Hirdetés
Aktív témák
-
tariviktoria
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel a windows 7-et a gépre, de sehogysem tudom normális működésre bírni. Majdnem minden indulásnál futtatni kell a rendszer-visszaállítást és még akkor sem biztos, hogy elindul, és ha már működik, akkor is nagyon lassú. Már telepítettem hozzá mindenféle drivert asus honlapjáról ,meg máshonnan is (az eredeti telepítőlemezt nem fogadja el).
Maga a gép egy asus P3 P5G33-as, Core 2-es procival és 4GB rammal, az alaplap pedig szintén asus P5K-VM. A gépről nem írják a gyártó honlapján, hogy támogatná a windows 7-et, de találtam hozzá drivereket, szóval remélem csak nem frissítették az oldalon a leírást vagy ilyesmi. Sajnos csak eddig terjedt a "tudományom"...
Légyszives mondjátok, hogy nem feleslegesen próbálkoztam vele eddig, és támogatja ezt az operációs rendszert, mert a párom nagyon megszerette és nem szívesen raknám vissza az xp-t.
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest