Hirdetés
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eléggé felborította a piacot a VGA-k nyári áramelése
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
-
csibe1
veterán
Nem akkora meglepi. A Battlepassban lévő bluprintek jó része is csak Cold War-ban volt használható, aztán meg jöttek Vanguard cuccok.
A legszebb a semmittelen csetreszek a fegyvereken, mert azokat muszáj jelezni, akármelyik játékban is szerezted meg, ott villog a többiben is, mert hát miért is ne.
Baszkodnám szemközt egy méretes, szöggel kivert szívlapáttal az ilyen barmokat.
Azt is aki kitalálta, meg azt is aki rábólintott.
Nesze neked közösködés, spórolás, mert ugye túl sokba lett volna a külön warzone mindegyik játékhoz; biztos nem keresnek még eleget rajta...
még pár új játék (már ha nem mennek addig csődba a BF-es csapattal együtt), aztán akkora katyvasz lesz, hogy öröm lesz nézni.
-
BITBOYS
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
BITBOYS
addikt
-
CrabRave
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szia, valószínűleg még mindig rossz a fordítás, mivel úgy néz ki csak nálunk számít az éjfél az új napnak...
Ha a Last hours of verdansk nem dec7 hanem dec8 6:00-ig tart, akkor nincs lefedetlen idő, úgyhogy szerintem így lesz:- Last Hours of Verdansk event:
2021.12.06. 19:00-tól
2021.12.08. 06:00-ig- WZ server downtime:
2021.12.08. 06:00-tól
2021.12.08. 18:00-ig- Valószínűleg új, Vanguard-ra alapozott warzone kliens megnyílik
Vanguard tulajoknak: 24 órával előbbi exkluzív hozzáférés az új maphoz (Caldera)
Nem vanguard tulajoknak: Rebirth Island
2021.12.08. 18:00-tól
- Caldera nem vanguard tulajoknak is megnyílik
2021.12.09. 18:00-tólAzt lehet tudni, hogy 12.08 18.00-tól 12.09 18.00-ig a nem Vanguardosoknak lesz valami, vagy ez is server downtime-nak minősül?
Lesz, oda is írtam, hogy "Nem vanguard tulajoknak: Rebirth Island".
WZ szerver összeomlik
2021.12.09. 18:01-től
-
ƵøŁĭ
veterán
Hát ez egy nagy 0 volt . Micsoda event .
-
geckowize
őstag
Szia, valószínűleg még mindig rossz a fordítás, mivel úgy néz ki csak nálunk számít az éjfél az új napnak...
Ha a Last hours of verdansk nem dec7 hanem dec8 6:00-ig tart, akkor nincs lefedetlen idő, úgyhogy szerintem így lesz:- Last Hours of Verdansk event:
2021.12.08. 06:00-ig- WZ server downtime:
2021.12.08. 18:00-ig- Valószínűleg új, Vanguard-ra alapozott warzone kliens megnyílik
Vanguard tulajoknak: 24 órával előbbi exkluzív hozzáférés az új maphoz (Caldera)
2021.12.08. 18:00-tól
- Caldera nem vanguard tulajoknak is megnyílik
2021.12.09. 18:00-tólAzt lehet tudni, hogy 12.08 18.00-tól 12.09 18.00-ig a nem Vanguardosoknak lesz valami, vagy ez is server downtime-nak minősül?
Lesz, oda is írtam, hogy "Nem vanguard tulajoknak: Rebirth Island".
-
Tsebacsi
nagyúr
Elnézést, nem túl egyértelműen írt, Dec 7 9pm PT az Dec 8 mindnight EST...
Tehát a helyes dátumok:
- Last Hours of Verdansk event:
2021.12.07. 06:00-ig- WZ server downtime:
2021.12.08. 18:00-tól- Caldera nem vanguard tulajoknak is megnyílik
2021.12.09. 18:00-tólKöszönjük az infókat!

Azt lehet tudni, hogy 12.08 18.00-tól 12.09 18.00-ig a nem Vanguardosoknak lesz valami, vagy ez is server downtime-nak minősül?
-
geckowize
őstag
ModernWarzone Twitter
The Last Hours of Verdansk event / playlist begins tomorrow December 6th at 1 PM EST and will be available until December 7th at midnight EST.ModernWarzone Twitter
The #Warzone servers will be “going dark” on December 7th at 9 PM PT / Midnight EST for 12 hours to prepare for Caldera and Warzone Pacific. Servers go live 12 hours later. #Vanguard owners will be able to enjoy Caldera with 24 hours early access. Non owners can play rebirth.
Tehát magyarországi időzonára átváltva (CET):- Last Hours of Verdansk event:
2021.12.07. 06:00-tól
2021.12.07. 18:00-ig- Valószínűleg új, Vanguard-ra alapozott warzone kliens megnyílik
2021.12.07. 18:00-tól- Caldera nem vanguard tulajoknak is megnyílik
2021.12.08. 18:00-tólElnézést, nem túl egyértelműen írt, Dec 7 9pm PT az Dec 8 mindnight EST...
Tehát a helyes dátumok:
- Last Hours of Verdansk event:
2021.12.08. 18:00-tól- Caldera nem vanguard tulajoknak is megnyílik
2021.12.09. 18:00-tól -
geckowize
őstag
Van valami hír a pacific mapról ami most jön a héten vagy megint eltolják a dolgot ? Esetleg mellé ténylegesen jön anticheat a játékba ?
ModernWarzone Twitter
The Last Hours of Verdansk event / playlist begins tomorrow December 6th at 1 PM EST and will be available until December 7th at midnight EST.ModernWarzone Twitter
The #Warzone servers will be “going dark” on December 7th at 9 PM PT / Midnight EST for 12 hours to prepare for Caldera and Warzone Pacific. Servers go live 12 hours later. #Vanguard owners will be able to enjoy Caldera with 24 hours early access. Non owners can play rebirth.
Tehát magyarországi időzonára átváltva (CET):- Last Hours of Verdansk event:
2021.12.07. 06:00-tól
2021.12.07. 18:00-ig- Valószínűleg új, Vanguard-ra alapozott warzone kliens megnyílik
2021.12.07. 18:00-tól- Caldera nem vanguard tulajoknak is megnyílik
2021.12.08. 18:00-tól -
Linem
senior tag
-
BITBOYS
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
D1N4
tag
-
nitro16
senior tag
Kicsit reménykedek , hogy hátha , mert alapvetően jó játék lenne és még ha a mostanii térkép is jól összerakott , mert ugye idő az volt rá bőven akkor még akár játszható is lesz megint kevesebb csalóval .
[link] Ez alapján elég jónak néz ki. Bár én 90% csak rebirth megyek és a maradék vagy plunder vagy payload. Kár, hogy rebirth-re nem jön mondjuk egy full havas mód.

-
CrabRave
tag
Kicsit reménykedek , hogy hátha , mert alapvetően jó játék lenne és még ha a mostanii térkép is jól összerakott , mert ugye idő az volt rá bőven akkor még akár játszható is lesz megint kevesebb csalóval .
Én mondjuk személy szerint nem sok csalót látok a játékban, szerintem a legtöbb gyanús eset inkább csak az hogy vannak emberek akik 0-24 tolják a játékot mert semmi más dolguk nincs, és egyszerűen csak jobbak nálam.
-
jozefgucci1
addikt
-
CrabRave
tag
Van valami hír a pacific mapról ami most jön a héten vagy megint eltolják a dolgot ? Esetleg mellé ténylegesen jön anticheat a játékba ?
Én abban az anticheatben nem reménykednék túlzottan, nem kis pénz egy jó AC szoftvert beszerezni és az ábra szerint nem túl bőkezű az activision ilyen téren

-
Tsebacsi
nagyúr
Nyolcadika a belengetett dátum, de ugye minden csak akkor lesz biztos, amikor megtörténik

-
jozefgucci1
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pont ezt érzem csak a normál br-el. Bemegyek lehet ez elején valaki leszed ha sűrű helyre megyek utàna gulag, azt ha ott is vesztek akkor annyi. Ha meg messze ugrom ki akkor lootolgatok 10 percet és utàna nagy eséllyel valaki messziről sniperrel....a Rebirthben meg van hogy az elején 3szor kiszednek utàna pont jól érkezem és én csinálok double killt. Vannak persze ott is 0 killes meccsek de ritka. Àtlagban 4-7, de volt 14 killes meccsem is ami szàmomra nagy szó mivel nem vagyok ezekben a játékokban annyira jó. Sajnos én is főleg randomokkal ugrom, mert az ismerősi körből a legtöbben elpàrtoltak már a játéktól. Persze cheaterekre fogják, de hiába magyarázom hogy akik leszednek minket 95%-ban csak simán sokkal jobb jàtékosok mint mi....
Dehogy, mindenki csíter.
Az egónak is jobb ez a tudat. 
-
D013
aktív tag
Pont ezt érzem csak a normál br-el. Bemegyek lehet ez elején valaki leszed ha sűrű helyre megyek utàna gulag, azt ha ott is vesztek akkor annyi. Ha meg messze ugrom ki akkor lootolgatok 10 percet és utàna nagy eséllyel valaki messziről sniperrel....a Rebirthben meg van hogy az elején 3szor kiszednek utàna pont jól érkezem és én csinálok double killt. Vannak persze ott is 0 killes meccsek de ritka. Àtlagban 4-7, de volt 14 killes meccsem is ami szàmomra nagy szó mivel nem vagyok ezekben a játékokban annyira jó. Sajnos én is főleg randomokkal ugrom, mert az ismerősi körből a legtöbben elpàrtoltak már a játéktól. Persze cheaterekre fogják, de hiába magyarázom hogy akik leszednek minket 95%-ban csak simán sokkal jobb jàtékosok mint mi....
-
konci79
őstag
Játékmódtól is függ. Amúgy meg azért nem ilyen egyszerű ez.
Pl: rebirth 4 csapatok. Én is sokszor elmegyek külön valamerre mert számomra az nem játék, hogy 4-n együtt megyünk mindenhova és úgy játszunk. Meg védekezünk egy házba/ folyamat zónázunk stb... Igaz nekem nem is az számít, hogy megnyerjük a meccset hanem egy pörgös sok öléses kört sikerüljön össze hozni.
Ha 4-n mennek egy fele jön egy komolyabb csapat kiszedik az egész csapatott mert egy helyen vannak mind. Sokaknak az a meccs, hogy 4-n kempelik a free loadout-t vagy éppen prison tetejét végig kempelik mert akkora prok.
Szóval ja, én azért szoktam időnként beszólni, mert 3-4-n mennek egyszerre "egymás kezét fogva" és az utolsó pont kiszed vagy valami. De ilyenkor is inkább magamra haragszom mert nem voltam annyira jó, hogy az egész csapatnak annyi legyen.
Szóval nem biztos, hogy a másik a "hülye" aki külön megy játszani, csak lehet máshogy gondolkozik mint te.
Én erre az új játékmódra gondolok, ahol féláron veszel vissza társat( nem jut eszembe a neve).
Plunderba még elmegy, de mikor együtt kéne lenni, és mindenki másfelé megy, azt nem értem...
Én rebirth-et nem játszom, nekem túl gyors, annyira pro nem vagyok mint az a sok szöcske. -
nitro16
senior tag
Játékmódtól is függ. Amúgy meg azért nem ilyen egyszerű ez.
Pl: rebirth 4 csapatok. Én is sokszor elmegyek külön valamerre mert számomra az nem játék, hogy 4-n együtt megyünk mindenhova és úgy játszunk. Meg védekezünk egy házba/ folyamat zónázunk stb... Igaz nekem nem is az számít, hogy megnyerjük a meccset hanem egy pörgös sok öléses kört sikerüljön össze hozni.
Ha 4-n mennek egy fele jön egy komolyabb csapat kiszedik az egész csapatott mert egy helyen vannak mind. Sokaknak az a meccs, hogy 4-n kempelik a free loadout-t vagy éppen prison tetejét végig kempelik mert akkora prok.
Szóval ja, én azért szoktam időnként beszólni, mert 3-4-n mennek egyszerre "egymás kezét fogva" és az utolsó pont kiszed vagy valami. De ilyenkor is inkább magamra haragszom mert nem voltam annyira jó, hogy az egész csapatnak annyi legyen.
Szóval nem biztos, hogy a másik a "hülye" aki külön megy játszani, csak lehet máshogy gondolkozik mint te.
-
huby80
senior tag
-
[-HERO-]
senior tag
sziasztok!
Belefutottam egy hibába, rég játszottam már ezért volt egy 57 gigás frissités, az elvileg le is ment ahogy azt befejezte maradt az Update gomb de ha rányomok ezt a hibát dobja ki: BLZBNTAGT000008A4
Scan&repair már lement 2x is, amit nagyjából a netem találtam FIX eket erre mindent megcsináltam de semmi.
Van esetleg valakinek tippje a megoldásra?
Ha esetleg valakinek érdekes lehet nekem ez azonnal megoldotta.
[link] -
CrabRave
tag
-
[-HERO-]
senior tag
Én letöröltem a mappából mindent, hogy újra letöltse, utána jó lett.
Ettol feltem, nekem egy ilyen letoltes az kb 5 napig tart
-
kisselandras
senior tag
-
huby80
senior tag
sziasztok!
Belefutottam egy hibába, rég játszottam már ezért volt egy 57 gigás frissités, az elvileg le is ment ahogy azt befejezte maradt az Update gomb de ha rányomok ezt a hibát dobja ki: BLZBNTAGT000008A4
Scan&repair már lement 2x is, amit nagyjából a netem találtam FIX eket erre mindent megcsináltam de semmi.
nekem meg a játék fagy folyamatosan mai napon frissités után
-
tupacamaru
veterán
sziasztok!
Én letöröltem a mappából mindent, hogy újra letöltse, utána jó lett.
-
[-HERO-]
senior tag
sziasztok!
-
kisselandras
senior tag
-
konci79
őstag
Én azt nem értem, hogy ha van egy 4 fős csapat , mi a f.. ért kell 4 felé menni... Oké hogy random csapat, de 10/8 meccs ilyen...
-
kisselandras
senior tag
-
BITBOYS
addikt
Ki vették a payloadot megint?
Már napokkal ezelőtt kivették, pedig most én is nagyon élveztem ezt a módot.
-
kisselandras
senior tag
-
tupacamaru
veterán
Hivatalos megjelenéskor váltottam Win11-re. Abszolút semmiféle változást nem érzek se negatív se pozitív irányban játékok terén. Ha van is az csak pár képkockányi differencia ami maximum mérhető, de nem érezhető.
Ettől függetlenül nem váltanék vissza. Az új dizájn nekem valahogy jobban átjön.Én is így vagyok vele, mondjuk nem is max grafikán tolom, egy viszonylag erős gépen.
-
venom8888
addikt
Ha az anti cheat nem fog sikerrel jarni, akkor DELETE Warzone!!
-
Tsebacsi
nagyúr
Hivatalos megjelenéskor váltottam Win11-re. Abszolút semmiféle változást nem érzek se negatív se pozitív irányban játékok terén. Ha van is az csak pár képkockányi differencia ami maximum mérhető, de nem érezhető.
Ettől függetlenül nem váltanék vissza. Az új dizájn nekem valahogy jobban átjön.
Köszönöm szépen! -
Atish19
őstag
Ettől függetlenül nem váltanék vissza. Az új dizájn nekem valahogy jobban átjön. -
BITBOYS
addikt
Ezen a payload ön mennyi chetars van
Ma egész sokat nyomtam vele, volt pár, de valamiért most kegyes hozzám a gém

Mondjuk kihagytam 2 hónapot, lehet ezért. Meg váltottam pc-ről xsx-re mivel eladtam a vga-m. -
geckowize
őstag
Win11-et nem javaslom, több reddit user is írta, hogy ahogy win11en kezdett játszani, bannolták az accját és hiába irogat a supportnak, oda a damascusos accja. Lehet félreértettem valamit de én mindenképp utánanéznék, ha van benne sok munkaóra.
-
csibe1
veterán
Ne aggódj, máshol is vannak bőven; csak valahol jól tagadják, mert ott prók játszanak.

-
csibe1
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Ki frissített már Win11-re, érdemes vagy nagy fps dropp-loss van még mindig?
Sajnos én ilyen hülye vagyok, szeretem az újdonságokat (de csak ha nem hátrányos).
-
hcol7
senior tag
igen?
-
kisselandras
senior tag
-
Guitar14
senior tag
Sziasztok ma 19 órától két embert keresünk Warzone-ra. Akinek van kedve jöjjön!

Privátot írjatok. (Xbox a platforumunk így előn y akontroller de PS és PC-sek is jöhetnek) -
csibe1
veterán
Jó lett a mai update, minden meccs végén kifagy a játék.
Akkó el se indítom, és nem lesz ilyen problémám.

Passz, pár napja nem játszottam, de ez is egyre jobb lesz?!

A végén még elérjük az új BF szintjét?

-
Tsebacsi
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
-
D1N4
tag
-
nitro16
senior tag
-
D1N4
tag
PS5-re melyik textúra pakkot érdemes leszedni?
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Chrys_
addikt
-
kisselandras
senior tag
És ki mondta hogy neked van?
Tudom hogy a másikra érti de azért ezt te se hiszed el hogy 3 ember 1 méterről nem birja kiszedni
-
tupacamaru
veterán
hmm nincs lagom
És ki mondta hogy neked van?
-
kisselandras
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezt a sok buzi csiter ruzki gex... 3 an lövünk rá s vigan 100 %armorja van
Lag csodákra képes ám.
-
kisselandras
senior tag
-
csibe1
veterán
Mondom neked 3 an lötük s vigan le szed minket armor 100% kos neki 3 dik ok lettünk
Én elhiszem; írtam is, hogy így visszagondolva voltak érdekes dolgok.

Amúgy elmehetnének a Vanguard szerókra, boldogítsák inkább ott a népet.

-
kisselandras
senior tag
Mondom neked 3 an lötük s vigan le szed minket armor 100% kos neki 3 dik ok lettünk
-
csibe1
veterán
Akkor ezért haltak annyira nehezen páran.

Éreztem, hogy valami nem kóser, de nem volt időm vele foglalkozni, mert nagy nyüzsi volt.
Páran mintha előre tudták volna, hogy hova születünk, hol vagyunk.
Akkor meg is van a megfejtés.
-
kisselandras
senior tag
-
csibe1
veterán
-
varmi2
nagyúr
Újra telepítettem, de nem javult. Majd egy ötlettől vezérelve. A ram sebességét visszább vettem. És jó lett. Bár nem értem, cpu+vga bányászás közben a ram hiba nem jött elő, ez meg kb 10mp után. De most jó, és ez a lényeg.
Majd a következő pihenősbe, beállítom a ramot is. Most rakott össze lap+cpu csere volt. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
varmi2
nagyúr
-
Sityu1990
csendes tag
-
Acheron
őstag
Valahogy éreztem, hogy így a szezon vége felé ezt még bedobják - de már mindegy is, -e nélkül is minden megvan.
Azért a termékfelelősöknek, akik kitalálják ezeket, betolnék egy olyan időszakot, amikor pl otthon két hétig nincs áram. Utána egy hétig meleg víz, stb. Csak hogy ők is érezzék a törődést... -
radi8tor
MODERÁTOR
-
tupacamaru
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Hogy én mennyire örülök hogy megint elvették a Plundert.
-
varmi2
nagyúr
-
Zin
őstag
-
Kígyó
senior tag
-
Peace
nagyúr
Hali! Csinálja nekem is. Verdansk-ban ilyen 2 másodpercekre áll meg a kép, sokszor akkor amikor valaki a közelben van, így halok is mire elindul, vagy épp amikor háztetőn vagyok, így szintén halok mire visszatér. Több is, mint 3 hete csinálja és egyre rosszabb. Egyre sűrűbben és hosszabb időre áll meg a kép, gyakorlatilag már játszhatatlan. Áttértem emiatt Rebirth-re. Ott is csinálja, csak ritkábban és rövidebb időre áll meg a kép, így ritkán halok meg emiatt. Megoldást még nem találtam rá.
Na én ilyennel nem találkoztam. Nemes egyszerűséggel eltűnt a 120-as opció a refresh rate menüpontból játékban a peccs után. 60 a max.
-
Kígyó
senior tag
Hali! Csinálja nekem is. Verdansk-ban ilyen 2 másodpercekre áll meg a kép, sokszor akkor amikor valaki a közelben van, így halok is mire elindul, vagy épp amikor háztetőn vagyok, így szintén halok mire visszatér. Több is, mint 3 hete csinálja és egyre rosszabb. Egyre sűrűbben és hosszabb időre áll meg a kép, gyakorlatilag már játszhatatlan. Áttértem emiatt Rebirth-re. Ott is csinálja, csak ritkábban és rövidebb időre áll meg a kép, így ritkán halok meg emiatt. Megoldást még nem találtam rá.
-
Peace
nagyúr
Szóval ilyet senki nem látott? Engem nagyon felba**ott.......
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Zin
őstag
3 hete Werdansk folyamat laggol PC-n.Elötte semmi gond nem volt sose a jatekkal.Mi lehet a baj?Rebirth az játszató,másik map gyakorlatilag játszhatatlan
-
Peace
nagyúr
Frissítés után eltűnt a 120 Hz mód a beállítások menüből, csak 60-at engedett. Találkoztatok ilyennel? Direkt újraindítottam a játékot és a gépet is. Csekkoltam Nvidia panelt, de 1440p@120 volt a tv, mégsem engedte a játék 60 fölé vinni.
-
kisselandras
senior tag
-
hcol7
senior tag
Mégse ma lesz új map?
azt pst szerint meg tegnap kerdezted ; )
-
Sityu1990
csendes tag
Olvasva a cikket itt azt írják, hogy nov. 5-től a Vanguard-ban lesz elérhető az anticheat... Warzone-ba vagyis az ingyenes verzióba majd a Pacific Update csomaggal jön, amit nemrégiben december 2-ra jelentettek be.
-
kisselandras
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem mert elvileg mai nap jön a rico
Nem ma jön. Hol olvastál ilyen infót?
-
Tsebacsi
nagyúr
Nem mert elvileg mai nap jön a rico
Mind szanálva leszünk
-
kisselandras
senior tag
Köszi!
Akkor maradnak a csíterek is....Nem mert elvileg mai nap jön a rico
-
Tsebacsi
nagyúr
Mégse ma lesz új map?
Nem is így volt tervezve, ritkán tesznek be szezon közben tök más mapot.
-
szinesz.bob
senior tag
Majd ha felébredtek Ámerikában

Caldera will be available to Warzone players from December 2, the same date Season 1 of what will be known as the Warzone Pacific era begins. Players who own Call of Duty Vanguard will get 24 hours early access, according to Activision.
Itt vannak még egyéb infók: [link]
Köszi!
Akkor maradnak a csíterek is.... -
radi8tor
MODERÁTOR
Mégse ma lesz új map?
Majd ha felébredtek Ámerikában

Caldera will be available to Warzone players from December 2, the same date Season 1 of what will be known as the Warzone Pacific era begins. Players who own Call of Duty Vanguard will get 24 hours early access, according to Activision.
Itt vannak még egyéb infók: [link]
-
szinesz.bob
senior tag
Mégse ma lesz új map?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm 4G LTE (SM-R925) 6 hónap garancia, számlával!
- Vivo X300 Ultra 1TB (Magyar rendszer, Global verzió)
- Akkumulátor töltő, EN-EL15 Li-Ion akkumulátor Nikon hologramos - Nikon DSLR fényképezőgépekhez
- Apple Watch Series 7 45 mm GPS+Cellular 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB VER X!
- ÚJ iPhone 17 256 GB White - www.stylebolt.hu - Apple Eszközök és Tartozékok - ÁFÁ-s számla
- Újszerű HP 250 G9 - 15.6" FullHD - i5-1235U - 8GB - 256GB SSD - Win11
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,IR KAMERA, WIN11
- 27% - ASUS TUF Gaming B760-PLUS WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z490 i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Kolink OBSERVATORY RGB 650W

Ha a Last hours of verdansk nem dec7 hanem dec8 6:00-ig tart, akkor nincs lefedetlen idő, úgyhogy szerintem így lesz:

Dewo