Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lopakodóra fogta az MSI tesztpadja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Váratlanul megdrágítja a kínai AI gyorsítókat a HBM
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini PC
-
4100 - 4001
4531 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
-
Dewo
Topikgazda
BLACK OPS 6
-
Bubaaa
senior tag
-
Bubaaa
senior tag
Nem tudom hogy fenn áll e még a hiba. Grafikai beállítások között van olyan hogy shader optimalization,vagy valami ilyesmi. Arra rámész,láthatóan nem történik semmi,de kattintás után kilépsz,és újraindítod a játékot. Mikor belépsz elkezdi letölteni előről a shadereket. Nekem akkor is megállt 13%-nál. Utána azt csináltam hogy beléptem plunderbe,akkor feljebb ment 1-2% ot. De meccset ne indíts,csak a menübe lépj be. Kiléptem,és beléptem bootcampbe,akkor megint ment pár %-ot. És így ki be lépkedve ment fel 100%-ig.Azóta nincs vele gondom.
-
bobby45
tag
-
odipapa
senior tag
-
Bubaaa
senior tag
-
odipapa
senior tag
Behalt a játék?
A frissítés óta a SADERS PRE LOADING 10%-nál megál vagy directX hibával kilép.
Újra is raktam már egyszer pedig. -
Bubaaa
senior tag
-
venom8888
addikt
Sziasztok. Probalom elinditani a jatekot,de nem indul,se battleneten,sem xbox game pass ban, mi a baj?
-
csákány.
aktív tag
Nemrég belefutottam egy olyan hibába, hogy shader pre-loading közben folyamatosan crash-elt a game. Bármivel próbálkoztam, nem javult meg, így hát maradt az újratelepítés. De hogy ne kelljen annyit letölteni újra, itt van a megoldás - így csak 15GB-ot kell leszedni:
1. In Battle.net Launcher Click on the gear icon beside the play button and then game settings
2. Click on downloads in the left menu
3. Scroll down to the "Game Updates" section and change the toggle either to "apply latest updates for recently played games" or if you have game specific settings change the option for Call of Duty to "Latest Updates" (effectivly what we want is NOT to select "and future updates" or "and pre-release content".
4. Save the settings and get back to the main window
5. Click the gear icon again beside the play button and then "modify install"
6. Select "modify install"
7. Uncheck "Warzone" (NOT Warzone (2022))
8. Click confirm
9. The content will be removed
10. Get back into the modify install and re add "Warzone"
11. This will download the previously deleted content which is around 15 GB only -
tupacamaru
veterán
Csak azt nem értem hogy az egyik meccsen 20%-os packet loss van, a következőben meg 0%. Megérteném ha folyamatosan magas lenne, de nem.
-
Bubaaa
senior tag
Nagyon sok telekomos panaszkodik. Tegnap épp az egyik játékostársam említette a magas packet lossot. Próbáljátok ki a routerben a DNS-t átírni google-éra,állítólag attól jobb lesz.
-
tupacamaru
veterán
Eddig nem volt ilyen probléma, de ránézek, köszi.
-
Dewo
Topikgazda
-
Land
veterán
-
Dewo
Topikgazda
Akkor csak a YT-t tudom ajánlani neked is. Mw3 Season 6 fixing lagg.
Konzolra 2 lépés a megoldás az ilyen laggokra. -
ridiculous
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
Folyamatosan ~15 - ös packet lossom van, alig dob be olyan körbe ahol nincs.
Én nem találtam még megoldást rá.
Konzol vagy PC?
-
ridiculous
senior tag
-
Land
veterán
Folyamatosan ~15 - ös packet lossom van, alig dob be olyan körbe ahol nincs.
Én nem találtam még megoldást rá.
Net szolgáltatód?
-
ridiculous
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
Nekem a pingel nincs bajom, 30 körül van mindig. A packet loss viszont siralom, de az is időszak függő.
Üdv.
Telekomhoz nincs köze. Én is Telekomos vagyok (2gigás net) és semmi probléma igaz én Xbox Series X-en játszok.
Youtube van fent pár mw3 Season 6 fix lagg néven tutorial videó. PC illetve konzol felhasználok számára is. Egy tipp.
-
tupacamaru
veterán
Nekem a pingel nincs bajom, 30 körül van mindig. A packet loss viszont siralom, de az is időszak függő.
-
Land
veterán
Én az vagyok, és kb két hete esténként játszhatatlan lesz a játék. 15-ös packet loss van folyamatosan. Azt mondod hogy ez a Telekom- os net miatt lehet?
-
tupacamaru
veterán
Én az vagyok, és kb két hete esténként játszhatatlan lesz a játék. 15-ös packet loss van folyamatosan. Azt mondod hogy ez a Telekom- os net miatt lehet?
-
Land
veterán
Üdv! Van köztetek PC-s Telekomos, akik laggol a játék és Packet lossos? Több panaszkodó hozzászólást találtam erről a Telekom fórumán. Van erre megoldás?
-
venom8888
addikt
Ha más fegyóját veszed fel, abban annyi golyó van, amit hagyott, multiban is.
más ötletem nincs. Hacsak nem használod az egérgörgő benyomást valamire, ami szeret hardveresen fals fel-le irányt is mellé adni, ami ugye a fegyverváltás. A jobbra-balra dönthető egérgörgő is képes ilyeneket csinálni, nekem meele van görgő benyomásra téve, az néha hevesebben nyomva vált fegyvert is, pedig amúgy semmi baja, Razer Mamba Elite egér. De ezt a Roccat Kone is megjátszotta újkorában is...
Koszonom a segitseget,odafigyelek ezekre.
-
BandiHUN
veterán
Ha más fegyóját veszed fel, abban annyi golyó van, amit hagyott, multiban is.
más ötletem nincs. Hacsak nem használod az egérgörgő benyomást valamire, ami szeret hardveresen fals fel-le irányt is mellé adni, ami ugye a fegyverváltás. A jobbra-balra dönthető egérgörgő is képes ilyeneket csinálni, nekem meele van görgő benyomásra téve, az néha hevesebben nyomva vált fegyvert is, pedig amúgy semmi baja, Razer Mamba Elite egér. De ezt a Roccat Kone is megjátszotta újkorában is...
-
venom8888
addikt
Más ez mint a multi, egy tippem van:csak egyetlen tárat kapsz, ha felveszel egy fegyvert, multiban 3-4-gyel kezdesz spawn után. Tehát warzone-ban kell a ládákból lőszert gyűjteni. Amúgy alapbeállítás, hogy hogyha kifogy a fő fegyód, átvált a másodlagosra. Egyébként a pisztolt lecserélheted természetesen másik fegyverre, logikusan másik típust érdemes, mint a főfegyó, mert mindenféle lőszerből maximált, mennyi lehet nálad. De persze mindig nyitogatni kell a ládákat, hogy mindenféléből tele legyél, random, hogy egy láda mit dob, ez nem multi

10 golyot kilovok a teli tarbol pl, es at valtott AR re
-
BandiHUN
veterán
Hello. Az mitol van, hogy lovom a playert,es kozben at valtok a masik fegyveremre, termeszetesen meghalok,mert az pisztoly volt. Tehat miert valt at, amikor lovok, nyomom a bal eger gombot ugyebar, mi koze van annak a fegyver valtashoz, ami ugye az 1-illetve 2 es gomb nekem, vagy az eger gorgoje.
Más ez mint a multi, egy tippem van:csak egyetlen tárat kapsz, ha felveszel egy fegyvert, multiban 3-4-gyel kezdesz spawn után. Tehát warzone-ban kell a ládákból lőszert gyűjteni. Amúgy alapbeállítás, hogy hogyha kifogy a fő fegyód, átvált a másodlagosra. Egyébként a pisztolt lecserélheted természetesen másik fegyverre, logikusan másik típust érdemes, mint a főfegyó, mert mindenféle lőszerből maximált, mennyi lehet nálad. De persze mindig nyitogatni kell a ládákat, hogy mindenféléből tele legyél, random, hogy egy láda mit dob, ez nem multi

-
venom8888
addikt
Hello. Az mitol van, hogy lovom a playert,es kozben at valtok a masik fegyveremre, termeszetesen meghalok,mert az pisztoly volt. Tehat miert valt at, amikor lovok, nyomom a bal eger gombot ugyebar, mi koze van annak a fegyver valtashoz, ami ugye az 1-illetve 2 es gomb nekem, vagy az eger gorgoje.
-
Abcgeri44
újonc
Tudom ,hogy nem mai darab, csak kiváncsi voltam hogy tényleg változott-e a gépigénye. Köszönöm azért így már nem erőltetem
-
Kígyó
senior tag
Sziasztok. Egy egyszerű és kicsit naiv kérdés lenne, hogy régebb óta nem játszottam a Warzone-nal Gépen (kb 1éve) és akkor elindult a játék a gépen (win11 ,RX580 8Gb és 2db X5650 CPU lga 1366socket, 96Gb RAM ,NVME SSD 512gb HP Z600 ) tudom nem mai csirke mert 1 genn-es Intel . Gondolom Naivként megváltózott a gépigénye a játéknak, mert nem megy?? Köszönöm a választ előre is

Hali! A játék gépigénye folyamatosan változik, mióta megjelent! Tényleg nem bántásból, de ez a konfig már akkor is karcsú volt, amikor megjelent a játék. Egy 14 éves prociról és egy 7 éves gpu-ról beszélsz. Nekem egy 13600k és 3070ti van, és épphogy viszi rendesen 1440p-ben, 1080p meg full homály. Szerintem kár erőltetned, ha el is indul, nem lesz élvezhető.
-
Abcgeri44
újonc
Xbox Gamepass azt írja hogy 0x0 hiba. Az összes létező megoldást megcsináltam. Mint pl gyorsítótár törlés meg újra ellenőrizte a játékot. Majd Steam-en is ki próbáltam ott meg csak tölt és utána meg abba hagyja a töltést. A Battle.net is ugyan az mint a Steam hogy letölti vár és utána abba hagyja a töltést 😅 mármint a játék indítást hagyja abba.
-
csibe1
veterán
Sziasztok. Egy egyszerű és kicsit naiv kérdés lenne, hogy régebb óta nem játszottam a Warzone-nal Gépen (kb 1éve) és akkor elindult a játék a gépen (win11 ,RX580 8Gb és 2db X5650 CPU lga 1366socket, 96Gb RAM ,NVME SSD 512gb HP Z600 ) tudom nem mai csirke mert 1 genn-es Intel . Gondolom Naivként megváltózott a gépigénye a játéknak, mert nem megy?? Köszönöm a választ előre is

Egy ideje én sem játszom, de ha nem indul el akkor ott valami szoftveres gond lesz, szerintem.
Amúgy az elég kevés infó, hogy nem megy.
Ne is menjen, inkább induljon el.
Viccen kívül, hibaüzenet valami van?
Az alapján már el lehet indulni, akár guggliban utánakeresve. -
Abcgeri44
újonc

-
tupacamaru
veterán
Alakul a dolog...
-
tupacamaru
veterán
Itt kell beállítanod valamelyik gombra a be és kikapcsolását:
-
ridiculous
senior tag
Arra gondoltam, igen. Holnap majd próbálkozok még.
Itt kell beállítanod valamelyik gombra a be és kikapcsolását:
-
tupacamaru
veterán
-
Ryoo
őstag
-
Dave567
veterán
Az alapok sikerültek, már csak a %-okkal küzdök.
Gondolom a 1% 0,1% Lőw rá gondolsz.
Azt a a beállításoknál kell beállítani, rá kell tenni 2db betűre, egyszer indítani, egyszer leállítani.
Haza értem le fényképezem.
-
tupacamaru
veterán
-
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
Tudnál egy linket adni, hogy ezeket az adatokat hogyan kell kiíratni?
Még teljesen én se állítottam be, de majd utána nézek.
-
venom8888
addikt
Es nem enged unlockolni semmit.
-
venom8888
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
morgonc83
tag
-
Meggyi001
veterán
Tudnál egy linket adni, hogy ezeket az adatokat hogyan kell kiíratni?
-
tupacamaru
veterán
-
h1ght3chzor
őstag
PS5: crossplay OFF esetén nem enged joinolni senkit, ON-ba állítva igen, utána engedi az offot, és elindítja a gamet. Ekkor viszont azt látom nem csak PS játékosokat dobál be, hanem PC-seket is. Valaki találkozott ilyennel, hogy kellene csinálni?
-
csibe1
veterán
-
Dave567
veterán
-
Dave567
veterán
-
kill_switch
senior tag
-
H14
csendes tag
Sziasztok, mióta warzone2 van, nem tudtam játszani mert bem indul el a játék,
Tegnap megint megpróbáltam elindítani, nem sikerült.
Letöröltem mindent, majd újra telepítettem, de semmi változás🤷
A modern warfare elindul, amit még az első warzonehoz vettem, de a warzone nem indul el, semmilyen hibaüzenetet nem kapok, csak egyszerüen nem indul el- rányomok a play gombra, átvált play now-ra, majd viszavált play feliratra🤷
Nemértem
Valaki nem tud valami okosat, agyon böngésztem a netet, többeknek is van hasonló problémája, de megoldás sehol!
Köszikeszia! warzone3-mat próbáld, a ketteskét már egy ideje lelőtték

-
morgonc83
tag
Sziasztok, mióta warzone2 van, nem tudtam játszani mert bem indul el a játék,
Tegnap megint megpróbáltam elindítani, nem sikerült.
Letöröltem mindent, majd újra telepítettem, de semmi változás🤷
A modern warfare elindul, amit még az első warzonehoz vettem, de a warzone nem indul el, semmilyen hibaüzenetet nem kapok, csak egyszerüen nem indul el- rányomok a play gombra, átvált play now-ra, majd viszavált play feliratra🤷
Nemértem
Valaki nem tud valami okosat, agyon böngésztem a netet, többeknek is van hasonló problémája, de megoldás sehol!
Köszike -
tupacamaru
veterán
-
nggabi
félisten
-
Meggyi001
veterán
-
Dave567
veterán
Nekem akkor laggolt pl, tavaly , (jó azóta már volt vagy 5 nagy frissítés) amikor Steel Legend lapom volt, Ryzen 7 5800x-el, RTX 3060 ti-vel. Egyszerűen nem lehetett játszani vele, bármit csináltam. Most egy szar lap van, értsd a 20 ezres legszarabb, Ryzen 5 5600, és egy RX 5700 XT, és gyönyörűen megy. De sztem tavaly sok embernek laggolt, ha jól emlékszem.
Asus rog b650-e-e
Amd 7800x3d
32gb ram
4080
Na mindegy azért érdekes, mondjuk a szerverek biztos terheltek, a Bo 6 miatt -
Meggyi001
veterán
Nekem akkor laggolt pl, tavaly , (jó azóta már volt vagy 5 nagy frissítés) amikor Steel Legend lapom volt, Ryzen 7 5800x-el, RTX 3060 ti-vel. Egyszerűen nem lehetett játszani vele, bármit csináltam. Most egy szar lap van, értsd a 20 ezres legszarabb, Ryzen 5 5600, és egy RX 5700 XT, és gyönyörűen megy. De sztem tavaly sok embernek laggolt, ha jól emlékszem.
-
Dave567
veterán
Nektek nem laggol ez a fos halmaz?
Játszhatatlan, de mindig amikor lőnek, akkor venni észre a legjobban. -
nggabi
félisten
mp40?

3 napig nem játszom oszt' visszatér caldera?
-
techlock
csendes tag
Nem ismerem a játékot. A fiam kérdezi, hogy hogyan lehet a MP40-es fegyvert megszerezni?
Az internet. azt írja , hogy a 16-os szintig el kell jutni és megkapjuk.
Azt mondja a gyerek, hogy ő már 34-esen van, de fegyver sehol.
Köszönöm a válaszokat! -
Zsírkrétamen
senior tag
Sziasztok! Napokban kaptam egy emailt activisionéktól , hogy bannoltak cod mw2 meg mw3 és warzonból. Konzolon játszom de már vagy 2-3 hónapja nem is játszottam rajta. Egyenlőre levelezek a supportal de csak annyit írtak , hogy illegális szoftvert vagy ilyesmit használtam.Az activision jelszavam egyébként google szerint incidenssel érintett, ennek lehet köze hozzá?
El vagyok most egy kicsit keseredve mert nem jó dolgokat olvasok ebben az esetben , hogy tudjak újra online játszani. Ja és az xboxhoz nem tudok új activision profilt adni mert nem lehet a bannoltat leválasztani..
Szerintetek mi tévő legyek?
Nyílván nem csaltam meg semmi ezért vagyok felháborodva...
Én is így jártam 2 éve karácsonykor. Rohadtul nem érdekelte őket hogy elküldtem képen hogy egy tök más kontinensről léptek be és évekig én meg csak magyarországról…szóval elengedtem, csináltam új ps fiókot meg vehettem meg mindent újra
-
Ryoo
őstag
Sziasztok! Napokban kaptam egy emailt activisionéktól , hogy bannoltak cod mw2 meg mw3 és warzonból. Konzolon játszom de már vagy 2-3 hónapja nem is játszottam rajta. Egyenlőre levelezek a supportal de csak annyit írtak , hogy illegális szoftvert vagy ilyesmit használtam.Az activision jelszavam egyébként google szerint incidenssel érintett, ennek lehet köze hozzá?
El vagyok most egy kicsit keseredve mert nem jó dolgokat olvasok ebben az esetben , hogy tudjak újra online játszani. Ja és az xboxhoz nem tudok új activision profilt adni mert nem lehet a bannoltat leválasztani..
Ennek hallatára gyorsan be is kapcsoltam a kétfaktoros azonosítást. Még cod 4-es időkben futottam bele hasonlóba, a supportot nem fogja érdekelni, hogy feltörték az accodat, nem tudod bizonyítani részükre, így sajnos ez bukó. Ezt nem is tudtam, hogy xboxon nem lehet új accot kapcsolni.
-
H14
csendes tag
gondolom páran tapasztaltátok! június végén (asszem 28.-a) szezon fele, szokásos update, Xboxra 21GB! nos, ezután játszhatatlan lett a warzone! indítok egy resurgencét ( csak Rebirthet tolom), az első pár perc okés, utána minden egyes partiban gigalagg, a hangok recsegnekropognak, élvezhetetlen! olvasgattam erről, láttam, H más Xboxosoknál is gond ez, világszerte, szóval csak megoldják pikk pakk! Július 2.-án jelentették be hivatalosan, hogy tudnak róla, keresik a megoldást....! ma meguntam, support, kértem egy ticketet, lett így egy ügyem, 48 órán belül válaszolnak! az egyetlen pozitívum a történetben, H pár óra múlva írt egy jóképességű! nem jó az angolom ( amúgy de), pár sort írtam csak, H kb röhej, H rommálaggolom magam Xboxosként, és 10 napja képtelenek megcsinálni! na az első emailben a szokásos töröld a cachet, indítsd újra a modemet/routert ésatöbbiésatöbbi! sablon help, ofcourse hogy ezeken már többször is túlvagyok! az email végén írja, H ha még mindig probléma van, akkor screenshotoljak... mit? A laggot vagy a hangrecsegést?? mindegy, volt egy link, ami visszavitt a ticketemhez/ügyemhez! megírtam, H túl vagyok ezeken, megírtam, H a rohadt updatetjük a gond, nem az Xboxom/modem/routerem..screenshotoltam a hivatalos bejelentésüket, H erről beszélek! jön a válasz tőlük pár percre rá, H hát screenshotoljak...
felcsesztem magam, oké, indítok egy partit ,a második körben, szűkülés kezdete előtt 1:10nél elkezdődött a buli! latency 22, 0 packetloss! lefotóztam!
na erre végre jött a válasz, H igen, tudnak róla ( linkelve az a bejelentés július másodikai dátummal, amit már screenshotoltam nekik egyszer, H hát ez a bajom), nem tudják mikorra lesz kész, de kész lesz egyszer, és fájdalomdíjként adnak 5 duplaikszpé egyórás tokent, meg 5 fegyvertokent, meg 5 mittoménmilyet... pont leszarom ezeket, BP-t, bundleöket, karaktereket!
szal egyszer majd megcsinálják ( gondolom új szezonra kb .), addig beleülhetek a tokenjeimbe
plunder egy fokkal működőépesebb, ott 5ből háromszor szar csak, a maradék kettő nem tökéletes, de minimálisan játszható!ami a legmókásabb, H múlthét kedden este toltam két órát, és tökéletes volt az a 8-10 rebirth parti... másnap délelőtt leültem munka előtt, és akkor már ugyanaz a foshalom, ami már 10 napja...
vicc! ahogy olvasom, a Oneosoknak, series S-eseknek a multi ugyanez, akik ugyebár drágapénzért megvették azt az amúgy is egy forintotnemérő Dlc-t! ugyanúgy azzal se kezdenek semmit se! -
ULPIUS
őstag
Feltörték a fiókodat, gondolom valami hulladék rage hack céljából, amit hamar banolt az anticheat az illetőnél aki használta. Sok sikert, azon kívűl, hogy a supportnak írsz mást nem igazán tehetsz, ez egyre gyakoribb jelenség, több fórumon is lehet találkozni ilyen esetekkel.
-
Fityusz
tag
-
Dave567
veterán
Akkor már itt is a válasz a kérdésemre, hogy nem nálam van a baj..... (Rohadjanak meg khhhmm...)
Tegnap ezt próbáltam ki és azt nem mondom,hogy tökéletes lett de most az eddigiekhez képest ezzel kifejezetten játszhatónak tűnik de azért így is van néha lagg stb csak sokkalte kevesebb.
A VGA driverben pedig teljesítményre kapcsoltam át nem balanced és nem is quality
most jó volt egy darabig, de azért egy PC beállításra kíváncsi lennék.
-
Maxell014
senior tag
Természetesen nekem is minden infó kijelzése be van kapcsolva, de nincs packet loss-om. Sőt még a pingem is 35 alatt szokott lenni.
Viszont #Dave567 problémája igazolja, hogy nem nálunk lehet a baj. Gondolom nem jelentkezik mindenkinél de jelen van.
De gondolom nálam is normálisan kéne fusson Normál és Low beállítások kombinációja mellet.
R7 5700X, RX 6800, 32Gb ram, 2K 1440p 180Hz és normális esetben 115/120 - 150 FPS között mozog vagy kellene mozogjon. -
csibe1
veterán
Én hónapok óta nem nyúltam semmilyen video beállításhoz, ha bármi lag van az mindig szerver probléma, nekem ki van iratva "packet loss" az fps és ping mellé, ha csak 1% is van az adott szerveren már lépek is ki kezdés előtt.
(R7 5800X, 3060ti, 16gb ram, 1080p 144Hz moncsi, átlag 110-130fps-em van és sose laggol ha jó a szerver)Hmm, szerintem neked van igazad.
Nem érdemes szenvedni az állítgatással, mert ha egyszer jól belőtted a dolgokat utána csak rosszabb lesz.
A vacak szervereken meg szenvedjen aki akar.
Amúgy meg vicc, hogy bérelt szerver nincs, a kiadó meg nem biztosít normális szervereket. -
ULPIUS
őstag
Akkor már itt is a válasz a kérdésemre, hogy nem nálam van a baj..... (Rohadjanak meg khhhmm...)
Tegnap ezt próbáltam ki és azt nem mondom,hogy tökéletes lett de most az eddigiekhez képest ezzel kifejezetten játszhatónak tűnik de azért így is van néha lagg stb csak sokkalte kevesebb.
A VGA driverben pedig teljesítményre kapcsoltam át nem balanced és nem is quality
Én hónapok óta nem nyúltam semmilyen video beállításhoz, ha bármi lag van az mindig szerver probléma, nekem ki van iratva "packet loss" az fps és ping mellé, ha csak 1% is van az adott szerveren már lépek is ki kezdés előtt.
(R7 5800X, 3060ti, 16gb ram, 1080p 144Hz moncsi, átlag 110-130fps-em van és sose laggol ha jó a szerver) -
Maxell014
senior tag
-
Dave567
veterán
Milyen beállítást használtok, hogy ne akadjon a játék?
7800x3d 4080 játszhatatlan néha, akció közben mikrolagok vannak, de csak fight közben. -
Maxell014
senior tag
-
csibe1
veterán
Sziasztok!
Kérdésem lenne, még pedig az, hogy pc-n is lehet valami a szerverekkel, hogy laggolok ? Azt olvastam, hogy xboxosok-nál van valami gebasz, de nálam pedig az a helyzet, hogy általában 120 és 150 között van az fps-em és nem volt eddig gondom emiatti laggal nem is szoktam evégett lekorlatozni. De most a napokban mivel laggol gondoltam beállítom 130ra, akkor meg le ugrik néha 100ra ha 100ra állítom akkor meg csak 90-95-98ra ugrik be de akkor is belaggolok. És a pláne ez hogy ha nem korlátozom az fps-t akkor nem megy 120 alá......
Más játéknál nem tapasztalok hibát de az nem jelenti azt, hogy nem nálam van a hiba.
Esetleg valakinek valami ötlete mi lehet a gond vagy a megoldás?"s a pláne ez hogy ha nem korlátozom az fps-t akkor nem megy 120 alá......"
Akkor minek korlátozod?
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, még pedig az, hogy pc-n is lehet valami a szerverekkel, hogy laggolok ? Azt olvastam, hogy xboxosok-nál van valami gebasz, de nálam pedig az a helyzet, hogy általában 120 és 150 között van az fps-em és nem volt eddig gondom emiatti laggal nem is szoktam evégett lekorlatozni. De most a napokban mivel laggol gondoltam beállítom 130ra, akkor meg le ugrik néha 100ra ha 100ra állítom akkor meg csak 90-95-98ra ugrik be de akkor is belaggolok. És a pláne ez hogy ha nem korlátozom az fps-t akkor nem megy 120 alá......
Más játéknál nem tapasztalok hibát de az nem jelenti azt, hogy nem nálam van a hiba.
Esetleg valakinek valami ötlete mi lehet a gond vagy a megoldás? -
csibe1
veterán
Nyehh, ez csak a mézes-mázos madzag.
Tuti kitalálnak valami szivatást hozzá, átvariálják a pályát meg egyebek.
Ebben a tróger, pénzéhes bandában nem bízok; hiába jönnek a pletykák, hogy majd így meg úgy lesz.
A neten a "csodák" még 3 napig sem tartanak...
-
Mr X
veterán
Input lag, fps különbség bármi van? Vagy igazából tetszés kérdése melyiket veszem, mert ugyan olyan?
Nekem nem tűnt fel fps probléma, hozta a 60-at mindkét konzolon.
-
charee
csendes tag
-
h1ght3chzor
őstag
-
Mr X
veterán
Van tapasztalat esetleg csak Warzone esetén ps5 vagy xbox series X a jobb egér+billentyuzet esetén?
Nekem boxon random eldobálta a vezetéknélküli egeret, PS-en nem volt ilyen gondom. Működni mindkettőn működött.
-
D013
aktív tag
Van tapasztalat esetleg csak Warzone esetén ps5 vagy xbox series X a jobb egér+billentyuzet esetén?
Amíg új VGA kàrtyára vártam, kivettem a tv alól a One X-et és rádugtam a monitorra illetve egér + billre. Natívan instant felismerte, tökéletesen működik már a menüben is.
-
h1ght3chzor
őstag
-
Bubaaa
senior tag
Jó ez az új játékmód! Ja nem!
Volt vagy tíz perc mire meccset talált. aztán még vagy 8 perc warm up
Mikor bent voltunk,megértettem miért nem játszik vele senki. Se fegyver,se pajzs,se semmi.. Nyitogatod az üres ládákat!
A végefelé jött ugyan a loadout,de alig vártuk hogy vége legyen a meccsnek! Egy kör elég volt ahhoz,hogy megállapítsuk ez egy fosh! -
Meggyi001
veterán
-
csibe1
veterán
Igen, nekünk is, folyamatosan. Sőt ma még a DirectX hiba is előjött kétszer, pedig azt már vagy 2 éve nem láttam. Hihetetlen, hogy még mindig elcsesznek valamit ennyi idő után is. A Warzone 1-et meg Verdansk-ot visszasírom, sokkal jobb volt.
Verdansk nekem is jobban bejött, és az éjszakai pályák is tetszettek.
A Halloween-es buli is jobb volt, utána már csak vackokat adtak. -
bebi998
csendes tag
Igen, nekünk is, folyamatosan. Sőt ma még a DirectX hiba is előjött kétszer, pedig azt már vagy 2 éve nem láttam. Hihetetlen, hogy még mindig elcsesznek valamit ennyi idő után is. A Warzone 1-et meg Verdansk-ot visszasírom, sokkal jobb volt.
Regi szep idok
Jo loves volt
-
bebi998
csendes tag
-
nggabi
félisten
-
charee
csendes tag
-
Meggyi001
veterán
-
ULPIUS
őstag
-
nggabi
félisten
-
bebi998
csendes tag
Mai "remek" update masnak is vitte magaval a beallitasai nagy reszet, cserebe hozott random fel masodperces laggolasokat?
-
Mr X
veterán
DMZ-t én is sajnálom, hogy megölték. Izgi volt mindig újabb és újabb, egyre nehezedő küldiket csinálni - kedvenceim azok voltak, ahol mondjuk egy spéci itemmel pályáról pályára kellett haladni, és lehetőleg nem meghalni.
Ehelyett kaptunk egy fizetős zombis DMZ-t ahol még arra sem vették a fáradtságot, hogy új itemeket rakjanak bele. Bugos, laggol, és legalább szar.A DMZ most is pörög, csak már gyakorlatilag egy Warzone Lite. Senki nem mission-özik, mindenki rohan levadászni a többieket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
4531 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG UltraFine Evo 32U990A-S 32 -os UltraFine evo 6K Nano IPS Black Monitor
- Apple iPad 8 32GB Wi-Fi Silver / Ezüst gyönyőrű állapotban
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben - VADONATÚJ, 0 kilométeres
- Dell Pro 13 Premium PA13250 Intel Core Ultra 7 266V 16Gb DDR5 500Gb NVMe W11 4 napot ment,33hó gar
- MSI GP65 Leopard 10SEK gyönyőrű állapotban RTX2060 6GB 32GB RAM i7-10750 1TB HDD 512GB SSD
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- PRO GAMING Myrmidon
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 825GB SSD digital konzol extra kontroller garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 16GB KingstonHyperX Fury Black 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 9800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB MSI MAG PANO M100R 850W

0/1%low is beesik...