Hirdetés
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Csökkentené a Windows 11 memóriahasználatát a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez a MacBook Neo vége? Íme a Wildcat Lake és az Acer Swift 14 Air
- Tápos kibeszélő offtopik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
2100 - 2001
4521 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsebacsi
nagyúr
Dmz be milyen messze rakja a csapatokat ?
Nem elég messze...
-
kisselandras
senior tag
Dmz be milyen messze rakja a csapatokat ?
-
BaLee
addikt
Simán lehet akkor én voltam béna és egy gyors halál után nem a solora nyomtam, hanem az első felugró lehetőségre a battle quads-ra...
De azt továbbra sem értem hogy solo módnál a find match alatt mi az a suqad fill... -
geckowize
őstag
Unhinged BR Trios-ban lehet Ping wheel-en kiválasztani, hogy invite nearby players to team / request to join nearby team és úgy triókat max 6-at lehet darálni. Többi BR módban úgy tudom hiába nyomod ezeket a ping wheelen, nem lehet "hivatalosan" összeállni egy csapatba.
-
cseze
tag
Már én is futottam bele egy teambe, sima solo br- ban.Becserkésztek. Utánna néztem hogy együtt vannak, összedolgoznak,összebeszélnek.
-
Találtgyerek
veterán
-
BaLee
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
De ez BR ugye?! Mondtam, hogy van olyan, hogy összeállnak. A módját nem ismerem, mert a BR nekem kívül esik a komfortzónámon

-
BaLee
addikt
Valami mégsem így van, vagy nem tudom, de tegnap is lőttek le úgy, hogy egy squad volt ill. most is az előbb, mikor meghaltam láttam, hogy egy 4-es squad ölt meg, pedig én solo-t indítottam.
-
Kaci84
őstag
-
Bubaaa
senior tag
Vegyél fel és akkor gyorsabb lesz a dolog!
Tényleg nem értem... Többen írják itt a sztorikat milyen hülyék a randomok, de se engem nem vesz fel senki se senki nem írja ki a nicknevét.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire agyhalott csapattársdakat ad. 10 körből egy sikeres. Sokszor az első küldetésig sem lehet eljutni... Borzasztó kérem szépen, borzasztó...!!!
Nick: Kaci84Én majd ha be lesz kapcsolva a játék felveszlek,csk ez így kevés hogy Kaci84
-
joey04
titán
-
Mentolka
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Tényleg nem értem... Többen írják itt a sztorikat milyen hülyék a randomok, de se engem nem vesz fel senki se senki nem írja ki a nicknevét.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire agyhalott csapattársdakat ad. 10 körből egy sikeres. Sokszor az első küldetésig sem lehet eljutni... Borzasztó kérem szépen, borzasztó...!!!
Nick: Kaci84Ahhoz hogy fel tudjon venni ahhoz online kell lenned mikor inivet küld
Az a baj 1 es armoriplantal akarják megváltani a küldetést !
halálom mikor úgy neki indul hogy se normális fegyó se armori de még amobox sincs nála
-
Kaci84
őstag
Nick: Kaci84 -
joey04
titán
-
Mentolka
senior tag
Az miért van, hogy a meccs végén látom a megszerzett tokent, de a BattlePass képernyőn meg nem?
-
Grave_444
nagyúr
Valóban nem fogunk összeveszni, de hidd el nekem, hogy nem az a baj a warzone-ba, hogy nincs kioldva a fegyvered. Egy kezdőt nem azért ölnek meg, mert kicsit gyengébb a loadautja. DMZ-be pár nap alatt kimaxolsz egy AR-t szóval semmi jelentőssége nincs annak a kis időnek. Aki kocajátékos és nem foglalkozik vele annak nagyobb gond a pályaismeret meg hasonlók. Nekem is megvan a PUPG.
Na majd beszámolok milyen, ha pár rendes játékórát beleteszek.

-
Kaci84
őstag
Nem fogunk összeveszni, de hidd el más a kettő.

A loadoutot is magadnak rakod össze és minél nagyobb szintűek a cuccok, annál jobb lesz a fegyver. Nem tudom mi a max szint, de egy kezdővel szemben máris előnye van, ha behív bármit is. Ha minden egyes körben nulláról kezdené az egész lobby akkor beszélhetnénk egyenlőségről.Valóban nem fogunk összeveszni, de hidd el nekem, hogy nem az a baj a warzone-ba, hogy nincs kioldva a fegyvered. Egy kezdőt nem azért ölnek meg, mert kicsit gyengébb a loadautja. DMZ-be pár nap alatt kimaxolsz egy AR-t szóval semmi jelentőssége nincs annak a kis időnek. Aki kocajátékos és nem foglalkozik vele annak nagyobb gond a pályaismeret meg hasonlók. Nekem is megvan a PUPG.
-
Grave_444
nagyúr
A BR részben pisztollyal indulsz ügye és utána lootolgatás aminél egyenlő az esély. Akkor jutsz lodauthoz ha szerzel pénzt vagy a leeső lodauthoz mész vagy strongholdnál kiveszed. Mindegyik valamennyire kockázat. EZ is egy kis játék a játékon belül, hogy ezt hogyan tudod megoldani. Megszerezni a cuccot mind idő pénz energia.
Srácok jelöljük már egymást!!! Amíg írok mentem 2 meccset. Az elsőnél kicsit később vettem fel tálcáról megöltek az NPC-k,de otthagytak, mert a randomok 200m-ről ügye nem jönnek vissza már.
Második meccs. Reptér. Sikerült jó fegyókat, 3 pajzsos mellény, némi lőszer pajzs a táskába, sniper, SMG. Csávó lekérte a páncél autót. Mondom mennyünk rá a eney teamre. Itt jegyzem meg a halálfejes küldetést ha felveszed az jelöli az ellenséges teamet. Szeretek rémenni ha fullossak vagyunk, mert jó gyakorlás BR-ra. Egyik csávó nem jön valamit magyaráz, dehát a reptéren már semmi nem volt. Másik jön, de végig gépágyúzza az NPC-ket, hogy az enemy messziről hallja, hogy jövünk. Reptéren csávókám meghal a reptéren nyomkodják a gombot, hogy mennyek vissza 5000km-t. Meg se álltam ki sniperelték a gépből. Ahogy kiszálltam engem is.Valaki mondja már meg minek csinálnak még csapat játék alapú gameket? Persze aztán ha sokan megunják sírnak, hogy nincs játékosbázis. Vagy ha igen meg kellen oldani, hogy pl. kötelező azt csinálni amit a parancsnok kijelöl.
Nem fogunk összeveszni, de hidd el más a kettő.

A loadoutot is magadnak rakod össze és minél nagyobb szintűek a cuccok, annál jobb lesz a fegyver. Nem tudom mi a max szint, de egy kezdővel szemben máris előnye van, ha behív bármit is. Ha minden egyes körben nulláról kezdené az egész lobby akkor beszélhetnénk egyenlőségről. -
Kaci84
őstag
Elnézést, de 4-5 éve főleg PUBG-vel játszom és nem tudok elvonatkoztatni róla, persze nem magát a játékot hasonlítom össze ilyenkor csak magát a BR módot. Ott akármennyi időt beleölsz minden körben ugyanannyi eséllyel indulsz csak a skillt viszed magaddal.
Nehezebb és nem ennyire népszerű már.BaLee
A korábbi Warzoneban volt pár órám, talán összesen 50 körül, még konzolosokkal is játszottam együtt. Talán 1 fegyvert csináltam magamnak, de inkább ládákból lootoltam, sokkal jobban elvoltam úgy.
Időt, energiát nem öltem bele csak abszolút kikapcsolódásnak indítottam el. (Erre mai napig egy Cod2 Toujane rifle DM is megteszi.
) Intenzív élményt tud nyújtani és ha lelőnek sincs gond, kezdek egy újat.
Aztán ki tudja erre lehet ráfüggök haverral.A BR részben pisztollyal indulsz ügye és utána lootolgatás aminél egyenlő az esély. Akkor jutsz lodauthoz ha szerzel pénzt vagy a leeső lodauthoz mész vagy strongholdnál kiveszed. Mindegyik valamennyire kockázat. EZ is egy kis játék a játékon belül, hogy ezt hogyan tudod megoldani. Megszerezni a cuccot mind idő pénz energia.
Srácok jelöljük már egymást!!! Amíg írok mentem 2 meccset. Az elsőnél kicsit később vettem fel tálcáról megöltek az NPC-k,de otthagytak, mert a randomok 200m-ről ügye nem jönnek vissza már.
Második meccs. Reptér. Sikerült jó fegyókat, 3 pajzsos mellény, némi lőszer pajzs a táskába, sniper, SMG. Csávó lekérte a páncél autót. Mondom mennyünk rá a eney teamre. Itt jegyzem meg a halálfejes küldetést ha felveszed az jelöli az ellenséges teamet. Szeretek rémenni ha fullossak vagyunk, mert jó gyakorlás BR-ra. Egyik csávó nem jön valamit magyaráz, dehát a reptéren már semmi nem volt. Másik jön, de végig gépágyúzza az NPC-ket, hogy az enemy messziről hallja, hogy jövünk. Reptéren csávókám meghal a reptéren nyomkodják a gombot, hogy mennyek vissza 5000km-t. Meg se álltam ki sniperelték a gépből. Ahogy kiszálltam engem is.Valaki mondja már meg minek csinálnak még csapat játék alapú gameket? Persze aztán ha sokan megunják sírnak, hogy nincs játékosbázis. Vagy ha igen meg kellen oldani, hogy pl. kötelező azt csinálni amit a parancsnok kijelöl.
-
konci79
őstag
Csak hogy valami jó is történjen:
Játszottam egy DMZ-t, kör már majdnem teljes, utolsó pontra nagy rohanás hogy elérjem, gondoltam biztos lesznek ott.
Nyomtam egy airstrike-ot a helire
Erre hallom angolul hogy gyere bro...
mondom nincs mit veszíteni, ha nem megyek úgyis végem, erre 6-an voltunk a heli-n és nem bántottuk egymást
Kellemes csalódás volt. -
Grave_444
nagyúr
Nekem bejön a DMZ, mert nagyon jó fegyver kioldásra, fejlesztésre, meg gyakorolni a pályát. Mozgásokat, fegyver kezelését, gránátokat stb. Szóval nagyon jó. Főleg aki ezekbe nem pro.
Viszont ezen felül egyedül (legalábbis én így járok) nagyon nehéz meg csinálni amit akarsz. Kevés az idő sietni kellene. Rohanni 1-2 küldit megcsinálni, hogy legyen pénz aztán buy station, hogy legyen fegyver pl.- utána rohanni a fegyver lootokhoz vagy a radioaktív felhőbe. Ezután kimenni. Na most ez 10/1 sikerül. Legtöbbszőr beragadunk a folyamatosan ömlő NPC miatt egy helyre vagy összefutunk teammel és nem vesszük észre időben vagy igen, de jobbak.
Grave444: Nem tudom mire gondolsz. A BR-be is ahogy használod oldódnak ki kiegészítők és egyre jobb a fegyvered. Ez itt is így van. Ez a mód amúgy se feltétlenül az egymás elleni harcra van kitalálva. Aki akarja jó eséllyel el tudja kerülni az ellenséges teamet.
Elnézést, de 4-5 éve főleg PUBG-vel játszom és nem tudok elvonatkoztatni róla, persze nem magát a játékot hasonlítom össze ilyenkor csak magát a BR módot. Ott akármennyi időt beleölsz minden körben ugyanannyi eséllyel indulsz csak a skillt viszed magaddal.
Nehezebb és nem ennyire népszerű már.BaLee
A korábbi Warzoneban volt pár órám, talán összesen 50 körül, még konzolosokkal is játszottam együtt. Talán 1 fegyvert csináltam magamnak, de inkább ládákból lootoltam, sokkal jobban elvoltam úgy.
Időt, energiát nem öltem bele csak abszolút kikapcsolódásnak indítottam el. (Erre mai napig egy Cod2 Toujane rifle DM is megteszi.
Aztán ki tudja erre lehet ráfüggök haverral. -
Tsebacsi
nagyúr
A contraband fegyót nem tudod állítgatni tudtommal.
-
Kaci84
őstag
Korábban feltápoltam az M4-et és DMZ indításkor a feltápolt változattal indulok. Viszont más kihozott fegyvernél nem így van. Azokat is felszereltem a menüben, de ha behozom olyan szintű ahogy kivitte. Miért van ez? Lehet ezt állítani?
-
BaLee
addikt
Lehet több emberrel is persze. Sőt úgy érdemes, mert van pár brutál ellenfél. Tegnap is, hátulról kényelmesen becélzom az embert fejre ahogy kell, nálam full hp + 2 plate, nekiállom lőni, megfordul és egy lövéssel fekszem. Elég nehéz self revive-t találni és ilyenkor solo módban vége is.
Fegyver szintlépés szerintem jó dolog, kitolják vele a játékidőt amíg ezzel elszórakozik az ember. Sokszor amúgy ládákból simán jobb fegyókat találni mint amiket összeraksz, szerencse kérdése. Illetve az egymásra épülő kiegészítők miatt mindennel játszani kell, hogy kimaxold a fegyókat.
Meg amúgy is a loadout dropból jön csak a fullos előre összeállított loadout amihez odamenni nem egy életbiztosítás, mert sokan pályáznak rá. -
Tsebacsi
nagyúr
Nekem bejön a DMZ, mert nagyon jó fegyver kioldásra, fejlesztésre, meg gyakorolni a pályát. Mozgásokat, fegyver kezelését, gránátokat stb. Szóval nagyon jó. Főleg aki ezekbe nem pro.
Viszont ezen felül egyedül (legalábbis én így járok) nagyon nehéz meg csinálni amit akarsz. Kevés az idő sietni kellene. Rohanni 1-2 küldit megcsinálni, hogy legyen pénz aztán buy station, hogy legyen fegyver pl.- utána rohanni a fegyver lootokhoz vagy a radioaktív felhőbe. Ezután kimenni. Na most ez 10/1 sikerül. Legtöbbszőr beragadunk a folyamatosan ömlő NPC miatt egy helyre vagy összefutunk teammel és nem vesszük észre időben vagy igen, de jobbak.
Grave444: Nem tudom mire gondolsz. A BR-be is ahogy használod oldódnak ki kiegészítők és egyre jobb a fegyvered. Ez itt is így van. Ez a mód amúgy se feltétlenül az egymás elleni harcra van kitalálva. Aki akarja jó eséllyel el tudja kerülni az ellenséges teamet.
+1 Ugyan ezek vannak. Most szerencsénk volt, de nagyon gyakran elég szarok a spawn pontok, azaz közel tesz le 2-3 csoportot is, és ha csak az egyik ellenfélnél van sniper (általában van) akkor kb. buktad a köröd. Vagy ha kedves társaid ész nélkül belerohannak egy 2-3 páncélos NPC hordába...
-
Kaci84
őstag
-
Grave_444
nagyúr
DMZ jó kis kikapcsolódás a sok BR után. Lehet fegyókat szintezni, NPC-ket könnyebb öldösni mint playereket, meg itt-ott playerek is előfordulnak szintén. Vannak küldetések.
Ha kihozol olyan fegyót ami még nincs feloldva akkor az fel lesz oldva BR-ben is. M13B is jó kis fegyver, ha kihozod utána ha ügyes vagy 4-6 DMZ meccs alatt fel tudod vinni 20-as szintig.
Így elsőre GTA Online jutott róla eszembe.
Jól hangzik amúgy. Lehet duóban játszani?
Ez a fegyver szintlépés mondjuk nem szimpatikus, nem egyenlőek az esélyek így és nem ehhez vagyok szokva.
Bár aki tud lőni az boldogul szerintem alap cuccokkal is. -
BaLee
addikt
Persze, jó kis játéknak tűnik ez, talán jobb, mint a korábbi Warzone volt.

DMZ módnak még nem néztem utána, de sokat írtok róla.#2066 oriic

Az emlegetett játékban van lehetőség reportolni a játékosokat különböző indokokkal.
Például csalás, azon belül is 4-5 válaszlehetőség, csúnya beszéd / nickname és teaming-re is van opció. Ott annyira nem jellemző, de volt már rá példa és emlékeim szerint tiltották is.
Ilyen esetek után kapunk visszajelzést.Egyébként csak viccelődtem, mert ismerjük egymást a másik topikból a fórumtárssal.

DMZ jó kis kikapcsolódás a sok BR után. Lehet fegyókat szintezni, NPC-ket könnyebb öldösni mint playereket, meg itt-ott playerek is előfordulnak szintén. Vannak küldetések.
Ha kihozol olyan fegyót ami még nincs feloldva akkor az fel lesz oldva BR-ben is. M13B is jó kis fegyver, ha kihozod utána ha ügyes vagy 4-6 DMZ meccs alatt fel tudod vinni 20-as szintig.
-
Grave_444
nagyúr
Igazából nincs vele bajom csak kíváncsi voltam itt hogy van.

Proximity chat is jó dolog de ha végén úgy is 1v1 lesz nem sok értelmét látom összeállni valakivel. Mondjuk nekem már DMZ-ben is bűntudatom volt amikor soloban kimenekítéskor lelőttem a helikopterbe berohanó embert aki nem is biztos, hogy lőtt volna rám.Amúgy bejön ez is, úgy vagyok vele mint PUBG-vel az elején, soloban is nagyon jól elvagyok amíg megismerem a játékot. PUBG-t soloban már nagyon régóta nem indítók, haverokkal persze szívesen.
Persze, jó kis játéknak tűnik ez, talán jobb, mint a korábbi Warzone volt.

DMZ módnak még nem néztem utána, de sokat írtok róla.#2066 oriic

Az emlegetett játékban van lehetőség reportolni a játékosokat különböző indokokkal.
Például csalás, azon belül is 4-5 válaszlehetőség, csúnya beszéd / nickname és teaming-re is van opció. Ott annyira nem jellemző, de volt már rá példa és emlékeim szerint tiltották is.
Ilyen esetek után kapunk visszajelzést.Egyébként csak viccelődtem, mert ismerjük egymást a másik topikból a fórumtárssal.

-
BaLee
addikt
Tudod jobb helyeken a teamelést lehet jelenteni és szankciókkal jár.
Ez pedig egy Cod, mit vársz tőle. Maradj a PUBG-nél, ha eredeti BR-t szeretnél.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Holnaptól kezdek amúgy ezzel rendesen játszani, eddig elvitt 3 órát a grafika beállítás.
Végre sikerült, erre 1660S-ről váltok 2060S-re, amivel DLSS-t kell tesztelnem.
Igazából nincs vele bajom csak kíváncsi voltam itt hogy van.

Proximity chat is jó dolog de ha végén úgy is 1v1 lesz nem sok értelmét látom összeállni valakivel. Mondjuk nekem már DMZ-ben is bűntudatom volt amikor soloban kimenekítéskor lelőttem a helikopterbe berohanó embert aki nem is biztos, hogy lőtt volna rám.Amúgy bejön ez is, úgy vagyok vele mint PUBG-vel az elején, soloban is nagyon jól elvagyok amíg megismerem a játékot. PUBG-t soloban már nagyon régóta nem indítók, haverokkal persze szívesen.
-
nggabi
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez pedig egy Cod, mit vársz tőle. Maradj a PUBG-nél, ha eredeti BR-t szeretnél.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Holnaptól kezdek amúgy ezzel rendesen játszani, eddig elvitt 3 órát a grafika beállítás.
"Tudod jobb helyeken a teamelést lehet jelenteni és szankciókkal jár."
Erre tudnál példákat mondani kérlek? Thx.

-
Grave_444
nagyúr
Ha én WZ2-ben BR Solo módban megyek akkor ott mindenki Solo-ban van?
PUBG-ben így volt, de volt már pár fura esetem amiből arra gondolok, hogy itt nem biztos, hogy így van vagy csak összejátszanak.Tegnap pl. lőttem egy kocsiban lévő emberre egy házból, próbált visszalőni de nem jött össze neki, utána nekiállt jobbra balra menni az ablak előtt (páncélozott kocsi volt ezét nem hullott szét) hamar kapcsoltam, hogy el akarja terelni a figyelmemet, elindultam le a lépcsőn ahol már jött fel valaki aki le is lőtt. Kapásból arra gondoltam, hogy a társa szedett ki amíg én vele foglalkoztam.
-
Tsebacsi
nagyúr
PUBG-ben így volt, de volt már pár fura esetem amiből arra gondolok, hogy itt nem biztos, hogy így van vagy csak összejátszanak.Tegnap pl. lőttem egy kocsiban lévő emberre egy házból, próbált visszalőni de nem jött össze neki, utána nekiállt jobbra balra menni az ablak előtt (páncélozott kocsi volt ezét nem hullott szét) hamar kapcsoltam, hogy el akarja terelni a figyelmemet, elindultam le a lépcsőn ahol már jött fel valaki aki le is lőtt. Kapásból arra gondoltam, hogy a társa szedett ki amíg én vele foglalkoztam.
Ven lehetőség összeállni másokkal az új rendszerben, a proximity chat miatt is. Amúgy mindenki Solo-ként indul. Az más kérdés, hogy pl. discordon össze vannak kötve.
-
BaLee
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
Hát jó neked
Nagyon
-
kisselandras
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Hát vettem észre
nem igaz az hogy nem tudnának előre szólni hogy xx időben szerver leállás lesz .Kezd már nálam is idegesítő lenni
Ez nem tervezett leállás volt, hanem a szokásos?! crash
Megáll minden, még páran beírják chatbe, hogy lagg vagy crash?! aztán pukk már a Lobbyban vagyunk megint. Mondom szerencsére a fegyót nem vette el. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bubaaa
senior tag
Nem arról volt szó hogy lesz a wz2 ben külső nézetes mód? Kollégámat kiszédítettem,hogy szedje le a játékot. Le is szedte,de nem találunk ilyen beállítást.
-
kisselandras
senior tag
-
Khaosz55
addikt
Mai utolsó DMZ game kimeneküléskor, kaptunk air stikeot, gránátot, snipert mindet. A végén 3-an feküdtünk a helibe. Nem volt halál csak down és nem vette el a fagyót 120 percre. Az életerő csökkent de kijutottunk.
Nagy mák.... -
Tsebacsi
nagyúr
Most is volt egy szerver leállás, játék első 5 percében, szerencsére most nem vette el a fegyvert... De kezd komolytalan lenni az egész...
-
Acheron
őstag
-
viperabácsi
addikt
-
Kaci84
őstag
Srácok bele lehetne tenni az összefoglalóba aki felvehető csapatjátékra! Sokan írják milyen rossz randomokkal játszani. A múltkor én is beírtam a nevem, de azóta se vett fel senki...
-
Tsebacsi
nagyúr
Egyre több crash-t dob a játék a DMZ-k vége felé amikor már igen kiterjed lesz a gáz...
-
Grave_444
nagyúr
Persze csak nekem még nem tudja a kártyám, ezért maradt az AMD megoldása.
Az Nvidia Image Scaling-nél szebb és élesebb a kép, DLSS pedig nyilván a továbbfejlesztett változata, szóval ott valószínű a minőség is jobb, illetve több az FPS.
Ami érdekes, hogy például RTX 2060-on nincs fidelityfx lehetőség sem.Szóval aki régebbi kártyával játsza, mint az Nvidia RTX széria annak jöhet jól az infó.
GTX 1070-1080 még a mai napig sokaknak van, mert megállja a helyét. -
Bubaaa
senior tag
Bocs a dupláért. Közben megvan a végleges beállítás.

Ezen kívül minden más a legalacsonyabb részletességen fut vagy ki van kapcsolva, a lényeg, hogy a display fülön kell a dynamic resolution és ott 144FPS célnak.
Így egy már a korábbi Warzonera is belépő szintű 1660S kártyával kb 120-140FPS az átlag.
Cserébe éles a kép és a grafika is teljesen rendben van, a lényeg kimaxolva.
(Esetleg ha más is szenvedne, mert nem tudja hogy a fenébe kell normálisan beállítani érdemes lehet az összefoglalóban megemlíteni, hogy a fidelityfx cas 100-on és a dynamic resolution a lényeg kártyától függetlenül.)
Pont megelőztél
Érdekes,mert nekem a fidelityfx-re állítva jóval kevesebb FPS jön,mint az Nvidia DLSS-el. Én maradok az utóbbinál.
De másnak lehet hogy jól jön a kis útmutató. -
Grave_444
nagyúr
Nekem meg eddig 80 fps volt reggeli update be tet 40 /50 fps em lett
Még valamire rájöttem.
Akinek RTX kártyája van, annak nem pont ezeket fogja felkínálni, hanem a FidelityFX helyett DLSS-t és a DLAA-t is. -
kisselandras
senior tag
Ezzel még nem,de voltam már hasonlóval egy teamben...szinte semmit nem lőttem le ő mindent is leszedett,előlem...most vagy nagyon Pro volt..vagy valami...
Ami furcsa volt,nekem hogy a páncélt nem furta,hanem nyitotta és dobta nekem is pénzt...
Hmm ilyennel még nem találkoztam de olyannal aki bent van a kis viskoban s dobjuk rá a gránátot s vígan ki szalad na az vicc s meg fordul s mindenkit leszed
-
kisselandras
senior tag

Ezen kívül minden más a legalacsonyabb részletességen fut vagy ki van kapcsolva, a lényeg, hogy a display fülön kell a dynamic resolution és ott 144FPS célnak.
Így egy már a korábbi Warzonera is belépő szintű 1660S kártyával kb 120-140FPS az átlag.
(Esetleg ha más is szenvedne, mert nem tudja hogy a fenébe kell normálisan beállítani érdemes lehet az összefoglalóban megemlíteni, hogy a fidelityfx cas 100-on és a dynamic resolution a lényeg kártyától függetlenül.)
Nekem meg eddig 80 fps volt reggeli update be tet 40 /50 fps em lett
-
Grave_444
nagyúr
Úgy ahogy írod...nvidiához én anno csináltam egy reg fájlt,hogy a régi képélesítést visszalehet állítani a driverben ez ma is működik #31958....+ amit te is írsz még hozzá a Fidelityfx cas, már egész tűrhető...
AMD-nél ugyanez csak ott ott van driverben a "képélesítés"

-
Grave_444
nagyúr
Úgy ahogy írod...nvidiához én anno csináltam egy reg fájlt,hogy a régi képélesítést visszalehet állítani a driverben ez ma is működik #31958....+ amit te is írsz még hozzá a Fidelityfx cas, már egész tűrhető...
Közben rájöttem még valamire. Ha Dynamic resolutiont bekapcsolom és beállítom 144FPS-re a célt, akkor normálisan fut mindenhogy.
Ez csak bizonyos ingame is aktiválható igaz? Máshol nincs ilyesmi gond.
Pl PUBG-ben van külön sharpen állítás. -
Warzoz
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
konci79
őstag
-
Warzoz
senior tag
Nekem most van 1-2 óra szabadidőm. Ha valahova kellene egy ember...
-
ScomComputer
veterán
Valaki találkozót vele? Sukan playerel. ? Aimbot huszár😂éppen hogy berakot minket a játék dmz Ben már ki is lőt minket 😁
Ezzel még nem,de voltam már hasonlóval egy teamben...szinte semmit nem lőttem le ő mindent is leszedett,előlem...most vagy nagyon Pro volt..vagy valami...
Ami furcsa volt,nekem hogy a páncélt nem furta,hanem nyitotta és dobta nekem is pénzt...
-
tupacamaru
veterán
-
kisselandras
senior tag
Valaki találkozót vele? Sukan playerel. ? Aimbot huszár😂éppen hogy berakot minket a játék dmz Ben már ki is lőt minket 😁
-
Tsebacsi
nagyúr
Kijutottunk és egy fasza sniperem volt, meg egy 2 attachmentes RPK. Az új game indításánál "Welcome to al mazrah..." Majd hibaüzenet, fegyverek, dupla armor pápá...

-
ScomComputer
veterán
Hali!
PC-n grafikai beállításoknál nektek mi vált be, hogy ne legyen gagyi homályos az egész?
Nvidia Image Scaling egy vicc, performanceban olyan a képminőség, mintha egy Xbox 360 lenne és kiég a szemem.
Natívban megzabálja a gépet, de úgy sem az igazi.
Miért nem lehet simán egy natív felbontást beállítáni és mellé, ha kell élsimítást, mint minden normális játékban? Na mindegy is, most úgy néz ki Fidelityfx cas 100-as erősségen elfogadható lesz kinézetre és fps-re is.
Ezen kívül a többi beállítás mintha nem is enné a gépet. Ultra vs minimum közt alig van FPS különbség. Az eszi legjobban a gépet 2022 végén, hogy be lehessen állítani a felbontást. Csodás.
Most töltöttem le, mentem 3-4 kört sima BR Soloban, az kell mondjam elég könnyű benne ölni, azt se tudtam mit merre hogyan és simán lőttem 7-et elsőre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csákány.
aktív tag
igen , csak kissé frusztráló egy nap 10 ilyenbe belefutni
Ezt elhiszem - ebben nincs vita köztünk. A karma dolgozik azért rendesen, mert ahogy leírtam sikerült egy teamet a helinél egyedül likvidálnom, de pár partyval később meg engem szedett szét egy team, ahogy a teherautó platón vártam a helit - természetesen buktam a küldit, mert nem tudtam kivinni, amit kellett volna.
-
Grave_444
nagyúr
Hali!
PC-n grafikai beállításoknál nektek mi vált be, hogy ne legyen gagyi homályos az egész?
Nvidia Image Scaling egy vicc, performanceban olyan a képminőség, mintha egy Xbox 360 lenne és kiég a szemem.
Natívban megzabálja a gépet, de úgy sem az igazi.
Miért nem lehet simán egy natív felbontást beállítáni és mellé, ha kell élsimítást, mint minden normális játékban? Na mindegy is, most úgy néz ki Fidelityfx cas 100-as erősségen elfogadható lesz kinézetre és fps-re is.
Ezen kívül a többi beállítás mintha nem is enné a gépet. Ultra vs minimum közt alig van FPS különbség. Az eszi legjobban a gépet 2022 végén, hogy be lehessen állítani a felbontást. Csodás.
Most töltöttem le, mentem 3-4 kört sima BR Soloban, az kell mondjam elég könnyű benne ölni, azt se tudtam mit merre hogyan és simán lőttem 7-et elsőre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tsebacsi
nagyúr
Volt 1 normális társ, de a végén megint egy kemper faszparaszt várt az utcsó helinél ez meg nem segített csak bebújt a kurva helibe. Faszkivan komolyan...
-
viperabácsi
addikt
Én tegnap lőttem le egy enemy-t a heliben - a #2012-es hozzászólásomban le is írtam. De, nehogy már én érezzem rosszul magam, mert a játékszabályok adta kereteken belül esetleg lelőttem valakit.
Gondolom mindegyikünkkel előfordult már, hogy az utolsó utáni pillanatban lőtték le, és bukta a loot-ját. De ez van, egyszer fent - egyszer lent. Teljesen más az, amikor valaki csal, akár lájt'osabb formában is(makro stb.), az a szememben egy ........
igen , csak kissé frusztráló egy nap 10 ilyenbe belefutni
-
csákány.
aktív tag
Értem én. Nekem nincs senki aki tudna segíteni. Most volt a 10 dik alkalom , hogy felvettem az arany stukit a hoteléban , mindig kinyírnak mielött kijutok vele. Most már a heliben ment a visszaszámlálás és egynél járt beugrott e G... és lelő nem értem mi a jó más játékának a tönkretételében !
Én tegnap lőttem le egy enemy-t a heliben - a #2012-es hozzászólásomban le is írtam. De, nehogy már én érezzem rosszul magam, mert a játékszabályok adta kereteken belül esetleg lelőttem valakit.
Gondolom mindegyikünkkel előfordult már, hogy az utolsó utáni pillanatban lőtték le, és bukta a loot-ját. De ez van, egyszer fent - egyszer lent. Teljesen más az, amikor valaki csal, akár lájt'osabb formában is(makro stb.), az a szememben egy ........
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
Azért szomorú , ha ez teszi boldoggá .
Adj Acti nevet felveszlek, én is unom az egyedül mászkálást, csak hülyékkel rakott ma délután össze 1 óra alatt, kezdek ideges lenni
-
viperabácsi
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Értem én. Nekem nincs senki aki tudna segíteni. Most volt a 10 dik alkalom , hogy felvettem az arany stukit a hoteléban , mindig kinyírnak mielött kijutok vele. Most már a heliben ment a visszaszámlálás és egynél járt beugrott e G... és lelő nem értem mi a jó más játékának a tönkretételében !
Az a jó az ingyenes játékokban hogy alacsony a kerítés. Én ezért nem Warzone-ozok.
-
viperabácsi
addikt
-
Warzoz
senior tag
DMZ-ben hogy egyszerű össze szedni és kihozni a 6 killstreaket ?
A legjobb ha van két társad akik segítenek. Úgy egyszerűbb az összes küldetést megcsinálni.
-
Tsebacsi
nagyúr
Egyszerre? Szerintem krvanehéz
Ha egyenként kell, akkor könnyebb, de melós lesz az fix. -
kisselandras
senior tag
Nem lehetetlen de izzadni kell érte
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Akkor megnyugodtam. Nem igazán értem én sem , hogy DMZ-ben miért rohangálnak a társak minden felé , miért nem a bejelölt célpontot csinálják ök is ?
-
Tsebacsi
nagyúr
Hali ! Lenne egy kérdésem . Valamelyik nap összeakadtam 2 vad idegen rendes sráccal. Bejelöltem a nuklear zónát a fegyó miatt , egyböl jöttek is velem . Irtottunk , aztán engem kinyírtak . A másik két tag kinyírta chemistet kihozta a fegyót a másik srác felélesztett enge, ezután akinél volt a fegyó ledobta elém , ki is sikerült hoznom. Eddig szép. Következő körben kinyírtak és buktam a csúzlit. Most akkor ezt újra meg kell szereznem ?
Nem, onnantól az M13 betehető, de csak sajátként, nem a contraband listában lesz, hanem saját fegyverként tudod használni, ami, ha meghalsz, akkor csak 2 óra múlva tehető be újra.
-
viperabácsi
addikt
Hali ! Lenne egy kérdésem . Valamelyik nap összeakadtam 2 vad idegen rendes sráccal. Bejelöltem a nuklear zónát a fegyó miatt , egyböl jöttek is velem . Irtottunk , aztán engem kinyírtak . A másik két tag kinyírta chemistet kihozta a fegyót a másik srác felélesztett enge, ezután akinél volt a fegyó ledobta elém , ki is sikerült hoznom. Eddig szép. Következő körben kinyírtak és buktam a csúzlit. Most akkor ezt újra meg kell szereznem ?
-
Tsebacsi
nagyúr
Ilyeneket nem állítgatok.
Simán csak nem volt időm kimenni az utolsó kimenekítő helivel se, majd valami bumm és down-olódtam, de volt self revive-om. felszedtem magam, majd váltás, valami távlati kép hamuesővel, majd játékon belüli hibaüzenetek, és aztán nem tudta betölteni a DMZ menüt (lobbyt), se mást, ki kellett lépni... -
kisselandras
senior tag
Ebbe a dmz játékban is előfordulnak csalók
csávókám túl élte 2 db gránátot plusz egyik csapattárs dobot rá neki termált simán elszaladt -
csákány.
aktív tag
Nekem a WZ2 nem akadt ki még soha. A WZ1-nél volt az, hogy ha kikapcsoltam, vagy kézzel próbáltam meg beállítani a lapozófájl méretét, akkor egy idő után kiakadt. Akkor átállítottam automatára, hogy a rendszer kezelje, azóta minden oké.
-
Khaosz55
addikt
Azt hiszem az imént sikerült eléggé felidegesítenem egy teamet DMZ-ben. Egyedül mentem be, hogy csináljam a küldiket. Épp végeztem az LTV felrobbantásával, amikor nem messze már jött a gáz. Futottam a kimenekítési pontra, amikor látom, hogy már ott egy team kocsival és lekérték a helit. Körözgettek, harcoltak a botokkal. Közben utolért a gáz, de rájuk mentem... Az egyiknek nem sikerült eljutnia a heliig - sztem lelőtte egy bot. A másikat a heli mellett lőttem le. A harmadik már bent volt a heliben mikor odaértem. Mivel nem volt sok időm pajzsolni ezért ledownolt, de volt selfem és a heli mellett felszedtem magam, majd visszaugrottam a gépbe, és hasalt állapotában szitává lőttem

Hát, vót' öröm a háznál, azt kell mondjam
Wow szép munka
-
Tsebacsi
nagyúr
Bent ragadtam egy DMZ-ben, mármint nem sikerült kimenni, erre becrashelt a játék a végén...
-
csákány.
aktív tag
Azt hiszem az imént sikerült eléggé felidegesítenem egy teamet DMZ-ben. Egyedül mentem be, hogy csináljam a küldiket. Épp végeztem az LTV felrobbantásával, amikor nem messze már jött a gáz. Futottam a kimenekítési pontra, amikor látom, hogy már ott egy team kocsival és lekérték a helit. Körözgettek, harcoltak a botokkal. Közben utolért a gáz, de rájuk mentem... Az egyiknek nem sikerült eljutnia a heliig - sztem lelőtte egy bot. A másikat a heli mellett lőttem le. A harmadik már bent volt a heliben mikor odaértem. Mivel nem volt sok időm pajzsolni ezért ledownolt, de volt selfem és a heli mellett felszedtem magam, majd visszaugrottam a gépbe, és hasalt állapotában szitává lőttem

Hát, vót' öröm a háznál, azt kell mondjam
-
kisselandras
senior tag
Vége lett egy jó kis DMZ-nek, sikerült egy értelmes és okos partnert találni, weapon case-t is kihoztunk, már ránk jött a sugárzás is. De miután kiléptünk az aktuális játékból, nem számolgatta végig a nálam lévő fegyók xp-növekedését, hanem egyből kiírta, hogy update requres a restart... Kérdés (nem figyeltem eléggé) ilyenkor elmenti a fegyók Xp-jét is, vagy azt most buktam a hülye frissítés miatt?!
Bosszant, hogy nincs egy visszanézhető stat a DMZ-hez, sőt semmi, csak a multihoz...
Se K/D, semmi...Azt a retket minden kulcs meg volt nálunk erre connect szerver update minden elveszett vicc kategória kezd ez már lenni
-
Tsebacsi
nagyúr
Vége lett egy jó kis DMZ-nek, sikerült egy értelmes és okos partnert találni, weapon case-t is kihoztunk, már ránk jött a sugárzás is. De miután kiléptünk az aktuális játékból, nem számolgatta végig a nálam lévő fegyók xp-növekedését, hanem egyből kiírta, hogy update requres a restart... Kérdés (nem figyeltem eléggé) ilyenkor elmenti a fegyók Xp-jét is, vagy azt most buktam a hülye frissítés miatt?!
Bosszant, hogy nincs egy visszanézhető stat a DMZ-hez, sőt semmi, csak a multihoz...
Se K/D, semmi... -
kisselandras
senior tag
3 x hoztuk ki már ki segítettem pár embernek is benne
Tényleg ha fejlődsz erőssebek a kék ruhások
hiába lövöd fejbe 2x
#1995Tsebacsi Hát sok kis buzi van benne ilyen helinél campel de mindig megoldom én maradok a autóba vagy kamionba s körbe körbe megyek mig a heli nem jön volt már rá példa nem is egyszer legázoltam a gecibe az olyanokat akik ott campeltek
-
BaLee
addikt
Jah köszi. Többi fegyókkal már egész jól állok. DMZ-ben meg többnyire egyedül megyek egy 5 percet aztán lelőnek az első házból rámrohanó botok. De majd szép lassan meglesz.
-
Tsebacsi
nagyúr
Ha Loadoutban szerepel, akkor csak fegyóként is ki lehet venni.
Én DMZ-ben húztam fel, pár nap volt. Oké nem is vagyok hardcore gamer. De a jó kiegészítőkhöz sajnos a többi fegyót is húzni kell (silencer, scope, markolatok) -
BaLee
addikt
De miért nem hostage helivel mentek ki? Biztonságosabb szerintem sokkal. Kor induláskor egyet aktivaltok, az végig mutatja hogy hol a ház (nem időre megy szerencsére) majd elmentek a fegyvereket vagy a táskáért. Utána irány túszt menteni, oda külön heli jön amit nem igazán kempelnek mert nem tudják hova teszi a rendszer. (Arra kell figyelni hogy ha városba teszi a túsz házat a gép, akkor felejtős a dolog mert háztetőn lesz a kimenteni pont. Ebbe futottunk bele nemrég. Ez bug)
Erről csak előtte hallottam és nem tudtam hogy pontosan melyik az a túszmentő küldi.
Egy kérdés, hogy lehet legjobban M13B-t szintezni? DMZ-ben gondolom lehet!?
Warzoneban ha megvan akkor buy stationból is meg lehet venni vagy csak loadout dropból lehet lekérni? -
Tsebacsi
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tsebacsi
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Warzoz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
2100 - 2001
4521 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ IS!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ,BONTATLAN! Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 I I7-8850H I 32GB I 256SSD I P1000 4GB I FHD I W11 I Gari
- BOMBA ÁRON! HP EliteBook 830 G11 Core Ultra 5 / 16 GB / 256 GB / Garancia 2028-ig

Dewo