Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- AMD FX
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Ugybizony az Opera sokkal tobb beepitett funkcioval bir mint barmelyik mas bongeszo.
Az eger gesztus
mail kliens stb amiket pl az FF-hez kulon kell kiegeszitokent feltenni es meg akkor sem szokott mindig olyan funkcionalitassal mukodni mint az Opera sajatja.
Levelezonek a Win98 ota TheBat-et hasznalok mas szoba sem johet mert az amolyan felprofi. Ezert is irtam ugy hogy miert ne lenne fent mindketto es igy az user eltudja donteni hogy melyik az amelyik mellett vegul leteszi a voksat. El vannak egymas mellett es par kattintassal atvalthat hogy melyik legyen az alapertelmezett.
Az Adobe az topic es vilagutalatnak orvend de hat ugye mindket alternativ bongeszo egyazont hasznalja, igy feltelepitjuk, majd blokkoljuk. Azert neha kell. A hardveres gyorsitastol en is tobbett vartam de az eredmeny szerintem is zerus.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Sorozatok
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mail kliens stb amiket pl az FF-hez kulon kell kiegeszitokent feltenni es meg akkor sem szokott mindig olyan funkcionalitassal mukodni mint az Opera sajatja.