Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
No az Office-os hibát sikerült elhárítani.
De maradt még egy: Az IE8-ban valami át kell állítani ahhoz, hogy a vállalati rendszerbe (kb. távoli asztallal megy) be tudjon jelentkezni nővérem, korábban a beállítással elég sokat szarakodott, mire sikerült; csak most már nem nagyon emlékszik rá.
De a régi Win7-e megmaradt nálam itthon is átmásolva - a teljes vinyó tartalmát átmásoltam, a néhány fájl kivételével amit nem lehetett.
(Jó, tudom, nem egy Ghost-olás, de elvileg működhet)Már korábban észrevettem, hogy a Win7 telepítésének elején van olyan javítási lehetőség, ahol felismeri a vinyón lévő Win7 telepítéseket - így hozzá is adattam ezt a "laptopos" Win7-et az indítási listához.
Csak nem akar elindulni sehogy, se csökkentett mód, se semmelyik másik.
Mondjuk egy teljesen más hardverrel végülis várható is volt, csak eddig nekem az volt a tapasztalatom, hogy az XP-nél sokkal jobban tűri ezt, sajnos most nem jött be.
Kb. 2 másodpercre jelenik meg a Win7 bootolási csíkja, aztán kékhalál.
Ugyan elsőre semmi gyakorlati infórmációt nem látok belőle, de azért lefotózom majd a kékhal infóit.
Hogyan lehetne elindítani ez a Win7-et ?
Gondolom a driverek betöltését kellene valahogy leállítani, hogy mindent alapról ismerjen fel.Vagy hogyan tudnám az IE8 beállításait kimásolni, melyik fájlban lehet ez, és hogyan eltárolva ?
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest