Hirdetés
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
bandiie
üzenetére
A vinyód esetleg SATA-s és nem véletlen ide módban van?
Más:
Kérdeznék én is, nem próbléma csak furcsa, felraktam egy laptopra ugyanazt a 64 bites ultimate se7ent ami az asztalimon is van, angol verzió winupdateről magyar nyelvet rátettem frankó is de leállításkor előbb kiirja kijelentkezés majd átvált arra hogy log off és shuting down, felül a jobb sarokban végig azt írja HU, mind1 mit ír de az asztalim nem vált át leálláskor angolra, mármint magyarul ír ki indent a különbség az hogy az asztalin nem win updateről tettem fel a magyar nyelvet hanem netről letöltöttem és úgy tettem rá. Igazából ez nem gáz csak érdekelne másoknál hogy van.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest