Aktív témák
-
Jazz
veterán
Win7 inkvizítorok.

Egy változtatási szándék nem a Win7 isten elleni támadás megnyilvánulása, csupán az isteni tökéletes rendszer személyreszabásának igénye és nem a gondviselő elleni támadás jele. Remélem nem kell megindokolni minden mozzanatot hogy igazolható legyen és ne égjek el máglyán.
Betűsimítást Pl. azért akarom kikapcsolni, mert Noti kijelzőn (Nekem) többet árt mint használ. Szellemképes és csúnya lesz tőle. A fekete fehér átmenetek színhibás pirosas szellemképet kapnak (nagyon kicsit, csak egy profi asztali tft-hez viszonyítva) de épp elég hogy zavaró legyen. IE meg azért nem kell mert van egy elmentett firefox profilom, ó dícsértessék IE.
- A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása-menüben nekem semmi nem jelenik meg. Üres. Miért?
- Clear Type szöveget már sikerrel kikapcsoltam, a képernyőn lévő betűtípusok simításának kikapcsolását is meglehet oldani valahogy?
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest