Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
2400 - 2301
4531 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Nem lehet, hogy Fennec-ből nem az alap fegyvert hanem egy blueprintjét pimpelted fel?
Nekem volt pár olyan custom modom elmentve, ami blueprinten alapult, nem alap fegyveren, és azokból meztelen M4 lett WZ-ben, multiban meg bebugol és a loadoutját kiválasztva egyszerűen nincs fegyver az operator kezében (secondary működik).
Úgy emlékszem nem, de ránézek majd, kösz a tippet!
-
geckowize
őstag
Nem lehet, hogy Fennec-ből nem az alap fegyvert hanem egy blueprintjét pimpelted fel?
Nekem volt pár olyan custom modom elmentve, ami blueprinten alapult, nem alap fegyveren, és azokból meztelen M4 lett WZ-ben, multiban meg bebugol és a loadoutját kiválasztva egyszerűen nincs fegyver az operator kezében (secondary működik).
-
BaLee
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
Gondolom ha Fennec nincs a loadoutodban, akkor sima egyszerű fegyót ad, nem?!
-
BaLee
addikt
Az mitől függ, hogy a buy stationnél vásárolható fegyvereken milyen felszerelés van? Vettem már M13B-t, Kastov 762-t is és olyasmi felszerelés volt rajtuk mint amiket én loadoutban beállítottam, tegnap vettem egy Fenec-et és egy szűr gyári, 0 módosítással rendelkező fegyót kaptam...
-
BaLee
addikt
Tegnap volt egy érdekes tapasztalásom, bár valószínűleg csak nem ismertem a játékot.
Szóval lelőttek amikor már csak ~25-en éltek, épp nem siettem sehova szóval néztem tovább a csávót, majd pár perc múlva kiírta, hogy all operator will redeploy vagy valami ilyesmit és már jöttem is vissza ejtőernyővel, pedig már előtte a gulagban is meghaltam. Odamentem a hullámhoz, elég jó felszerelést össze tudtam még szedni.
Eddig azt hittem ez csak azokra vonatkozik akik még játékban vannak és meghalnak a felirat visszaszámlálása alatt... -
shotika
addikt
Egyszer az egyik opció állítgatásánál nekem is ilyen lett a kép. Szerintem valamelyiket túl alacsonyra vetted, és az okozza ezt. Én csinálnék egy default beállítást.
-
Grave_444
nagyúr
-
nesh_019
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
-
Mentolka
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sose láttam ilyet. Nem minden VGA kártya driver szereti Warzone-t. Próbáld frissíteni.
-
nesh_019
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
Nálad aktív? Nekem 97 óráig nem
Igen, most néztem én is. Újra inaktív
-
kisselandras
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
Pacsi
2 embert keresek azonnali kezdéssel DMZ 21-es épület behatolására!
-
kisselandras
senior tag
Aki találkozott már ezzel az adamtowere köcsöggel küldje el reportra hátha többen leszünk bannolják a csicska gyászt
800 m ról m16 0 scoopal teljes 3 armor s biztos halál jah s fejre
-
cseze
tag
-
kisselandras
senior tag
-
Khaosz55
addikt
Találod a botoknál vagy az al playernél van😁
Kék és piros kártyát találtam, 21-es kártyát még nem. Majd jobban átvizsgálom a zsebeit...
-
kisselandras
senior tag
-
Khaosz55
addikt
B21-es kártyát találod random vagy meg kell szerezni ?
-
cseze
tag
-
Dewo
Topikgazda
-
cseze
tag
Nekem van 4db B21 kártyám

Elég 1 darab, nem veszik el,ha meghalok
Tapasztalat 
Ja és BUÉK mindenkinek.
-
Dewo
Topikgazda
-
Kaci84
őstag
-
Dewo
Topikgazda
Pacsi
engem a 21-es épület érdekelne, de nincs hozzá kártyám sajnos. Ha ebbe tudsz segíteni elfogadom.
-
Kaci84
őstag
Üdv, aki szívesen hozna ki cuccot DMZ-ben az jelöljön bátran. Meg lehet BR is utána.
Kaci84#2260
Battle.net vagyok, de gondolom játékba is lehet jelölni.
Ma is fogok menni berúgás helyett.
-
kisselandras
senior tag
-
cseze
tag
Hát ez a b13 valami elég jónak ígérkezik itt lehet darálni mondjuk értelmét nem látom nincs küldi de itt is az al nagyon erős
na meg senki nem tudja mi merre mit miért csinálunk B21 lesz az

Én kezdem elengedni, még nem sikerült élve kijutni
-
kisselandras
senior tag
Hát ez a b13 valami elég jónak ígérkezik itt lehet darálni mondjuk értelmét nem látom nincs küldi de itt is az al nagyon erős
na meg senki nem tudja mi merre mit miért csinálunk -
viperabácsi
addikt
Én kihoztam a B13-at chemist-től. Aztán én idióta vissza vittem egy másik alakalommal , majd elbuktam a kimentést és ugrott a fegyó. A fegyvert fel oldotta , de a skinnje az ugrott !
-
Polllen
félisten
Tele van ilyen bug-gal a játék.
Van egy küldetés, h enemy player fegyverét kell kihozni.
Haverral vagy 60 fegyvert hoztunk ki, kézben, táskában mire meglett. Volt hogy 3 custom weapon volt nálam, semmi mob/saját...
A fele olyan fegyver volt biztosan, amit a player magának rakott össze...
És sok móka és kacagás után egyszer megadta...
-
Bubaaa
senior tag
meguint mehetsz érte , mert ha be viszed nem arany csak sima 50 kaliber.
Értem,köszi. Mondjuk az nem volt nehéz küldi,csak bosszantó,hogy megcsinálja az ember,és nem adja meg.
-
viperabácsi
addikt
-
Bubaaa
senior tag
Az arany 50 -es legyen a kezedben kilépési ponton , egyébként nem jegyzi !
Ha beviszem magammal,és megint kihozom úgy hogy a kezemben van,akkor elfogadja,vagy megint mehetek a szállodába?
-
viperabácsi
addikt
Könnyebb megszerezni a sárga dobozt a juggernauttól,mint a túszmentős küldit megcsinálni. Pedig mikor nem volt küldetés,többször megcsináltuk. Baszott erős lett az AI. Van hogy 3 tárat lövök beléjük mire megdöglenek,ők persze 1 lövésből törik az armort..
Viszont hogy jó is jusson mára,az egyik extract alkalmával belefutottunk 3 magyar srácba,nem lőttek ránk,együtt vártuk a helit,közben lőttük az AI-okat. Köszi srácok!!
Az arany 50 -es legyen a kezedben kilépési ponton , egyébként nem jegyzi !
-
tupacamaru
veterán
3 nap alatt 12x próbáltuk meg a túszmentős küldit,mire kitakarítjuk az épületet,felrobban a túsz😀 el van átkozva nálunk ez a küldi. Viszont a hotelból kihoztuk az arany fegyvert. A szoba nyitást kipipálta,extractoltunk és nem pipálta ki a küldit.
A hátizsákomba tettem,lehet az volt a baj?Túszmentésnél, ha olyan a ház, akkor kívülről az ablakokból le lehet szedni sok őrt.
-
Bubaaa
senior tag
Könnyebb megszerezni a sárga dobozt a juggernauttól,mint a túszmentős küldit megcsinálni. Pedig mikor nem volt küldetés,többször megcsináltuk. Baszott erős lett az AI. Van hogy 3 tárat lövök beléjük mire megdöglenek,ők persze 1 lövésből törik az armort..
Viszont hogy jó is jusson mára,az egyik extract alkalmával belefutottunk 3 magyar srácba,nem lőttek ránk,együtt vártuk a helit,közben lőttük az AI-okat. Köszi srácok!!
-
Bubaaa
senior tag
3 nap alatt 12x próbáltuk meg a túszmentős küldit,mire kitakarítjuk az épületet,felrobban a túsz😀 el van átkozva nálunk ez a küldi. Viszont a hotelból kihoztuk az arany fegyvert. A szoba nyitást kipipálta,extractoltunk és nem pipálta ki a küldit.
A hátizsákomba tettem,lehet az volt a baj? -
Ergo_Proxy
tag
Randomokkal nem mindig lehet sajna, de azért van amelyikkel lehet kommunikálni, kerültem már én is jó csapatba, meg szoktam leosztani pénzt a többieknek ha széfet nyitunk, de persze a jellemző sokszor az, hogy mindenki megy a saját feje után, de a botokkal való hadakozásba felesleges beleállni ha nem pont ott vannak ahova menni kell. De legjobban nekem a stash hiányzik amibe kilehetne hozni más cuccokat, hármas mellény, maszk, háti stb. pont azon gondolkoztam, hogy ezeknek az extractos looter shootereknek gyakorlatilag pont ez az értelme, hogy jó kövér loottal menjél ki, na a DMZ-ben ez sincs meg, mert minden lootodat elveszi a játék, csak 1-2 fegyvert tudsz kivinni annak fügvényében mennyivel mentél be, meg olyan cuccokkal amiket magadra veszel, de ha eleve volt akkor annak is mindegy. Azért az Escape from Tarkovban vagy a Division Dark Zone-ban más a helyzet. DMZ-ben nincs karakter fejlődés, stasch fejlődés, csak fegyvert tudsz benne húzni, meg küldiket csinálni azért, hogy majd legyen stashed arra, hogyha elveszíted a saját épített fegyveredet. Na mindegy, még béta reméljük változtatnak ezen a rendszeren, ettől függetlenül tetszik ez a játékmód, jó a gunplay, őrült helyzetekbe és random keletkező sztorikba futhat bele az ember amin jókat lehet röhögni vagy bosszankodni másnap a haverokkal.
-
kisselandras
senior tag
Hát nm is egyszer mentünk már be csak egy jó csapat kell valamelyik nap mentünk be újból egyik tag bent ragadt leszedtek a botok
2 x mentem be érte a felhőbe felélesztettem 3 dik húzásnál már én is bent ragadtam nem is érdekelt együtt mentünk együtt halunk nálam a squad jelentése 3 dik tag elment
#2355BaLeeHát ebbe a battleroyálba is vannak bőven csalók de még a minigame is nem tudom hogy csinálták hogy át látnak a füstön Az még a jobbik eset hogy sziklából mászik elő az a szar mikor a semmiből tudja te merre vagy s 2000m ről kiszed
-
Kaci84
őstag
Nekem a legnagyobb bajom a DMZ-vel, hogy kb. sosem tudom azt megcsinálni, hogy rámegyünk a weapon case-re vagy bemegyünk a felhőbe. Tök jó lenne rámenni ellenséges csapatra is. Viszont legtöbbszőr megy a végeláthatatlan lövöldözés a botok ellen. Kicsit unalmas néha.
-
venom8888
addikt
Ennél jobb gépen low-on sincs fix 240 fps.
Ennél jobb gépen low-on sincs fix 240 fps.
Mondom ha megszakadok sem tudok 200 tol tobbet kihozni belole 1440p ben,de akkor a grafika mar csunya. Ha Balancedra teszem a scalinget, akkor van kb 150-180fps,es jol is nez ki meg a jatek.
-
BaLee
addikt
Ez a kivihás
de ez jó így szerintem van benne adrenalin mikor 30 fős botok jönnek
Ezek a random hát nekem nem igazán jönnek be van annyi bolond benne hogy az nem igaz
azt bírom mikor egyes Westel rohangálni akar s ki szedik
Máma is játszottam tegnap is jó playerekkel ha nekem volt pénzem én vetem cuccot a playernek
Vagy máma nekem vettek cuccot
Hű ez a játék fel tud b@szni néha. Először volt egy olyan eset, hogy esélyesen egy csaló lőtt le falon át, erre a replay helyett bevágott a gulagba, pedig minden ilyen esetben a replayt be szokta adni. Se megnézni se reportolni nem tudtam.
Most az előbb utolsó kör volt már, nem is volt szar pozícióm, vízben voltam, sajna az enemy is, kiszúrt, lelőtt, majd otthagyott (valószínű nem volt gázmaszkja). Felgyógyítottam magam, bevágtam egy stim-et, kimászok a parton a sziklán, ott van velem szemben, pont nekiállok lőni, eltűnik az eredeti az eredeti helyen és egy 10m-rel balra lévő pozícióból lelő...
2. lettem szóval elvileg nem volt más játékos. Replayban annyi volt, hogy a sziklán mászik ki a vízből az ember velem együtt és közben lelő...Ilyenkor sajnálom, hogy AMD-nél nincs olyan mint Nvidianal volt, hogy automatikusan lementette azt a pár másodperces videót ha lelőttél valakit vagy meghaltál, megnéztem volna...
-
kisselandras
senior tag
Így száz óra DMZ után azért megfogalmazódott bennem pár dolog ami baromira idegesít. Az egyik az AI, leginkább a spawnolásuk, az, hogy ömlenek rád ha tűzharc van, egyszerűen fix számú bot kéne adott helyekre, kapjanak két három autó/helikopter erősítést azt kész. De ez, hogy konkrétan özönlenek teljesen kinyírja a solo játékot, egyszer bemenekültem egy szobába rendbe rakni magam, és oda spawnoltak be a botok. Aztán az insured slot cooldown ideje egyszerűen túl hosszú, és a többi megszerzése meg túl nehéz, baromi idegesítő mikor húzok egy fegyvert és az első körben bukom, aztán várjak két órát mire megint bevihetem. Ami még baromi bosszantó, hogy nem lehet bármit kihozni mint Tarkovban, kell a játékba stash a cuccoknak a fegyvereken kívül, mert ha az bosszantó, hogy elveszted mondjuk az insured fegyvered, ennél már csak az idegesítőbb, hogy egyes mellényben, self revive nélkül, kis hátizsákkal kell bemenni, máskor meg kitudtam volna hozni hármat. Ezek azok a dolgok amik szerintem a legjobban megölik a solo játékot, inkább megyek már randomokkal én is, ha a haverom nem ér rá.
Ez a kivihás
de ez jó így szerintem van benne adrenalin mikor 30 fős botok jönnek
Ezek a random hát nekem nem igazán jönnek be van annyi bolond benne hogy az nem igaz
azt bírom mikor egyes Westel rohangálni akar s ki szedik
Máma is játszottam tegnap is jó playerekkel ha nekem volt pénzem én vetem cuccot a playernek
Vagy máma nekem vettek cuccot
-
szinesz.bob
senior tag
-
Ergo_Proxy
tag
Így száz óra DMZ után azért megfogalmazódott bennem pár dolog ami baromira idegesít. Az egyik az AI, leginkább a spawnolásuk, az, hogy ömlenek rád ha tűzharc van, egyszerűen fix számú bot kéne adott helyekre, kapjanak két három autó/helikopter erősítést azt kész. De ez, hogy konkrétan özönlenek teljesen kinyírja a solo játékot, egyszer bemenekültem egy szobába rendbe rakni magam, és oda spawnoltak be a botok. Aztán az insured slot cooldown ideje egyszerűen túl hosszú, és a többi megszerzése meg túl nehéz, baromi idegesítő mikor húzok egy fegyvert és az első körben bukom, aztán várjak két órát mire megint bevihetem. Ami még baromi bosszantó, hogy nem lehet bármit kihozni mint Tarkovban, kell a játékba stash a cuccoknak a fegyvereken kívül, mert ha az bosszantó, hogy elveszted mondjuk az insured fegyvered, ennél már csak az idegesítőbb, hogy egyes mellényben, self revive nélkül, kis hátizsákkal kell bemenni, máskor meg kitudtam volna hozni hármat. Ezek azok a dolgok amik szerintem a legjobban megölik a solo játékot, inkább megyek már randomokkal én is, ha a haverom nem ér rá.
-
Ergo_Proxy
tag
Másnál szokott olyan lenni vagy esetleg known issue hogy meccs végén nem számolja az xp ket a drága? Illetve összeszedek battle pass tokent, de a BP térképre belépve ismét 0 db ot mutat?
A tokent ha újraindítod a játékot akkor már látni fogod amit nem kaptál meg, én már kipörgettem a battle past, mindig megkaptam a tokent így.
-
Polllen
félisten
-
Redneck
nagyúr
Volt már valami re-balance? Vagy még mindig op enemyk szaladgálnak, teleportáló csalókkal karöltve?
-
Dewo
Topikgazda
Skacok b21 card ez mi?? Mert megint újra számol 70 orát
LOCKED. Még nem javították.
-
kisselandras
senior tag
Skacok b21 card ez mi?? Mert megint újra számol 70 orát
-
Dewo
Topikgazda
Bocsi a kapu telefonos minőségért.
Tegnap sikerült megcsinálni az Atomgrad raid-et..
Nagyon nehéz volt szerintem 74 perc kellett hozzá de azért csak sikerült. Pedig már sokszor volt hogy na jó még most utoljára próbáljuk meg. A logikai része tetszett hogy azért kell gondolkozni benne és kell egy jó csapat aki tudja mi fán terem az enemy
Várjuk a folytatást.. GAZ operátort megkaptuk de elég karcsúnak éreztem a rewardokat. Kaphattunk volna még pár dolgot, de azért ennek is örültünk persze.Aki esetleg tervezi megcsinálni annak sok sikert kívánok. Nekem 1x elég is volt

-
Kaci84
őstag
-
kiszpista900
aktív tag
-
KAMELOT
titán
Ott valami user error van tuti.
12900K + 3090
5120x1440 240hz
WZ stabilan 240fps minden maxon.
Olvass egy kicsit a 3080/3090 topikban.Ha 165hz a monitorod akkor lockold 165fps-re. Felette felesleges.
-
Tsebacsi
nagyúr
Másnál szokott olyan lenni vagy esetleg known issue hogy meccs végén nem számolja az xp ket a drága? Illetve összeszedek battle pass tokent, de a BP térképre belépve ismét 0 db ot mutat?
A BP token hiba ismert sajnos kezdettől fogva, de akkora hiba, hogy még mindig nem sikerült javítaniuk...
-
cintula187
addikt
-
venom8888
addikt
Nekem medium beállításokon 3440x1440p-ben balanced dlss-el megvan a 144 Hz fixen 3080Tivel.
Neked kisebb felbontás és erősebb kártya. Mehet mediumra is szerintem neked. 165Hz-re van OC-zva a monitor vagy 144 Hz-en használod?OC-zva van annyin.
-
Találtgyerek
veterán
Nekem medium beállításokon 3440x1440p-ben balanced dlss-el megvan a 144 Hz fixen 3080Tivel.
Neked kisebb felbontás és erősebb kártya. Mehet mediumra is szerintem neked. 165Hz-re van OC-zva a monitor vagy 144 Hz-en használod? -
venom8888
addikt
Beállítás függő is. Szerintem 200 Fps-el már elégedett lehetsz. High, Médium vagy milyen beállításokkal?
WZ ben 160-200 fps Minden Low.
Multiplayerben 200-220 fps szinten Low.
Ha medium vagy high ra rakom akkor 140-150 fps mind WZ ben -
Találtgyerek
veterán
-
venom8888
addikt
Melyik reszt? Eleg sok komment jot fel a linkel.
-
kisselandras
senior tag
-
venom8888
addikt
Hat akkor ez igy nem mondott semmit nekem -
Khaosz55
addikt
Biztos, nem tudom megmondani, teljesen más a configunk. Nekem 3440x1440 100Hz monitorom van, 97FPS a limit, többet nem engedek neki monitor nem bír többet a VGA 2080Super, kb 80%-on megy. Illetve én Nvidia imige scalinget használok, fidelity FX CAS-sal nem tudom kihajtani a monitort.
-
venom8888
addikt
-
Khaosz55
addikt
-
venom8888
addikt
-
venom8888
addikt
-
Khaosz55
addikt
-
venom8888
addikt
-
venom8888
addikt
De neked 4080 van ha jólatom nem? 🤔
Igen,miert?
-
kiszpista900
aktív tag
De neked 4080 van ha jólatom nem? 🤔
-
konci79
őstag
Már harmadjára halok meg úgy hogy a táskámban a self revive, de nem használja... Qva bot meg hármunkat szétszed ...
-
venom8888
addikt
Azt tudja valaki miert van, hogy ha a Windows kis gombot megnyomom, mar nem ugrik fel az asztal, hanem ki kell Alt Tab olnom akkor tudok kimenni a windowsba csak.
-
Khaosz55
addikt
-
venom8888
addikt
Igen erezheto, de be kell kapcsolnom a V-sync et,mert nekem is 165Hz es a monitor, es ha az fele megy az fps, akkor becsikozodik a kepernyo.
-
zozika84
őstag
Nőtt a TTK a játékban??
-
Khaosz55
addikt
Meg jobb is a képminősége a DLSS-nél.
Most gondoltam arra, hogy 100hz-ről váltok 165hz környékére, persze ahhoz kell VGA is. Érezhető a különbség? Mert nekem 60-ról 100-ra wow volt kb. -
kiszpista900
aktív tag
Szia,
érdemes ezt a videót megnézni és beállítani, nekem hozott rengeteg FPS úgy hogy a kép minőségén semmi különöset nem vettem észre. Próbáld ki. A srác nagyon alaposan kivesézi és képekkel, számokkal is mutatja a különbségeket.
[link]
A másik videójában felsálázási lehetőségeket elemzi ki. Ezt is érdemes megnézni.
[link]
Én az Nvidia Image scalinget használom Ultra beállításon így megvan a 100FPS stabilan a fenti beállításokkal 3440X1440-es monitoron 2080Super VGA-val.
Úgy látom legjobb minőségea Fidelity FX CAS-nak van viszont azzal csak 70-80 FPS körüli tud a VGA.köszönöm
-
venom8888
addikt
Szia,
érdemes ezt a videót megnézni és beállítani, nekem hozott rengeteg FPS úgy hogy a kép minőségén semmi különöset nem vettem észre. Próbáld ki. A srác nagyon alaposan kivesézi és képekkel, számokkal is mutatja a különbségeket.
[link]
A másik videójában felsálázási lehetőségeket elemzi ki. Ezt is érdemes megnézni.
[link]
Én az Nvidia Image scalinget használom Ultra beállításon így megvan a 100FPS stabilan a fenti beállításokkal 3440X1440-es monitoron 2080Super VGA-val.
Úgy látom legjobb minőségea Fidelity FX CAS-nak van viszont azzal csak 70-80 FPS körüli tud a VGA.Ugy ahogy mondod. Nekem is az Image scaling hozza a legtobb fps-t, tobbet 20 kb mint a dlss. A CAS az kepelesseget hoz,de azzal csokken az fps. Minden Low on Image scaling el van 170-220 fps em 1440p ben. Valtozo a helyszini adottsagoktol fuggoen.
-
Khaosz55
addikt
üdvözlöm a haverod
sziasztok ! van itt valaki 6800xtvel?
youtubon van fent csomo video 1440p 200fps fölött ..hogyan?
még 1080p sincs meg
multi az jol megy
Szia,
[link]
[link]
Úgy látom legjobb minőségea Fidelity FX CAS-nak van viszont azzal csak 70-80 FPS körüli tud a VGA. -
kiszpista900
aktív tag
üdvözlöm a haverod
sziasztok ! van itt valaki 6800xtvel?
youtubon van fent csomo video 1440p 200fps fölött ..hogyan?
még 1080p sincs meg
multi az jol megy
-
kisselandras
senior tag
Minden kedves fórumtársnak Boldog karácsonyi ünnepeket 🎅
-
Fred23
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
-
konci79
őstag
Nekem csak a Warzone 2 van fent, az 145GB.
Azt hogy? Nekem 25,4 giga... Nincs ott az 1 is?
-
venom8888
addikt
-
Bubaaa
senior tag
-
Fred23
nagyúr
Nekem csak a Warzone 2 van fent, az 145GB.
& nggabi:
Köszik! -
nggabi
félisten
-
tupacamaru
veterán
-
Fred23
nagyúr
Hány GB most a játék?
-
venom8888
addikt
-
venom8888
addikt
Haverod bugokat javít mw2 Ben?
Igen, skineket is javit pl, operator skineket stb.
-
Bubaaa
senior tag
Szerintem csak beállítás probléma lesz. Nem a legjobban optimalizált a játék, bár jobb, mint az elődje.
Nem hiszem, hogy a procival lesz a gond. Öcsémnél megy alap 12700k meg 3080 mellett megy 144fps-el 2560x1440-ben.Ugyan ez a szett van nekem is,fixen megvan a 165FPS. Le is korlátoztam ennyire,ennyit tud a monitorom is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2400 - 2301
4531 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Linux felhasználók OFF topikja
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- LG UltraFine 32UN880K-B 4K 32" Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 8440p I i5-540M I 4GB I 250HDD I 14" HD+ I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad T16 Gen 1 i7 / 12. gen 16 GB / 512 GB / 16 WUXGA garanciás 2027.10.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 I i5-2520M I 4GB I 320HDD I 12,5" HD I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 I i5-2520M I 4GB I 320HDD I 13,3" HD I CAM I W10 I Gari
- ÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 1000GB 2.2K TOUCH magyarbill 1 év garancia
- TinyPc/Minipc Dell/HP/Lenovo - i3/i5 Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 Gaming SLI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 285 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen 9 8940HX, RTX 5070

800 m ról m16 0 scoopal teljes 3 armor s biztos halál jah s fejre

Tapasztalat
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tegnap sikerült megcsinálni az Atomgrad raid-et.. 
Hat akkor ez igy nem mondott semmit nekem