Hirdetés
- Most a fejlesztőknek készít egyedi Windows 11 kiadást a Microsoft
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- Orbitális siker: először jutott műhold föld körüli pályára Európából
- Nem villog többet a kijelző a GeForce driver gyorsjavításával
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation rajongók fellázadtak, de a Sony ezt már megjósolta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Most a fejlesztőknek készít egyedi Windows 11 kiadást a Microsoft
-
1600 - 1501
4531 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
bazze most belépek és ott a stock. jóvan

-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
kisselandras
senior tag
-
Bubaaa
senior tag
Így már látom hogy nálad nincs,pedig nálam van. Én a welgunnal megyek mostanság,nekem nagyon fekszik. Sokat mentem cx9-el is,de most sztem a welgun jobb. Legalábbis nekem
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Bubaaa
senior tag
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
de komolyan...

nektek sincs stock már?
-
Tsebacsi
nagyúr
Sajnos véget ért a jó kis duplahét, de sok fegyót felhúztam, nagyon jók az erősebb Marksman fegyók.
-
nggabi
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
konci79
őstag
-
nggabi
félisten
a tegnapi frissítés óta nektek is leesik 80fps-re és rücög néha?
jó kis varrógép ez a cx9 de nőjön köröm a p0csére a fejlesztőnek. 30 round level27, 60 round level58 nyád az

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Dewo
Topikgazda
-
laragirl83
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen WZ gond, activision account gondom lenne.
Be van kapcsolva 2factor auth, amiről kaptam is emailt anno, benne 8 v 10 kóddal.
2-3 alkalommal használtam, sorban őket, sikerült belépni korábban gond nélkül.
Most viszont az összes még fel nem használt (végig próbáltam) kódra is azt írja, hogy incorrect.
Találkozott vki ilyennel?
Mi lenne a megoldás? Mert hogy bármit is kezdjek, pl új back up kódok kérése, is accról menne, ahova ugye nem sikerült belépni.
-
Mezcal
addikt
Ma beléptem a Warzone-ba, illetve próbáltam,v de azt írja, hogy permanent bant kaptam a szerveren. Két hónapja nem játszottam vele, múlt héten csak az MW2 bétával. Másnak is volt már ilyen?
-
nggabi
félisten
az új win11en volt ez a proci mizéria most, ezért is kérdeztem. én passzolom...
-
r0lzj3390
csendes tag
Sikerült játék közbe ki monitorozni mi okozza az fps dropot. Valamiért a procim vissza esik 800mhz-re viszont a hőfok jó vagyis 60fokos. Valakinek volt hasonló? Esetleg lehet az probléma hogy az alaplapom nem egy erős darab? Gigabyte h410m, viszont a procim 10700k. Köszönöm
-
Bubaaa
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
Kezdem megszeretni az armaguerrát. de a nikita se rossz

-
konci79
őstag
dehogy csak maga a dokumentumból töröld teljesen a mappát
Pontosítanád? Nem tudom melyikre gondolsz.
-
kisselandras
senior tag
-
konci79
őstag
töröld a mappát teljesen nekem meg oldotta a fagyást PC n
Melyiket?
Telepítsem újra az egészet? -
kisselandras
senior tag
-
konci79
őstag
Probáltam másik nettel is,én is netre gyanakodtam.De jobban megfigyeltem és fps drop lemegy 30-ra majd vissza ugrik és nem vettem észre lenne benne valami rendszeresség hanem ahogy gondolja.Másik játék pl pubg nem produkálja ezt.Minden rendszer tesztet lefuttatam 3dmakt-t is.Semmi baja a gépemnek
Nekem mostanában szó nélkül lefagy teljesen véletlenszerűen, semmi hibaüzenet, semmi sincs az eseménynaplóban, gépet lehet tovább használni, de hogy mi baja van
-
r0lzj3390
csendes tag
Probáltam másik nettel is,én is netre gyanakodtam.De jobban megfigyeltem és fps drop lemegy 30-ra majd vissza ugrik és nem vettem észre lenne benne valami rendszeresség hanem ahogy gondolja.Másik játék pl pubg nem produkálja ezt.Minden rendszer tesztet lefuttatam 3dmakt-t is.Semmi baja a gépemnek
-
csibe1
veterán
-
r0lzj3390
csendes tag
-
nggabi
félisten
-
r0lzj3390
csendes tag
Sziasztok . Mitől lehet olyan problémám hogy játék közben a kép belassul mintha slowmód lenne vagy nem tudom , ez 1-2 másodpercig tart majd helyreáll majd újra . Valakinek volt hasonló? I7 10700k RTx 3070 16gb ram és SSD-n van a játék. Köszönöm .
-
Phobion
addikt
-
Mentolka
senior tag
De most te játszottad, vagy videókat néztél?
-
csibe1
veterán
Jó kérdés, PC-n tuti meg lehet csinálni, konzolról meg majd nyilatkozik más.
Láttam erről pár magyar videót, más egyéb mellett ezt is magyarázták, hogy ez miért jó; de én inkább hanyagolom az ilyesmit. -
kisselandras
senior tag
Warzonba melyik mód az hogy a páncél nem sérül
érdekelne
4 en lőjük a patkányt s vígan meg fordul s leszed mindenkit
-
Phobion
addikt
igazából azt nem tudom, hogy PC-s volt vagy konzolos, mert ha konzolon lehet ilyet csinálni, akkor tényleg maradok a szimpla multinál, beállítom majd, ha adok neki még egy esélyt, hogy cross-platform ki legyen kapcsolva
-
csibe1
veterán
Múltkor youtube-on kb. fél percig néztem az idegbeteg ugribugrit, aztán inkább kerestem valami mást.
Tök fölösleges szvsz az ilyet közvetíteni, mert igazából nem látsz semmit az ugráló képen kívül. Inkább kihagyom az ilyet.
-
nggabi
félisten
-
Phobion
addikt
Ma próbáltam ki előszőr a Warzone-t. (PS5) Előtte csak CoD multikhoz volt szerencsém. Te jó ég, azt a rángatózást amit a top playerek leművelnek, félelmetes. Nem tudom érdemes-e belekezdenem majd a 2.0-ba, én ehhez kevés vagyok.
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
én nikitázok HDR-el. valami új fegyver a BM50?

-
Tsebacsi
nagyúr
Ja, kipróbáltam másikkal is, de semmi.
nekem most feloldotta, Armaguerra és... Nem jut eszembe, de mindjárt megírom milyen scope volt rajta. Ha ez volt az amire megadta...
-
tupacamaru
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Ez az új BM50 vagy mi, és valami ACOG scope-al kell 15 killt csinálni, de nekem sehogy se semmivel se számolja, hiába túrtam netet jutúbot. Nyaljanak sót, cserébe kimaxoltam a JAK shotit és csinálom a többit ami még nincs meg, jók erre a kis mapra

Az Armaguerra meg még mindig baszó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nggabi
félisten
Nem szeretek campelni utálok
ezeket meg nem szeretem kicsi a map
csak mész mész mint Frodó a semmiben és egyszercsak valaki tarkón lő

fél1ig kempeltem, kissé fáradt vagyok ma a melóban

-
Tsebacsi
nagyúr
Elkezdte számolni a killeket az UGM-re, az új AR unlock-ra meg nem az ACOG kill-eket. Gratulálok.
Akkor nem csak én vettem észre hogy nem számolja a killeket 😂
Ugye sima 2,5x scope elég lenne hozzá?! -
kisselandras
senior tag
-
Chrys_
addikt
Mit panaszkodtok, nektek legalább elindul update után

-
tupacamaru
veterán
Elkezdte számolni a killeket az UGM-re, az új AR unlock-ra meg nem az ACOG kill-eket. Gratulálok.
-
nggabi
félisten
Ezek a fejlesztők lófaszt se érnek ki veszik a plundert
van helyette rebirth. lehet camperkedni a toronyra
én már amúgy is kezdtem unni a calderát. -
nggabi
félisten
mi? épp most akartam leülni egy kicsit hentelni... tegnap még vót

17GB update???
wtf... -
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
-
nggabi
félisten
már megint csak 1 misi a plunder, így kb 3 perc alatt vége. nagy ötlet volt 5 millióról visszavenni.
-
ЯΞD
senior tag
-
nggabi
félisten
elég volt csak a battle klienssel megkerestetni a kimentett CODMW mappát és minden beállítás megmaradt kivéve a DLLS-t, de az 1 klikk.
-
geckowize
őstag
-
nggabi
félisten
-
Timoboy
tag
-
nggabi
félisten
-
Timoboy
tag
-
csibe1
veterán
Nem.
Sőt, ahogy olvasgattam redditen, nem elég a hw id csere, utána ha adott gépről akarsz új accal játszani, vpn-re is szükséged lesz, mert jó eséllyel azt is bannolták.
Szóval meg lehet oldani csak kissé körülményes, illetve ha normális alacsony ping vpnt szeretne ember, az meg ráadásul fizetős is.A csítereknek nincs ilyen gondja, szerintem azóta is vígan játszanak, még ha esetleg véletlenül permabant is kaptak.
-
nggabi
félisten
Sziasztok!
Lehet, hogy egy láma kérdés... de..
A PC-t hamarosan újra kellene húznom. Battle.net-en használom a COD-ot (MW, Vanguard).
Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon tudnám a beállításokat (gondolok itt a grafikai beállításokra, a bill+egér beállításaira) megőrizni? Milyen mappát vagy fájlt mentsek?
Köszi a segítséget.
Ez engem is érdekel. A hamarosan holnap lesz, jön a 22H2
Eddig a komplett c:\Program Files (x86)\Call of Duty Modern Warfare\ mappa van meg a D:-re másolva. -
Timoboy
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy egy láma kérdés... de..
A PC-t hamarosan újra kellene húznom. Battle.net-en használom a COD-ot (MW, Vanguard).
Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon tudnám a beállításokat (gondolok itt a grafikai beállításokra, a bill+egér beállításaira) megőrizni? Milyen mappát vagy fájlt mentsek?
Köszi a segítséget.
-
geckowize
őstag
Én meg már azt hittem megsértődtél rajta
Dehogy, ellenkezőleg!
Csak azért kérdeztem, hogy saját találmány-e, mert meglepődtem, hogy más is használja ezeket a szavakat egy mondatban.
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
-
laragirl83
őstag
Nem.
Sőt, ahogy olvasgattam redditen, nem elég a hw id csere, utána ha adott gépről akarsz új accal játszani, vpn-re is szükséged lesz, mert jó eséllyel azt is bannolták.
Szóval meg lehet oldani csak kissé körülményes, illetve ha normális alacsony ping vpnt szeretne ember, az meg ráadásul fizetős is. -
geckowize
őstag
Ha az account kap egy shadowbant (under review), akkor tök mindegy, honnan akarod használni, az az accountra vonatkozik. Ha permabant kap, ugyanez.
Ez a HW_ID vagy IP ott jöhet csak képbe, ha pl egy permabannolt accountot használsz egy adott gépen, majd belogolsz más accountokba. Nálam ez történt és a más accountok shadowbant kaptak. Gondolom csak ideiglenesen volt flaggelve a HW_ID/IP, mert ugye végül feloldották a shadowbant.
-
geckowize
őstag
Igen CP-re gondoltam bocs. Viszont most őszintén ha marad is a mostani WZ , gondolom megcsappan a játékosbázis rendesen .
Igen, az elég valószínű.
Az aláírásodban a cod definíciója saját találmány?
-
Mentolka
senior tag
Ahhaa... mert úgy tudom acti ilyenkor hw idt bannol, de akkor lehet az a laptopra került, ezért tudsz új accal nagy gépről gamelni.
Mind1 igazából, ahogy írták is már, jön MWII és minden eddigi cucc megy levesbe, kezdünk 0ról, uh ennyi vígasz van.Nadeha HW_ID ban történik, akkor egy másik gépre telepítve lehet használni az accountot, nem?
-
jozefgucci1
addikt
Ha a 3k BP eliras es 3k CP-re gondoltal, az elerheto lesz MWII/WZ2.0-ban is. Kiveve, ha platformot valtasz, es ilyennek szamit a battle.net -> steam is, hiaba PC mindketto.
Nem tudom honnan szeditek h lelovik a mostani Warzone szervereit es megy minden a levesbe.
Biztosan nem szunik meg, pletykak szerint Call of Duty: Warzone Caldera-kent fog tovabb elni.Igen CP-re gondoltam bocs. Viszont most őszintén ha marad is a mostani WZ , gondolom megcsappan a játékosbázis rendesen .
-
geckowize
őstag
Értem nagyjából amit írsz ,de ha jobban belegondolsz , így is úgy is ment volna minden a levesbe azzal hogy jön a WZ2+MW2 . Nálam is 3K BP van az accon+ minden fegyver kihúzva ,de nem igazán fog zavarni ha elengedem , sőt tulajdonképpen már elengedtem .
Ha a 3k BP eliras es 3k CP-re gondoltal, az elerheto lesz MWII/WZ2.0-ban is. Kiveve, ha platformot valtasz, es ilyennek szamit a battle.net -> steam is, hiaba PC mindketto.
Nem tudom honnan szeditek h lelovik a mostani Warzone szervereit es megy minden a levesbe.
Biztosan nem szunik meg, pletykak szerint Call of Duty: Warzone Caldera-kent fog tovabb elni. -
laragirl83
őstag
Szia,
Tudok ujra gamelni WZ-vel az ujonnan krealt accon, vagy ismeros accjan, de a sajatomon ezek szerint soha tobbet nem.
Ami azert faj, mert a sajatomon meg az MW is megvan, 4 db 2400 cp bundle is volt veve, tehat ~60k huf ertekrol beszelunk, valamint 2,5 evnyi grind is oda, minden MW fegyverre megvolt a gold, nehanyra meg obsidian camo is.Hiaba spoofolnam a hw id-t, hiaba vennek uj gepet, a sajat activision accom orokre ki van tiltva MW es WZ-bol.
BOCW-bol es VG-bol nincs kitiltva, gondolom mert nem jelentkeztem be masodlagos gepen.
Viszont ugy, hogy nem tudok flexelni a fegyvereken uj camokkal WZ-ben haveroknak, ugy nekem nincs ertelme ezzel a szamomra alsobb rendu ket jatekkal MP-zni.Ahhaa... mert úgy tudom acti ilyenkor hw idt bannol, de akkor lehet az a laptopra került, ezért tudsz új accal nagy gépről gamelni.
Mind1 igazából, ahogy írták is már, jön MWII és minden eddigi cucc megy levesbe, kezdünk 0ról, uh ennyi vígasz van. -
nggabi
félisten
Nem hinném ,de ha tényleg lelövik a szervereket mikor elindul a wz 2 akkor az sok embert érzékenyen érinteni fog . Nekem is van ismerősöm aki egy kisebb vagyont költött a játékban és gyakorlatilag az minden elveszik. Biztos vagyok benne , hogy benne van az EULA-ban ez is , így nem lehet a kiadót e miatt támadni . Persze aki digitális szemétért ad ki vagyonokat , tudva , hogy nem örök életre szól azt nem tudom sajnálni .
vége a repper operátornak, húzhat csöves gúnyát mint a többiek
-
jozefgucci1
addikt
Nem hinném ,de ha tényleg lelövik a szervereket mikor elindul a wz 2 akkor az sok embert érzékenyen érinteni fog . Nekem is van ismerősöm aki egy kisebb vagyont költött a játékban és gyakorlatilag az minden elveszik. Biztos vagyok benne , hogy benne van az EULA-ban ez is , így nem lehet a kiadót e miatt támadni . Persze aki digitális szemétért ad ki vagyonokat , tudva , hogy nem örök életre szól azt nem tudom sajnálni .
-
Tsebacsi
nagyúr
Értem nagyjából amit írsz ,de ha jobban belegondolsz , így is úgy is ment volna minden a levesbe azzal hogy jön a WZ2+MW2 . Nálam is 3K BP van az accon+ minden fegyver kihúzva ,de nem igazán fog zavarni ha elengedem , sőt tulajdonképpen már elengedtem .
Szóval ez egy burkolt terelés a készítők részéről a Warzone II felé
(Bocsánat) -
jozefgucci1
addikt
Szia,
Tudok ujra gamelni WZ-vel az ujonnan krealt accon, vagy ismeros accjan, de a sajatomon ezek szerint soha tobbet nem.
Ami azert faj, mert a sajatomon meg az MW is megvan, 4 db 2400 cp bundle is volt veve, tehat ~60k huf ertekrol beszelunk, valamint 2,5 evnyi grind is oda, minden MW fegyverre megvolt a gold, nehanyra meg obsidian camo is.Hiaba spoofolnam a hw id-t, hiaba vennek uj gepet, a sajat activision accom orokre ki van tiltva MW es WZ-bol.
BOCW-bol es VG-bol nincs kitiltva, gondolom mert nem jelentkeztem be masodlagos gepen.
Viszont ugy, hogy nem tudok flexelni a fegyvereken uj camokkal WZ-ben haveroknak, ugy nekem nincs ertelme ezzel a szamomra alsobb rendu ket jatekkal MP-zni.Értem nagyjából amit írsz ,de ha jobban belegondolsz , így is úgy is ment volna minden a levesbe azzal hogy jön a WZ2+MW2 . Nálam is 3K BP van az accon+ minden fegyver kihúzva ,de nem igazán fog zavarni ha elengedem , sőt tulajdonképpen már elengedtem .
Új hozzászólás Aktív témák
-
1600 - 1501
4531 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Konzol Screenshot
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - Külső akkumulátor / feloldott sebesség!
- Eladó egy szép állapotú, Apple Watch Series 9, 45mm, GPS + Cellular, Rose Gold! 100%-os akku!
- Apple 2021 iPad Pro (12,9, Wi-Fi, 256 GB) - Space
- HP EliteBook 840 G7 FHD, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA (Vállalkozásoknak is!)
- Letesztelt Xeon Félkonfiguráció (ASRock P43 DDR3 + Xeon E5420 4 mag + 8GB RAM + IO Shield
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 5320 13,3" FHD IPS touch - i5 1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston FURY Beast RGB DDR4 3200MHz memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
jelöjjémábe 

Amúgy De BP50, mittoménmár, ezeket a hülye neveket 

wtf...
elvileg a user/documents-ben.