Hirdetés
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- A HBM egyik alapötletével főzne újszerű GDDR memóriát a Micron
- Memóriakártya topic
- Autós kamerák
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Tápos kibeszélő offtopik
Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Switch off?
Nekem nagyon bevált, és az új verzió kinézetben is kiválóan illeszkedik a windows 7hez.Zolás: Köszönöm a hozzászólásod. Igazad van, nem értek a vírusírtókhoz, de ha van kedved, és időd, akkor keress rá itt a fórumban, hogy mennyi, és megszámlálhatatlan hibajelenségért volt már felelős a NOD. Nem értek hozzá, de olvasni tudok. Furcsa módon, mikor lecserélték a nod-ot, mindig elmúltak a megmagyarázhatatlan hibák.
Valóban nem értek hozzá, de a saját gépemen is fel tudom mérni, hogy egyik-másik vírusírtó mennyire fogja, vagy nem fogja meg a gépem. Megjegyzem, nem egy htpc erősségű konfigról beszélünk.
Használj amit csak akarsz, senki nem akar lebeszélni róla, lehet, hogy nálad nem okozott semmilyen különlegességet, örülj neki, és használd egészséggel.
Mégegyszer megkérlek azonban, hogy ha lehet ne kóstolgass, semmi értelme.
Vezesd le a tesztoszteron túltengésed máshol, vagy reklámozd a kereszteződésekben a nodot, engem az sem hat meg.
Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest