Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Fészbukozásra szerintem opera a nyerő.
Nem említetted operánál a beépített cuccosokat, pedig van egy pár funkciója.
Most a mailt használom, mivel úgyis sokat van nyitva a böngészőm, nem kell külön ff+thunderb nyitva tartani. A processzorhasználata flashnél kevesebb mint ffnak. Az oldalak előbb betöltenek.
Egy jó ideje használok firefoxot, valószínű nem is fogom eltávolítani, az operával nem kompatibilis oldalak miatt. Utolsó flash verzióra azt írták hogy fullosan támogatja a hardveres megjelenítést, és nem processzort fog zabálni, hanem videokártyát, hát ezt nem tapasztalom.
Most próbáltam 30 lapot nyitni a könyvjelzőmből egyszerre, és elég szépen meg is nyitotta őket, ám mikor kezdtem xelni őket egyszercsak kresselt. Valami mégse tökéletes. Ahogy írtam a kettőből kéne gyúrni egyet.(#22679) polonic
Postás haverom is arról mesélt hogy tönkrevágta valami hang cuccos amit töltögetett egy oldalról.
Avastot használt. Sőt egyszer másik haverom is mondta hogy összeszedett valamit amit nem tudott kíírtani. Avastot én nem használnék.
Aktív témák
- Konteó topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest