Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Asus ROG STRIX/TUF Gaming “Kérdezz felelek,,
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csak ezért nem telepítem újra, és nem állítom vissza, hogy egy csomó programot újból fel kelljen telepíteni.
Esetleg rákeresnék a C meghajtón arra a névre amiből van (2) -es végű... pl. IrfanView 4.27 (2)?
Vagy itt?
C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\
vagy
C:\Users\NÉV\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Csak az lenne a kérdésem, hogy mit írjak be keresőszónak? A *(2) nem igazán talált semmit.
Más téma:
Kell a Sims3-nak egy Downloads mappa a letöltött egyéb cuccoknak, de a C-meghajtó már majdnem tele van és nem fér el. Hogyan tudom a C:\Users\NÉV\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads mappát átirányítani pl. a E:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Downloads mappára. Próbáltam parancsikonnal, de a játék újból létrehozta az eredeti mappát. Próbáltam a fájlok parancsikonját az eredeti mappába tenni, de akkor meg a Sim3 telepítője nem látja.
Ötletek?Megint más:
Az ACHI módot utólag bekapcsolhatom a reg-módosítással+BIOS-beállítással?
Ha utólag bekapcsolom kell hozzá driver? Ha igen az alaplap gyártó honlapjáról, vagy -lévén AMD-s lapom van - az AMD honlapjáról vegyem le a drivert?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest