- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Projektor topic
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Gelli
csendes tag
Halihó!
Lassan rájövök mi a probléma... De nagyon furcsa dolog! 3 vinyóm van, egy 200, egy 80 és egy 40 Gigás, a 200-as ketté lett osztva egy 30-asra és egy 160-asra(10Giga eltűnt). A nevük 30 C, 40 D, 80 E, 160 F. A 30 Gigás partícióra telepítettem a Win7-et, a többin adatok voltak. Míg a napokban feltettem az XP-t a 40 Gigás vinyóra, amit előtte legyalultam. És akkor jött a probléma, hogy nem tudtam kiválasztani indításkor, melyik induljon, mindig be kellett állítani a boot menüben a dolgokat, ha egyiket vagy a másikat akartam indítani. Furcsálltam, hogy az XP csak akkor bootol be, ha a 80-as vinyót állítom elsődlegesnek... feltettem az EasyBcd-t vagy mit és azzal is csak a menüt sikerült megjeleníteni, de ha az XP-t akartam akkor hiányolta az ntldr-t és nem indult. Aztán véleltenül rátaláltam a 80Gb-os vinyón az XP-rendszerfájljaira, holott a 40-es vinyóra telepítettem. Aztán most minden mindennel megkeveredett és bogozhatom ki a dolgokat. Nyilván jó volna, ha a 40-esre kerülnének a rendszerfájlok a mappák mellé és nem a filmeim között bújkálnának a 80-ason. A tköm tele van a gusztustalanságokkal!
Ha valaki akar segíteni, segítségét szívesen veszem!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest