Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
casillas
csendes tag
Tegnap tettem fel a win7-et, és nagyjából ekkor láttam először, és tegnap óta sem tudtam rájönni két kérdésre/beállításra.
Az első: a Start menüben az már látom, hogy pl. a Dokumentumok menüpontot hogy lehet a klasszikus "oldalra nyílós" módra beállítani (jump list, ha így ismerősebb a neve), de a "Minden program" menüpont tartalmára nem lehet beállítani ugyanezt? Ez a mapparendszer szerű beállítás nekem sokkal nehezebben kezelhető, és tudom hogy van alul Kereső rész, de sokkal jobban örülnék, ha valahogy jump list-esre tudnám tenni azt a részt is.
A második gondom pedig a Számítógép (régen Sajátgép) részen lenne: mozaikos elrendezésnél az automatikus sorbarendezést nem lehet kikapcsolni sehogy, hogy én húzgálhassam tetszőleges megjelenítési sorrendbe a mappáimat? Zavaró, hogy akármikor letöltök/bemásolok egy fájlt egy mappába, azonnal beteszi névsorba, nem pedig a végére kerül, és így állandóan keresgélni kell, hogy hova lett... A dátum szerinti sorbarendezés a fenti dolog miatt nem jó, nem az egész mappát szeretném időrendi sorba, hanem hogy én magam kézzel áthúzgálhassam őket más (fontossági) sorrendbe, mint ahogy XP alatt is lehetett.
Remélem valaki tud segíteni (igazából a második lenne fontosabb
), én sajnos odáig se jutottam el, hogy Google-ban milyen szavakkal keressek rá egyáltalán...
Előre is köszi a választ!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), én sajnos odáig se jutottam el, hogy Google-ban milyen szavakkal keressek rá egyáltalán...