Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok megvagyok lőve mert elcsesztem a windows rendszer partíciót úgy-hogy még javítani sem tudom
.Az történt,hogy az osx feltettem egy másik winyóra de használtam a lodert hozzá,nem vált be az osx.Igy ment helyére az ubuntu sajnos ö már nem tette be a grub menübe a windowst de az ubuntu alól látom és be is tudok a windows partícióra lépni.Ez után hiába akartam a grubba valahogy bele kalapálni a windowst os nem engedte,probáltam az acronisal vissza ghostolni de azt sem engedte.Így most a windowst letöröltem a telepítő dvd,hogy újra feltelepítsem meg is formáztam de nem engedte telepíteni ezt a hiba üzenettett adta:A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létre hozni vagy egy meglevőt keresni Sajnos ez egy 500Gb winyó és tele van nem nagyon tudnám megoldani,hogy újra gyalúljam az egész winyót,lenne valami más mód?Hogy mégis felrakjam a windost?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Az történt,hogy az osx feltettem egy másik winyóra de használtam a lodert hozzá,nem vált be az osx.Igy ment helyére az ubuntu sajnos ö már nem tette be a grub menübe a windowst de az ubuntu alól látom és be is tudok a windows partícióra lépni.Ez után hiába akartam a grubba valahogy bele kalapálni a windowst os nem engedte,probáltam az acronisal vissza ghostolni de azt sem engedte.Így most a windowst letöröltem a telepítő dvd,hogy újra feltelepítsem meg is formáztam de nem engedte telepíteni ezt a hiba üzenettett adta:A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létre hozni vagy egy meglevőt keresni Sajnos ez egy 500Gb winyó és tele van nem nagyon tudnám megoldani,hogy újra gyalúljam az egész winyót,lenne valami más mód?Hogy mégis felrakjam a windost?