Hirdetés
Aktív témák
-
Belba
őstag
S.O.S.!!!
Nagy bajban vagyok, léci segítsetek : tökúj gépre telepítettem a Win7-et (64bites)...
(Még életemben nem telepítettem op.rendszert.)A telepítés látszólag gyorsan és könnyedén lezajlott, de a gépben 2 db merevlemez van beépítve (1 db 500GB + 1 db 1000GB) és csak az 500GB-os jelenik meg!!!...

Telepítés elején feltette a kérdést a rendszer, melyik merevlemezre akarom telepíteni az op.rendszert, kiválasztottam az 500GB-ost, erre szépen fel is rakta...
Most mit kellene csinálnom, hogy a másik (1000GB-os) is telepítve legyen?!

A Vezérlőpultban megtalálom, ott a "Tulajdonságok"-ban "megfelelően működik", épp csak az Intézőben nincs sehol!!!
Tudna valaki segíteni?!...

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs