Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Van olyan játékmód Warzone-ban, hogy halál után nem ejtőernyővel kell visszamenni a pályára, hanem szinte rögtön vissza lehet kerülni?
Köszi! -
Acheron
őstag
OS frissítrések, DirectX verziók rendben?
A konfigodnak elvileg el kellene vinnie legalább alapon. Hibaüzenet, log van esetleg?
BatteNet és a Steam között elvileg nincs különbség - mindkettőt használtam / használom (Battle Net: WZ, Steam: WZ + Multi). Amennyire én tudom, minden platformon egyformán jól fut, ha nincs lokális probléma. Ebből a szempontól két PC platform között nincs különbség, első körben nem itt keresném a probléma gyökérokát. Kizárni persze semmit nem lehet ennyi infó alapján. -
sisi24
tag
Telepítés után, be sem adja a játékot! Valami ötlet?
"steam ki írja hogy fut, de aztán leállítja és ennyi." -
Spizzi
tag
Április 3. Rebirth Island
-
berke89
junior tag
Lehet veszek egy ryzen 7600at , van fel teszt amin a 7600x 90 es low%os fpst produkál a 7800-3D pedig 20 körül ez igaz lehet? És miért ?
-
nggabi
félisten
Engem sokkal jobban felb.sz a mobile. 1 nem értem kontrollerel hogy lehet játszani. 2 A mobil irányitatatlan f0s, egy derékig érő keritést nem ugrik át kb. Ennyite még azon se huzom fel nagam mikor hetek ota csak csaló van a játékban pcn.
Jol látom h nem kell semmit csinálni és ha a nép dolgpzik mindenki kap arany skint? Mondjuk utána már nem lesz nagy szám
-
Dewo
Topikgazda
Mobil warzone grafikailag sajnos nagyon egy elfogadatlan lett számomra.
Bízom benne hogy javítva lesz -
nggabi
félisten
válasz
kill_switch #3882 üzenetére
ja. az arany skin használható lenne cross de gondolom ahhoz heteket kell grindelni. annyira nem hoz lázba.
-
juliensorel
őstag
Én is leszedtem, lejátszottam a traininget és ezt a valami kötelező br trio(?) meccset, a két random csapattárs azonnal elhalálozott valahol és kilépett, aztán én meg így egyedül második lettem egy gulag winnel meg 4-5killel
az a vicc, hogy teljesen jól fut nálam egy iphone SE 2020-on pedig megnéztem és elvileg 4gb ram a min. követelmény
de mint játékélmény kuka (sose játszok mobilon, sose érdekeltek a mobilok, érintőképernyős irányítás borzasztó, de nagy kijelzős telefonokon biztos élvezhetőbb egy fokkal)
-
juliensorel
őstag
válasz
berke89 #3875 üzenetére
2k-rol nem tudom nyilatkozni de 1080p -ben nalam nagyon szepen teljesit az rtx 3060ti egy r7 5800x mellett, 110-130fps. Miota osszel megujult a jatek nekem semmi lagg nem szokott lenni hardver miatt csak ha neha egy-egy szerver szar, de mostanaban olyan is csak tobb naponta akad egy, azokrol rogton lelepek. Tavaly mikor meg dmz-t jatszottam foleg al mazrah-an egyfolytaban voltak mikrolaggok, neha jobb volt de sokszor nagyon zavaro.
Nekem a teljesitmenyre tenyleg nincs panaszom mar honapok ota. -
nggabi
félisten
ez a COD mobile pont ugyanolyan mint az asztali
rakás sz@r
csak az ajándék skinért tölöttem le, erre már ráment 1 órám. kötelező b+ játszani pár kört
-
shotika
őstag
válasz
berke89 #3875 üzenetére
Nem sok mindent tehetsz. Ha kifogsz egy jó szervert, akkor stabilan fut, de ha valami kokány szeróra dob be, akkor lehetnek mikrolaggok, amik darabossá teszik a gameplayt. Maga az engine sem a legalkalmasabb egy ekkora terület megjelenítésére.
Mondjuk a 3060Ti nem minden játéknál a tuti 2k felbontásra, de nem hiszem, hogy az okozná az akadásokat - maximum kevesebb az fps.
-
berke89
junior tag
Hát a helyzetem nem túl rózsás, Lecseréltem a 12400 egy 12700kf-re picit jobb...maradt 3060 ti, 32 gb ram. wd850sx nvme-nem hiszem el hogy ezzel is akadozik laggol a játék...
2k-báan a 3060 ti is kevés lenne? Mindent lowra raktam...szerintetek hol a hiba? -
berke89
junior tag
Sziasztok, i7 12700ks re mi lehet most a jó rendererworkercount? Csak a P magok((8)? látok videósokat akik az összes magra teszik(12)? Ht számít itt valamit?
-
Attix82
addikt
válasz
szinesz.bob #3868 üzenetére
WZ2-be nincs.
-
nggabi
félisten
válasz
szinesz.bob #3868 üzenetére
fsr giving more fps but not gooder
dlss gives quality and fps -
szinesz.bob
senior tag
Ha kellene még FPS. Frame Generation + FSR3
[link] -
Enton
addikt
válasz
Attix82 #3865 üzenetére
Ez általában beállítás függő,de ha dobsz egy részletesebb leírást megnézem nekem mit megy(i7-14700kf+3090[tuf]).
Én jelenleg dlss performance 27xy x 15xy valami(dsr felbontás driverből engedélyezve[kijelző fhd 60hz]) és ilyen 170-160 fps-t dob 80-90% gpu kihasználtság mellett, 68-65 fok gpu, memókat nem néztem.
Ha fhd-n szeretnél több fps-t akkor sajnos AMD vel kell nekiugrani a dolgoknak manapság. -
Attix82
addikt
Üdv.
Nektek, hogy alakulnak az fps értékek? 13900K se hajtja ki teljesen a WZ2-be egyes esetekben a 3090-est.
-
csibe1
addikt
válasz
kisselandras #3862 üzenetére
Ott a "messzeségben, az 50 méteren is túl", ahol a kurta farkú malac is túr ,vagyon jövő.
Azért nem látod, mert még homályos a jövő. -
kisselandras
senior tag
Skacok az mitől van hogy 50 m re el van mosodva a kép mit kell állítani rajta 😁
-
Gyuri09
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy össze raktam egy kedves barátomnak egy PC-t.... feltelepítette a játékot, regisztrált rendesen ahogy kell de amikor rá nyom hogy keressen meccset semmit nem talál.... van erre esetleg valami megoldás? köszönöm előre is! -
csibe1
addikt
válasz
kisselandras #3859 üzenetére
Ugye, hogy megéri megvenni?
-
kisselandras
senior tag
Az agyam el dobom
ezt a rice dog china kutyát nem tudják bannolni ment rá vagy 1000 ban report videó is közte szerintem wz2 ben mindenki találkozót már vele az m13 gránátos köcsögje aki folyamat lő vele töltés nélkül
-
nggabi
félisten
válasz
kisselandras #3856 üzenetére
lag of duty
nekem nem mászik létrára meg harmadszorra veszi ki a loadot.
-
kisselandras
senior tag
Másnál is van az hogy a karakter be bagol nálam ez a ghost skin egyszerűen ha teljesen meg halok fel szednek de nem tudok mozdulni se egyre szar ez a játék volt hogy a Tower től se tudtam meg mozdulni
-
berke89
junior tag
Sziasztok, 12700khoz ki a jó renedererworkunt beállítás ? Illetve a 3060 ti hez 1440 p re mi a jó vram beállítás ?0
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
juliensorel #3853 üzenetére
Ahh köszi. Erre nem gondoltam. Zombit én sem ismerem,marad az operator
-
Bubaaa
aktív tag
Hali! Egy kis segítség kellene. Ugye van ez az új kard amit battle pass mezőn lehet kioldani.. Na ott a negyediknél mit kéne csinálni?
-
csibe1
addikt
válasz
kisselandras #3849 üzenetére
Akkor a csíter-accountgyártó cégeknél most beindul a biznisz.
-
zozika84
őstag
Szerintem megjelentek a botok a játékban. Néhány ellenfél egyáltalán nem emberszeruen mozog és feltunoen rosszul céloznak közelről is
-
kisselandras
senior tag
Ezt a sok rizs zabáló geciket bejönek európai szerverre s magas pingel nem tudod le lőni a rákos rizs zabáló kutyákat nah az újonc kutyákról nem is beszélve
-
nggabi
félisten
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Délután óta Failed to Fetch Achievements Reason Smith Detroit hiba sújt.
Nem tölti be a profilomat a játék, level 1, private 1 státuszú lettem.
A játékfájlok ellenőrzése, uninstall - install megvolt, a helyzet változatlan.
Valami ötlet? -
nggabi
félisten
ismét minőségi update érkezett
új meta: mcw és amr9
-
-
dudu5130
őstag
válasz
tupacamaru #3835 üzenetére
Jó lenne mert ez a Vondel Lockdown egy hányadék. Nagyon rühellem azt a mapot.
-
tupacamaru
veterán
Plunder mikortól lesz megint?
-
PS Storeban van új skin pack.
-
Enton
addikt
válasz
tupacamaru #3822 üzenetére
Én asszem nyomnék egy fájl integritás ellenőrzést a telepítőben, majd egy alapos minden beállítás file eltávolítása esetleg regeditben is utána menni az összes cod-os dolgoknak.
Rosszabb esetben nyomnék egy új win-t egy nem haszálatosabb merevlemezre és megnézném friss telepítéssel is akár, ha előzőek nem segítenének.
Win update mind megvan, anno cod4 csinált hasonlókat win xp alatt de ott veszett egy memóriakezelés volt még, és leginkább a mod-os serveres pályákon művelte ahol néhe giga textúrákat hagytak a pályamesterek, mondjuk ilyen helm szurdok és hasonló gigantic pályák már méretben bezabálták a vga memóriát töltés közben.
-
nggabi
félisten
az evolvere nagyon b@szó ahogy szaknyelven mondják
még jobb mint az arany pule volt régen. csak ne felejtsétek az 556os golyót bele.
-
shotika
őstag
válasz
Nem buheraltal a virtuális memóriával?
-
nggabi
félisten
végre lmg buff
taq evolvere, ki kell próbálni. nagy segítség ez a magyar családoknak
-
tupacamaru
veterán
válasz
BerserkGuts #3823 üzenetére
1440p, minden sallang kikapcsolva, 115 fps, VGA kb. 70-80%-on viszi.
-
BerserkGuts
addikt
ezek megőrültek [link] https://www.youtube.com/watch?v=0d1HTomqjgE
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Milyen beállításokkal játszol?
-
tupacamaru
veterán
Ha sokat játszok egyhuzamban, akkor a cod.exe több gigabájtosra hízik, elfogy a 32GB RAM, teksztura hibák lesznek, a végén pedig lefagy a játék. Találkoztatok már ilyennel?
-
csibe1
addikt
válasz
kisselandras #3819 üzenetére
Ezen az se segít, azt is ki tudják játszani.
-
shotika
őstag
válasz
kisselandras #3819 üzenetére
A legújabb cheatek a hardveres bant is meg tudják kerülni.
-
csibe1
addikt
válasz
kisselandras #3817 üzenetére
Ne aggódj, azóta már új accja van, és megint játszik.
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3814 üzenetére
Ma reggel jött az e-mail hogy a 2 embert ki bannoltak mert fel ismerhető a csalás a wallhack
most röhögjon
-
juliensorel
őstag
Én meg tegnap először életemben nyertem Solo resut (9 killel)
Persze nem rohangáltam a sűrűjében eszetlenül, szépen a kör peremén maradva mentem egyre beljebb amíg kiírtották egymást, a lepattanókat meg elkaptamna jó az utolsó 3-4 playerrel volt normális fight is, de szerencsém is volt az utsó körrel meg a pozíciómmal.
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3814 üzenetére
mi meg tegnap 5+1+1+1 killel elsők
sz@r az élet
-
BerserkGuts
addikt
válasz
kisselandras #3811 üzenetére
egész játék érdekes úgy ahogy nézem berak 1 csalót 1 egymagában aki sqadokat irt ki neki biztos jó a game
de 35 killjével csak 8.-ik lett xD
https://cod.tracker.gg/warzone/match/17104516833878736007?handle=Zlaner [link]
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
kisselandras #3811 üzenetére
Ilyen oldal nincs friss? Vagy csak én vagyok láma, és nem találom.. Meg akartam nézni a statjaimat, de csak 21októbertől 22novemberig van meg!
-
kisselandras
senior tag
[ezel a kis gyökérrel] már vagy 1 hete játszottunk s megint tudta merre vagyunk ahogy ki léptem a vizből már tudta hova kell a fejest adni egy lövessel szóval érdemes csalni ki fizető egy állás lehet
-
Bubaaa
aktív tag
Gyerekek,el sem hiszem,dec17 óta minden belépéskor újra be kellett állítanom pár beállítást,és minden első meccs elött el kellett fogadnom a felhasználási feltételeket. És két hónap után végre ezt is megcsinálták,ma belépve minden úgy volt ahogy hétfőn kiléptem
Vannak még csodák! -
nggabi
félisten
gondolom az elb@szott warzone miatt.
-
-
nggabi
félisten
akkor most melyik smg és ar a jó? tegnap a hrm9 még adta valamennyire, de...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hobby elektronika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest