Aktív témák
-
tariviktoria
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel a windows 7-et a gépre, de sehogysem tudom normális működésre bírni. Majdnem minden indulásnál futtatni kell a rendszer-visszaállítást és még akkor sem biztos, hogy elindul, és ha már működik, akkor is nagyon lassú. Már telepítettem hozzá mindenféle drivert asus honlapjáról ,meg máshonnan is (az eredeti telepítőlemezt nem fogadja el).
Maga a gép egy asus P3 P5G33-as, Core 2-es procival és 4GB rammal, az alaplap pedig szintén asus P5K-VM. A gépről nem írják a gyártó honlapján, hogy támogatná a windows 7-et, de találtam hozzá drivereket, szóval remélem csak nem frissítették az oldalon a leírást vagy ilyesmi. Sajnos csak eddig terjedt a "tudományom"...
Légyszives mondjátok, hogy nem feleslegesen próbálkoztam vele eddig, és támogatja ezt az operációs rendszert, mert a párom nagyon megszerette és nem szívesen raknám vissza az xp-t.
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest