Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED monitor topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Bocs, csak azért mert már irtam én is és miután elküldtem láttam hogy irtad te is a dolgot, nem szoktam mások hszeiből kiszedni a linket hoyg belinkeljem én is, csak mielőtt elküldtem még néztem pár dolgot meg rohangálok egy laptop és az asztalim között igy nem 1 percig irtam a hasz-t hanem tovább, és igy te küldted el előbb.
Ha jól láttam egyébként te is utolag szerkesztetted a hszedbe a linket először nem volt benne mikor irtam az én haszemet, ha látom hoyg valaki már linkelt valamit nem rakom be én is mert felesleges.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest