoltam, a képernyőn lévő betűtípusok simításának kikapcsolását is meglehet oldani valahogy?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest