Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Switch off?
Nekem nagyon bevált, és az új verzió kinézetben is kiválóan illeszkedik a windows 7hez.Zolás: Köszönöm a hozzászólásod. Igazad van, nem értek a vírusírtókhoz, de ha van kedved, és időd, akkor keress rá itt a fórumban, hogy mennyi, és megszámlálhatatlan hibajelenségért volt már felelős a NOD. Nem értek hozzá, de olvasni tudok. Furcsa módon, mikor lecserélték a nod-ot, mindig elmúltak a megmagyarázhatatlan hibák.
Valóban nem értek hozzá, de a saját gépemen is fel tudom mérni, hogy egyik-másik vírusírtó mennyire fogja, vagy nem fogja meg a gépem. Megjegyzem, nem egy htpc erősségű konfigról beszélünk.
Használj amit csak akarsz, senki nem akar lebeszélni róla, lehet, hogy nálad nem okozott semmilyen különlegességet, örülj neki, és használd egészséggel.
Mégegyszer megkérlek azonban, hogy ha lehet ne kóstolgass, semmi értelme.
Vezesd le a tesztoszteron túltengésed máshol, vagy reklámozd a kereszteződésekben a nodot, engem az sem hat meg.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest