Hirdetés
- Most a fejlesztőknek készít egyedi Windows 11 kiadást a Microsoft
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- Orbitális siker: először jutott műhold föld körüli pályára Európából
- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation rajongók fellázadtak, de a Sony ezt már megjósolta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
-
1800 - 1701
4531 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
És a rádióaktív fegyver a tiéd marad mindig ha egyszer elviszed, vagy ha utána lelőnek vele akkor elveszik? Amúgy rohadt idegesítő hogy vegyesen vannak ellenfelek.
-
Tsebacsi
nagyúr
Eddig 2x találkoztam nem NPC-vel, az elsőnél lelőttek minket mint a szart (hátba).
A második szegény kezdő lehetett, mert olyan arcba stun gránátot kapott, hogy füstölt. Utána jó sokat használtam az M4-ét, de sajnos lelőttek.
Akkor figyelni fogok!
-
zozika84
őstag
Katonai bazisok, barakkok, neha kulcsos helyineken l, ja es a tobbi jatekosnal

De itt konnyu dolgod van veluk mert ezt is multinak nezik es ugralgatnak osszevissza a.... okosak

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Warzoz
senior tag
Csatlakozhatsz ha akarsz mi is azt szeretjük ha meg van beszélve ki mit szeretne húzni vagy mi nincs meg neki
Írtam pm-et.
-
zozika84
őstag
Ez baj akkor semmi értelme minek van benne
En is és még sokan mások szoktunk egyedül is menni. Ez nem Warzone. Bemész, nem hősködsz, összeszedsz pár fegyót a ládádba stb és jössz ki szépen.
-
kisselandras
senior tag
Én is hasonló megfontolásból keresek társakat. Most fegyvert akartam én is húzni. Egyedül nem annyira buli, de a randomokkal meg túl sok a gond. Vagy rambóznak, vagy mennek annyi felé ahányan vannak, vagy mindenki csak a saját küldetésére akar koncentrálni. Élvezni szeretném a játékot, nem loholni a másik után eszetlenül... Csapatban az igazi, megbeszélve merre, mit, hogyan.
Csatlakozhatsz ha akarsz mi is azt szeretjük ha meg van beszélve ki mit szeretne húzni vagy mi nincs meg neki
-
kisselandras
senior tag
-
Warzoz
senior tag
Ez a squad filter ez faszság !
Kikapcsolom mondom megyek egyet egyedül erre 1 squad 3 enemy lő engem gondoltam ki húzom
az m13 hát ...Én is hasonló megfontolásból keresek társakat. Most fegyvert akartam én is húzni. Egyedül nem annyira buli, de a randomokkal meg túl sok a gond. Vagy rambóznak, vagy mennek annyi felé ahányan vannak, vagy mindenki csak a saját küldetésére akar koncentrálni. Élvezni szeretném a játékot, nem loholni a másik után eszetlenül... Csapatban az igazi, megbeszélve merre, mit, hogyan.
-
zozika84
őstag
Kikapcsolom mondom megyek egyet egyedül erre 1 squad 3 enemy lő engem gondoltam ki húzom
az m13 hát ...A squad filter csak a te csapatodra van hatással, miattad nem fog egy egész lobbyt megcsonkítani a játék

-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
az m13 hát ... -
Találtgyerek
veterán
-
Warzoz
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Az a tragédia, hogy néha milyen csökkent értelmi képességű lámákkal rak össze DMZ-be...
-
Mentolka
senior tag
Biztos, hogy nincs minden ellennek épp aktivált DeadSilence-e. Most megint lelőtt valaki kb.3méterről, és mint a derült égből...
-
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Az ilyen csúnya textúrák valamilyen grafikai beállítással orvosolhatók vagy bug? ISmerős ez a warzone 1 vől.
Nem lehet, hogy gombás, penészes a helység?
-
konci79
őstag
-
sakto
őstag
Sziasztok.
A házakba ami le van zárva hogy lehet bejutni? DMZ -
nggabi
félisten
Sziasztok!
Az ilyen csúnya textúrák valamilyen grafikai beállítással orvosolhatók vagy bug? ISmerős ez a warzone 1 vől.
sztem akkor lesz ilyen ha leveszed low-ra a shadow map-et. de csak tipp.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
-
konci79
őstag
Lehet több fps kell, hogy be tudj ugorni a raklapok közé.
Anno Quake 3-ban kellett a sok fps, hogy egyik helyről a másikra át tudj ugrani. Legalábbis ezt beszélték.5600G integráltja ennyire képes
-
craftsman01
senior tag
Látom nagyon nem vágod..én itt el is engedem a témát..

Ó de majd végezünk el egy programozói sulit mert szeretnénk játszani egy nyamvadt játékkal.
-
ScomComputer
veterán
-
nggabi
félisten
Itt nem csak a játékkal van a baj ,hanem a windows-al is, mivel egy általános beállítást alkalmaz a hálókártyákhoz,és az online játékokhoz nem árt egy kis gaming tweak, egyes játékokban csodákat tesz... [link]
gigabites digin 2 ms-on hagy ne én tweakeljek má
írják meg normálisan. főleg ha már ennyit fizettetek érte
-
Találtgyerek
veterán
Lehet több fps kell, hogy be tudj ugorni a raklapok közé.
Anno Quake 3-ban kellett a sok fps, hogy egyik helyről a másikra át tudj ugrani. Legalábbis ezt beszélték. -
konci79
őstag
-
Találtgyerek
veterán
nem fizetek semmiért
vanguard multija is jó volt, de azt meg már kár lett volna megvenni így a vége felé.Találtgyerek: nekem az se mindig segít h lerakom a tálcára. jó, mondjuk 2 kör dmzvel és 4 kör br-rel a hátam mögött nincs sok tapasztalat
egyszer hiába nyomkodtam a spacet nem ugrott ki a repülőből. de röhej h 3060on kb játszhatatlan bármilyen minimálra is állítom a graphics settingseket. Nekem párszor csinálta csak és asztalra ki és vissza megoldotta. Ez a rész legalább rendesen használja a GPU-t. Az elsőben 40-50%-on ment a kártya.
-
ridiculous
senior tag
nem fizetek semmiért
vanguard multija is jó volt, de azt meg már kár lett volna megvenni így a vége felé.Találtgyerek: nekem az se mindig segít h lerakom a tálcára. jó, mondjuk 2 kör dmzvel és 4 kör br-rel a hátam mögött nincs sok tapasztalat
egyszer hiába nyomkodtam a spacet nem ugrott ki a repülőből. de röhej h 3060on kb játszhatatlan bármilyen minimálra is állítom a graphics settingseket. "..de azt meg már kár lett volna megvenni így a vége felé."
minek a vége felé? világvége lesz vagy mi?!
..az azért remélem megvan hogy miután megjelenik egy új rész még a régi is működik.. sőt MW19 óta azért már megjelent pár új rész és még mindig pillanatok alatt talál meccset szóval rengetegen játszanak vele
-
ScomComputer
veterán
-
nggabi
félisten
Hát nálad iszonyú nagy bajok lehetnek,mert én két ismerősömnek is raktam össze mostanában gépet RTX3060-al,és elég nagy COD fanok is,viszont egyik se sír/rinyál,hogy gond lenne,sőt a napokban küldtek egy videót,hogy náluk is így fut... [link] ..
De a jövőhéten is lesz nálam pár gép, amd/intel/nvidia is és majd kipróbálgatom mi hogy van...
nálam maga a játék az iszonyú nagy baj

-
ScomComputer
veterán
nem fizetek semmiért
egyszer hiába nyomkodtam a spacet nem ugrott ki a repülőből. de röhej h 3060on kb játszhatatlan bármilyen minimálra is állítom a graphics settingseket. Hát nálad iszonyú nagy bajok lehetnek,mert én két ismerősömnek is raktam össze mostanában gépet RTX3060-al,és elég nagy COD fanok is,viszont egyik se sír/rinyál,hogy gond lenne,sőt a napokban küldtek egy videót,hogy náluk is így fut... [link] ..
De a jövőhéten is lesz nálam pár gép, amd/intel/nvidia is és majd kipróbálgatom mi hogy van...
-
nggabi
félisten
"már nézelődtem tegnap más játékok felé, de a rebirthet nem übereli semmi
"
MW19 multi
nem fizetek semmiért
egyszer hiába nyomkodtam a spacet nem ugrott ki a repülőből. de röhej h 3060on kb játszhatatlan bármilyen minimálra is állítom a graphics settingseket. -
Találtgyerek
veterán
Volt 1-2 kör ahol nekem is akadtak az ellenek.
Volt olyan is, hogy 30 fps-em volt folyamatosan.
Leraktam tálcára, vissza a játékba és rendbejött. -
ridiculous
senior tag
-
nggabi
félisten
most már maga a játék jó kb 80-100 fps, de az ellenfelek kb diavetítésben mozognak. másnál is? jóvanazúgy?

már nézelődtem tegnap más játékok felé, de a rebirthet nem übereli semmi

-
Acheron
őstag
SP-R után az SA-B-50 a következő marksman fegyó - de ez nagyon beteg... ez már "csupaszon", minden kieg nélkül is durva gyilkológép... mi lesz, ha megkapja a felszerelést..?
-
tupacamaru
veterán
Sziasztok!
Megoldás reményében jöttem.
Warzone, most a Warzone 2 is ugyan azzal a problémával küzd nálam.
El sem indul, vagy eljut nagynehezen a menüig, de hibaüzenet nélkül kilép.
i5-12600
1070 OCMás játékok, minden frankón fut, de ezt hiába húzom újra, és próbáltam Steam-en is, Battle.net-en is, mindegyiken fos.
Bármi ötlet?
Egy 27"-os 2K LG monitort hajtok. Próbáltam 60hz-re tenni windows-ban is, de nem segít.
Köszi!Van tuning a videókártyán?
-
Találtgyerek
veterán
Kipróbáltam a játékot. Nem annyira rossz. 1-2 dolgot még meg kell szokni az első rész után, de játszható.
Néha van egy kis fps drop, de remélem ezt majd javítják. -
Acheron
őstag
Hát ezek a kék ruhások brutálisan kemények
hiába küldöd fejbe 3 golyó kell fejbe
de amúgy jó ez a dmz sok küldi van bennr
Fegyverválasztás kérdése... Én a Signal 50 -el egyszer küldöm fejbe, utána nem kérdez, nem mozog...
-
kisselandras
senior tag
Hát ezek a kék ruhások brutálisan kemények
de amúgy jó ez a dmz sok küldi van bennr
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok!
i5-12600
1070 OCMás játékok, minden frankón fut, de ezt hiába húzom újra, és próbáltam Steam-en is, Battle.net-en is, mindegyiken fos.
Bármi ötlet?
Egy 27"-os 2K LG monitort hajtok. Próbáltam 60hz-re tenni windows-ban is, de nem segít.
Köszi!Drivert frissítve? Windows hiba napló mit ír?
-
nggabi
félisten
néha kissé leesik az fps 10re, de nem baj mert van ideje összeszedni magát. néha kimegyek egy cigire, kávé stb és mire visszaérek még a körön belül vagyok
-
Fitzgerald
veterán
Ma volt az első igazán jó meccsem DMZ-ben, szólóban.
Leszedtem egy live triót, jó kövér loot volt rajtuk.
Közben kifektettem 60 botot, egy juggernautot, megcsináltam 2 küldetést, és exfil kb. fél perccel azelőtt, hogy elért volna a radiation zone.
Izgalmas volt.
Ezek a strongholdok viszont rohadt kemények, szólóban nagyon nagy nyeklődés... -
darkarthur
senior tag
Sziasztok!
i5-12600
Bármi ötlet?
Köszi! -
Khaosz55
addikt
Nekem elég sokszor kifagy a játék mondjuk kb 4-5 küldetésenként. Visszább vettem a grafikát most 75-80% pörög a VGA. Meglátjuk...
Nektek is volt ilyen gond? -
Atish19
őstag
Az mitől lehet, hogy nem talál egyáltalán meccset? DMZ egyből bedob, de a Warzone csak keres és keres. 200ms pingig felmegy és továbbra is csak keres. Előfordulhat, hogy már első indításnál shadow ban-t kaptam volna? MW2 bétával még játszottam ott nem volt gond. Szinte szűz frissen telepített rendszerem van. Csak egy Kaspersky, Precision X1, Firefox és Plex van telepítve a játékon és Battleneten kívül.
-
Warzoz
senior tag
Üdv. Pajtikat keresek koca DMZ-re, némi BR-re. Béna vagyok, szarul lövök, csak élvezni szeretném a játékot.
-
Acheron
őstag
Kezdem megszokni
de ezek a botok bitang erősek egy tár nem elég beléjük 
találkoztam már pár emberel dmz módban ők segítetek oldani küldit csinálni néha vannak normális magyarok
Csak akkor kell sok skuló, ha testre lősz - alapvetően elég lassúak és bizonytalanok, fejre kell lőni, és rögtön peregnek. Inkább azért veszélyesek, mert sokan vannak, mindig bandában járnak, és futnak a lövéshangra.
-
ScomComputer
veterán
Hali ! DMZ - hez van valami magyar leírás , hogy mikor mi a feladat ? Sokszor érthetetlen mit is kell csinálni. PL most meg szereztem a Stronghold Keycardot , aztán kinyírtak . Most mit kellene csinálni a második pontban és hol ?
Ááá nem nehéz, én megyek amerre a többiek szaladnak,meg mondják,hogy ezt azt...aztán volt már,hogy nem jó felé mentünk...
.....
#1748kisselandras: jaja így vagyok én is..én öreg papó vagyok már aztán mikor először léptem be és lőttem a botokat(nem tudtam hogy azok),haltak is,azt hittem e mán Pro vagyok vagy mi...
-
kisselandras
senior tag
-
csibe1
veterán
Ennyire telt ? inkább hagytad volna !
A guggli és a fordító nem a barátod?

Amúgy a másik topikban is tudsz érdeklődni. -
nggabi
félisten
Ennyire telt ? inkább hagytad volna !
ezt mondom én is az új warzone-ra
-
viperabácsi
addikt
-
nggabi
félisten
Hali ! DMZ - hez van valami magyar leírás , hogy mikor mi a feladat ? Sokszor érthetetlen mit is kell csinálni. PL most meg szereztem a Stronghold Keycardot , aztán kinyírtak . Most mit kellene csinálni a második pontban és hol ?
megnyomni az uninstall gombot
-
viperabácsi
addikt
-
csibe1
veterán
Nekem bejön, az új Warzone.Persze nem mondom vannak idegesítő dolgai mint a menü, és map lehívás, illetve 2X már lefagyott.
DMZ nekem tetszik. Jó, hogy van ilyen játékmód akinek nekem tetszik ne játszon vele.
Hangok szerintem nagyon jó, főleg a fegyver hangok. Az ejtőernyőzés hangja is sokkal realisztikusabb. Volt részem ejtőernyőzésbe, a ez fülsüketítő hang hasonló a valóságban még durvább. Valahogy úgy érzem a mozgások is jobbak, nem az a futóbolond mód amit már nehezen lehetett néha lekövetni mint a előző WZ-ben.. Lootot szokni kell, de nem vészes, a mapon meg gyúrjanak még kicsit.
Alakulni fog ez még mint púpos gyerek a prés alatt."Lootot szokni kell, de nem vészes"
Ha még mindig a menüből választom a cuccot módszer van akkor inkább kihagyom.
Mire kiválogatom mi kell ötször lelőnek. Ki gondolta, hogy ez jó ötlet? Ennyire lajhártempós lett talán a játék?
Nem értem miért kell mindig elcseszni ami jól működik, mint az előző MW-ben.
A fejlődési rendszer meg egy vicc, az ilyen megoldást már a BF4-ben is utáltam.A fegyvereket el lehet már menteni, vagy még mindig nem sikerült megoldani?
-
Khaosz55
addikt
Hasonlít a tarkovra, bár azzal nem játszottam. Vannak küldik azt kiválasztod. Akkor teljesül ha ki tudsz jutni. Ha magaddal vitted a loadout fegyvereket és mehallsz akkor egy ideig nem kapod vissza, ez visszaszámláló. Amikor lejár vissza kapod a fegyvereket és hátizsákot illetve a kulcsokat, mellény.
Én egy fegyvert rakok be és a pályán fel veszek egy másik fegyvert. A hátizsákba is szoktam rakni és haza viszem. Akkor jó ha nem tudtam kijönni és zárolva van a fő fegyverem.
Ha olyan fegyvert viszel ki ami nincs unlockolva akkor automatikusan unlockolodik warzone-ba is és lehet fejleszteni.
Nekem tetszik DMZ, kis kalandjáték, küldik 66 ellenfél van pályán ami nem AI. -
konci79
őstag
Nekem bejön, az új Warzone.Persze nem mondom vannak idegesítő dolgai mint a menü, és map lehívás, illetve 2X már lefagyott.
DMZ nekem tetszik. Jó, hogy van ilyen játékmód akinek nekem tetszik ne játszon vele.
Hangok szerintem nagyon jó, főleg a fegyver hangok. Az ejtőernyőzés hangja is sokkal realisztikusabb. Volt részem ejtőernyőzésbe, a ez fülsüketítő hang hasonló a valóságban még durvább. Valahogy úgy érzem a mozgások is jobbak, nem az a futóbolond mód amit már nehezen lehetett néha lekövetni mint a előző WZ-ben.. Lootot szokni kell, de nem vészes, a mapon meg gyúrjanak még kicsit.
Alakulni fog ez még mint púpos gyerek a prés alatt.Én is elvagyok vele, de a fegyver választást nem értem.
Miért nem lehet választani, megy egy visszaszámláló de miért?
Most ha kijutok, csak az marad nálam , amivel kijöttem, és kész, vagy hogy??
Vannak katyvaszok, amit jó lenne tudni, hogy miért és hogyan működik.. -
Khaosz55
addikt
Alakulni fog ez még mint púpos gyerek a prés alatt. -
csibe1
veterán
Warzone - ba amúgy nyugodtan visszarakhatnák Verdansk - ot mondjuk ezen állapotában..
Legjobb season volt a legjobb BP - vel a legjobb mapon..
Mondjuk így hogy átnevezték Caldera - ra félő hogy ez már nem fog megtörténni, sajnos..Jó is lenne, az új dzsungeles pályára be se léptem, egyáltalán nem tetszett.
Sajna már nincs dedikált-bérelhető szerver, mert akkor nem tudnának annyi lóvét beszedni. -
ridiculous
senior tag
Warzone - ba amúgy nyugodtan visszarakhatnák Verdansk - ot mondjuk ezen állapotában..
Legjobb season volt a legjobb BP - vel a legjobb mapon..
Mondjuk így hogy átnevezték Caldera - ra félő hogy ez már nem fog megtörténni, sajnos.. -
csibe1
veterán
"Illetve, hogy az enemy lépéshangja hallhatóak legyenek?"
Most a Dead Silence miatt nem hallod vagy egyáltalán nem?

Pár helyen már panaszkodtak a hang miatt (nem csak itt hanem streamben is),
valaki szerint meg minden is tökéletes, a hang meg pláne.

-
csákány.
aktív tag
Térképre a (fél)megoldás: Settings - Keyboard & Mouse - Gameplay - Overlays Behaviors - Map Behaviors - Hold. Viszont így sajnos mikor előhozod a map-ot, akkor nem aktív a kurzor - azt egy jobb klikkel kell aktiválni. Ha meg az alatta lévő beállítást, a Map Cursor-t bekapcsolod, akkor a Behavior visszavált Toggle-re. Ez engem is nagyon zavar, mert én is haltam már ez miatt, mert aktív maradt a Map. Szóval.............

-
kisselandras
senior tag
-
zozika84
őstag
Botok tényleg combosak
egy tár nem elég nekik
Csak a fejlövés a menő

-
kisselandras
senior tag
Én egyelőre elvagyok szólóban ezzel a DMZ-vel, kb. ilyennek kellett volna lennie a Hazard Zone-nak 2042-ben. Majd kipróbálom duóban egy haverral, nyilván egy nagyságrenddel jobb lesz úgy.
Botok elég combosak azért, de így legalább van benne kihívás akkor is, ha nem nagyon futsz bele live playerbe.Botok tényleg combosak
egy tár nem elég nekik
-
Fitzgerald
veterán
Én egyelőre elvagyok szólóban ezzel a DMZ-vel, kb. ilyennek kellett volna lennie a Hazard Zone-nak 2042-ben. Majd kipróbálom duóban egy haverral, nyilván egy nagyságrenddel jobb lesz úgy.
Botok elég combosak azért, de így legalább van benne kihívás akkor is, ha nem nagyon futsz bele live playerbe. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mentolka
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Azt hol lehet beállítani az új WZ2.0-ban, hogy a térkép csak addig látszódjon, amíg nyomom a gombot?
Illetve, hogy az enemy lépéshangja hallhatóak legyenek? -
zozika84
őstag
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
Szerintem a gond nálad van, azért egy 3060Ti jóval jobb kártya, mint az ezer éves 1080ti szóval nem egy kategória. Nekem 3070 van és 1440p-ben játszom normál beállítások mellett és 115-134 fps között ugrál 100 alatt meg nem is láttam, szóval nem optimalizálatlan, de vannak hibák bőven amit javítani kell es fognak is valószínű.
hát én a 3060al 80 fölé nem tudok menni, akárhogy butítom le.
Tsbá: én is jöttem vissza gulágról, oké.
na de h jó hír is legyen ne csak sírás: 6 részre vágják ezt az értelmetlenül nagy pályát
-
N@idia
őstag
Akkor nem tudom te melyik jatekkal jatszol,de nem a WZ vel. Nekem 1080TI van, ami sokkal jobb mint a te kartyad, es csak 100 fps em van, minden low on kb ,Igaz 1440p ben. Akinek 3080 van, azoknak is csak 130-150 fps van. Tehat nem ertem neked hogy volna 120. Grafika ocsmany, ugye nem tudod felvenni,mert lenne 30 fps ed.
Lodout to azt se tudom hogyan lehet megszerezni, ha pingelek a terkepen, forgolodok,mert nem tudom,nem latom hova pingeltem, a map megnyitasa nelkul.Szerintem a gond nálad van, azért egy 3060Ti jóval jobb kártya, mint az ezer éves 1080ti szóval nem egy kategória. Nekem 3070 van és 1440p-ben játszom normál beállítások mellett és 115-134 fps között ugrál 100 alatt meg nem is láttam, szóval nem optimalizálatlan, de vannak hibák bőven amit javítani kell es fognak is valószínű.
-
Tsebacsi
nagyúr
Egyéniben halál szar aláírom. Minimum kettest kell tolni. De pl. 2x jöttem vissza gulagrol 2 meccsen akárhova ugrottam ott volt valaki egy puskával és 10sec után hátba vagy fejbe lőtt...
-
nggabi
félisten
11-edikek lettünk haverokkal. DE ez egy szar

A hártbít szart se ér pl.
A mortart rádobtam 3 ellenre, közbe minden HUD eltűnt (Wtf??) nem tudtam hova kell lőni... Nem is sebződtek... UAV elég rövid. A marksman fegyók nagy része szar, plusz néha más színe van a hitmarkernek... Komolyan, mire megszokom jön vissza a sima és oda visszamegyek
már pókereztem is de rebirth után nem köt le. adtam még egy esélyt az újnak, megint 20 perc után lőttek agyon. ezen nem tudom h mit lehet élvezni, egy hányás az egész...
-
Tsebacsi
nagyúr
11-edikek lettünk haverokkal. DE ez egy szar

A hártbít szart se ér pl.
A mortart rádobtam 3 ellenre, közbe minden HUD eltűnt (Wtf??) nem tudtam hova kell lőni... Nem is sebződtek... UAV elég rövid. A marksman fegyók nagy része szar, plusz néha más színe van a hitmarkernek... Komolyan, mire megszokom jön vissza a sima és oda visszamegyek
-
nggabi
félisten
én már b@szogattam mindent, az eredmény néha leesik 10 fpsre
kevés neki a 3060 úgy látszik
bugtenger az egész. -
shotika
addikt
Akkor nem tudom te melyik jatekkal jatszol,de nem a WZ vel. Nekem 1080TI van, ami sokkal jobb mint a te kartyad, es csak 100 fps em van, minden low on kb ,Igaz 1440p ben. Akinek 3080 van, azoknak is csak 130-150 fps van. Tehat nem ertem neked hogy volna 120. Grafika ocsmany, ugye nem tudod felvenni,mert lenne 30 fps ed.
Lodout to azt se tudom hogyan lehet megszerezni, ha pingelek a terkepen, forgolodok,mert nem tudom,nem latom hova pingeltem, a map megnyitasa nelkul.Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy nem tudom melyik játékkal játszol, de nem a wz-vel. Ott valami más probléma lesz, de majd rakok be shotot a beállításokról. Egyelőre hozzá se nyúltam ezekhez, minden úgy van, ahogy először elindult és beállítgatta magának.
-
kisselandras
senior tag
Ennyi buzi egy csaló retek állatokat benne 0 scoppal leszed 1km távolságból
Másik 3 an lőjük a retket erre kiszed mindenkit s off a játék ki dob mindenkit a szerverről
Szerintem nagy lett ez a map lehetetlen bejárni mire bejutsz valami agyhalott lelő -
Glaz-dozfhut
őstag
Pedig egyszer már megszüntették és mégis lett. Fortune's keep alkalmával. Nekem úgy rémlik.
- én is képzeltem egy pályabejárást, de nem hagyták. -
nggabi
félisten
-
Glaz-dozfhut
őstag
Abban bízok személy szerint, hogy a számok alapján majd mégis visszateszik a rebirth-öt. Vagy valamit domborítanak. Ha most tippelnem kéne, 40 %-nak nem tetszik az egész. Rohadjon meg, elkezdek caldera royalozni, pedig nagyon nem nyomtam azt a részét. Ezek után, az most tök jó pályának tűnik. Meg egész megszoktam. Tették volna előfizetőssé, valami jelképes összeggel, oszt a nagy számok törvénye alapján dőlne a pénz. Inkább leépítik az eddigi rendszer, hogy legyen valami új. Nagy ötlet.
-
zozika84
őstag
-
odipapa
senior tag
Elsőre egy fos........... szinte minden tekintetben.
-
nggabi
félisten
elég volt ebből a belassult bugos f0stengerből
fél órát baszakszol 4e dollárért és az első jöttment kivégez... ez így nem játék 
-
Kígyó
senior tag
Gyerekek ez a wz borzalom.
- HB szensor használhatatlan, wz1ben sokkal jobb volt
- Lootolás idegesítően béna, wz1ben sokkal jobb volt
- Lépéshangok bénák, saját trappolásodon kívül nem hallani mást, wz1ben sokkal jobb volt
- Ernyőzés hangja béna, megsüketülsz olyan hangos
- Ládák hangja ultragagyi wz1ben sokkal jobb volt
- Levegőben nem lehet lőni
- Loadout drop rendszer szar, wz1ben sokkal jobb volt
- Buy station egy vicc, wz1ben sokkal jobb volt
- Mozgás gagyi, wz1ben sokkal jobb volt
- Gulag egy vicc, wz1ben sokkal jobb volt
- Játék menü káosz, inveléshez be kell lépni 48menübe - wz1ben sokkal jobb volt
- Pingelés szar, megjelölsz valamit a térképen és nem látod, úgy kell keresgélni hogy mi a f@szt jelöltél meg, és az hol van
- Battle passt nem érteni, azt sem tudom, hogy van-e battlepassom, vagy meg kel venni 🙂
Optimalizálatan,egyszeruen indokolatlanul alacsony az fps,nem szép a játék.
Akinek pl "CSAK" 150.000 es vga ja van 1660ti az 40 fps el játszik kb. This is wrong.Hirtelen ennyi 🙂
Hali! Kifejtenéd bővebben ezt a 40fps-t, légyszíves! Pl mi a felbontás, főbb fps-t befolyásoló beállítások, milyen proci van mellé, mit hozott hasonló beállításokkal a WZ1, feljebb tudod-e valahogy tornászni, vagy ez a top ezzel a vga-val? Amit írtál önmagában nem mond kb semmit.. Nem kötöszködés képpen kérdem, tényleg érdekel!
-
Tsebacsi
nagyúr
Tök jó, hogy valami hibbant szerint jó ötlet a DMZ-be betenni egy időhatárt, és ha túl sokszor halsz meg a béna társak miatt, akkor utána nulla fegyverrel indulhatsz neki a bulinak...
Valahogy az az érzésem, hogy valami nagyot akartak dobni a srácok, de ez nem tripla 20 lett, hanem dupla 5...
-
zozika84
őstag
Az nekem kimaradt. A Warzone-t is most kezdtem el 1-2 hete. BF után nekem az volt fura, hogy nagyon sok találtat kell az ellenségbe. Ez megmaradt a második részbe is?
Itt valamivel kevesebb találat kell szerencsére
-
Találtgyerek
veterán
-
zozika84
őstag
Hétvégén talán már én is ki tudom próbálni.
Szeretném már én is véleményt nyilvánítani róla.
Kicsit PuBG szeru, de nekem bejon

-
kill_switch
senior tag
Igen, ezért raktam a képet is, mert szerintem is jobb.
Herótom volt már a seggen szánkózós ugráló mókusokból akik úgy lőnek instant fejbe, hogy még azt sem tudják én is részt veszek-e a folyamatban, meg a HB szenzort nézegető, falmentén szigorúan gugolva közlekedő shotival meg rakétával bújkálós low mutyikból. -
Találtgyerek
veterán
Hétvégén talán már én is ki tudom próbálni.
Szeretném már én is véleményt nyilvánítani róla.
-
zozika84
őstag
ÉS Venom 8888
Vegre nem lett OP a HB sensor.
Sokkal kevesebb az ugracsuszka ma....játékos.
Lassabb taktikusabb a mozgás.
Van fall damage.
Van normális TTK végre.
A gulág tényleg nem a legjobb.Minden nézőpont kérdése.
Nekem sokkal jobban tetszik így -
kill_switch
senior tag
Gyerekek ez a wz borzalom.
- HB szensor használhatatlan, wz1ben sokkal jobb volt
- Lootolás idegesítően béna, wz1ben sokkal jobb volt
- Lépéshangok bénák, saját trappolásodon kívül nem hallani mást, wz1ben sokkal jobb volt
- Ernyőzés hangja béna, megsüketülsz olyan hangos
- Ládák hangja ultragagyi wz1ben sokkal jobb volt
- Levegőben nem lehet lőni
- Loadout drop rendszer szar, wz1ben sokkal jobb volt
- Buy station egy vicc, wz1ben sokkal jobb volt
- Mozgás gagyi, wz1ben sokkal jobb volt
- Gulag egy vicc, wz1ben sokkal jobb volt
- Játék menü káosz, inveléshez be kell lépni 48menübe - wz1ben sokkal jobb volt
- Pingelés szar, megjelölsz valamit a térképen és nem látod, úgy kell keresgélni hogy mi a f@szt jelöltél meg, és az hol van
- Battle passt nem érteni, azt sem tudom, hogy van-e battlepassom, vagy meg kel venni 🙂
Optimalizálatan,egyszeruen indokolatlanul alacsony az fps,nem szép a játék.
Akinek pl "CSAK" 150.000 es vga ja van 1660ti az 40 fps el játszik kb. This is wrong.Hirtelen ennyi 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
-
1800 - 1701
4531 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED monitor topic
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Kiszivárgott a Galaxy A18 4G: ismerős külső, ismerős vas, magasabb ár
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - Külső akkumulátor / feloldott sebesség!
- Eladó egy szép állapotú, Apple Watch Series 9, 45mm, GPS + Cellular, Rose Gold! 100%-os akku!
- Apple 2021 iPad Pro (12,9, Wi-Fi, 256 GB) - Space
- HP EliteBook 840 G7 FHD, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA (Vállalkozásoknak is!)
- Letesztelt Xeon Félkonfiguráció (ASRock P43 DDR3 + Xeon E5420 4 mag + 8GB RAM + IO Shield
- BESZÁMÍTÁS! Alienware Aurora R11 brand számítógép - i7 10700F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB WIN11
- Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB / 500GB SSD Megkímélt állapot, 100%-os akkumulátor (0 ci
- Lenovo Thinkpad L13 Gen.2,FHD,i5-1135G7,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- DDR3 12800U PC3 1600MHz 1,5V asztali PC RAM 2GB-4GB-8GB - 20db (68GB)
- Lenovo LOQ Ryzen 5 7640HS RTX 4050 6GB 16GB RAM+512GB SSD Garanciás

Eddig 2x találkoztam nem NPC-vel, az elsőnél lelőttek minket mint a szart (hátba).

"

Dewo