Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Játszhatatlan volt ma este vagy a ping volt magas+packet loos vagy fagyott és kidobált .
Valamint szerintem a csalásvédelem sem került be most sem
-
nitro16
senior tag
Kár volt kiadni a frissitést mert még szarabb a játék mint eddig volt. Twitter/reddit tele van írva, hogy jó lenne ha a raven elhúzna a bús pi...a. Mert ez amit csinálnak kritikán alúli.
-
atyca
senior tag
-
Norbi8712
csendes tag
-
csákány.
aktív tag
Nem hiszem el, már megint összef@sta magát a játék az update után!
Scan and Repair nem segít - valami ötlet?! -
radi8tor
MODERÁTOR
Hiába a héten én is észre vettem levegőbe a csóka leszedett pedig még csak ki se ugrottam a repcsiből már le szedett
Őstehetség.
-
kisselandras
senior tag
-
tupacamaru
veterán
Még jó hogy az STG-t kihúztam max-ra még Verdansk-ban akkor. Már az MG42 is max-os, és az Automaton-nal 60 körül járok. Azt még befejezem, utána a BAR-t akartam csinálni. Egy tripla killem már nekem is volt a toronyban, a török srácok nem örültek.
Mondjuk ha felidegesítenek akkor előveszem az XM4-et.....
-
Tsebacsi
nagyúr
Jah közben utánaolvastam ,de haver rámírt, hogy a mai frissítéssel már telepített valamit a gépére pluszban , akkor lehet ez a gép oldaláról is bekerült végre ?
Ma volt egy nagy install, de katasztrófa kezd lenni. Ejtőernyősként nulla esélyed van. Mondjuk volt egy halál mák quad killem plunderben airstrike-al a reptéri toronyra. A BAR-t szerintem nerfelték, mert nagyon nagy recoil-ja lett. Most mindenki STG44-el megy ha jól láttam...
-
jozefgucci1
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Itt most ezen a mapon nagyon eldurvultak a kezdeti napokhoz képest . Levegőben szétszednek bármit csinálsz + világ végéről kiszednek , úgy AR el , hogy nem is látod ki volt . Mi lett a nagy antichet rendszerrel amit bejelentettek ?
Kóreaiak szerverén van.
-
jozefgucci1
addikt
Itt most ezen a mapon nagyon eldurvultak a kezdeti napokhoz képest . Levegőben szétszednek bármit csinálsz + világ végéről kiszednek , úgy AR el , hogy nem is látod ki volt . Mi lett a nagy antichet rendszerrel amit bejelentettek ?
-
BITBOYS
addikt
Konzolon sokkal nagyobb a szívás bill+egér társaságában mint pc-n. Nincs aim assist, only 80 látószög, a fegyverek visszarúgása egyáltalán nem tompítható a beállításokban, így nincs (lézer) fegyvered mint pc-n.
Szóval aki ilyen feltételek mellett jól nyomja, jó játékos az az igazi PRO
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
jkrisztian
aktív tag
Köszi Nitro16 és CrabRave a segítséget, de a probléma ott volt, hogy nem a fő fő fő főmenüben állítottam be a dolgokat, hanem a Warzone Pacificbe beléptem és ott állítottam be. Ezért nem volt jó. Ott kellett beállítani ahol kiválasztod, hogy Warzone vagy Modern W vagy Vanguardot akarod indítani. Hiába állítottam át a Warzoneban, a főmenüben kellett!
-
BITBOYS
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
konci79
őstag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
atyca
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
konci79
őstag
Plunder tele csalóval, egyszemélyes csapatok, WH Aimbot.....
Nem tudom más hogy van vele, de engem már a levegőből leszednek sokszor. Zuhanás közben...
-
venom8888
addikt
dynamic resolution masnek sem mukodik? Beallitott fps-t vissza allitja alap 10 re.
-
tupacamaru
veterán
Plunder tele csalóval, egyszemélyes csapatok, WH Aimbot.....
-
csibe1
veterán
Én az első CoD játékokat a kezdetekkor csak single palyerben játszottam, a multis részt a WarZone-nal próbáltam ki idén először. Eddig csak a Battlefield sorozat ment BF2 óta. A BF1 és BF5 nem lettek a kedvenceim, de elég jól össze lettek rakva szerintem. Viszont a Battlefield 2042 számomra hatalmas csalódás, refund lett a vége.
Ezzel szemben WarZone Pacific nagyon tetszik. Igaz, hogy érdekes ez a modern/II.vh fegyver több slottal mixelés, de maga a pálya még mindig sokkal jobb, mint a BF-s mapok (ott viszont a Portal mód a régi pályákkal nem rossz). Bár a snipereket az erdős részeken alig lehet észrevenni. Nem gond, úgysi mindenki az Airfield-n tobzódik
Szerintem valamikor csak ki kellene venni a modern fegyvereket, és a kiegészítők számát a vh-s cuccoknál lecsökkenteni.A Pacific-et még nem próbáltam.
Anno én a CoD2-vel kezdtem a multit, kb. 17 évvel ezelőtt.Tök jó modok voltak hozzá, Admiral, HTF, stb.
Azután amikor lett jobb gépem 2007-8 tájékán akkor jött mellé a CoD4 is.
A többi utána kimarad, aztán tavaly jött a Warzone, de ott is inkább a Plunder.
Idén megvettem az MW2019-et, azóta főleg azzal játszok, meg néha a Payload.
Az éjszakai pályák tetszettek, meg a tavalyi Halloween-es event, az idei semmit se ért.
A Pacific-et majd megnézem valamikor, de kezdik elvenni a kedvemet a multis játéktól, az EA meg a DICE is.
Megehetné már a fene mind a két béna bandát.
-
CrabRave
tag
Találkozott már valaki in-game voice chat problémával? Hiába vagyok Warzone partyban, nem hallok senkit és ők sem engem. Akkor sem ha randomokkal megyek, de akkor sem ha haverokkal. Elvileg a beállításaim jól vannak beállítva. Jelzi is a játékon belül amikor beszélek, de mégsem jó valami. PS5 konzolon nyomom. Hátha valaki talált már megoldást erre a problémára.

PC-n volt hasonló problémám, a beállításokat böngészd át szerintem, abból baj még sosem volt
Hangeszköz kiválasztása, Voice chat beállítás, stb. (Már ha PS-en vannak ilyen beállítások
) -
nitro16
senior tag
Találkozott már valaki in-game voice chat problémával? Hiába vagyok Warzone partyban, nem hallok senkit és ők sem engem. Akkor sem ha randomokkal megyek, de akkor sem ha haverokkal. Elvileg a beállításaim jól vannak beállítva. Jelzi is a játékon belül amikor beszélek, de mégsem jó valami. PS5 konzolon nyomom. Hátha valaki talált már megoldást erre a problémára.

Nálam is volt egyszer ilyen. Ha bent vagy a játékban akkor nyomd meg a ps gombot a kontrolleren és a menüsávban menj a hang opcióra és ott nyomd többször egymás után be a némitás ki/be opciót. Valószínűleg beragadt és azért nem érzékeli.
-
jkrisztian
aktív tag

-
Chrys_
addikt
Ahogy látom az új CoD meg az új BF egyformán szívás; és még a régebbi CoD játékosokat is jó hosszú cumira rakták.

Régen volt már az előző rész, muszáj lesz újra csekkolni a kasszába.
Eltelt pát év, infláció meg ilyenek; kellene új autó, jacht, repülő, valami akciós trópusi sziget; csekkoljatok mán valami aprót a szegény éhező részvényeseknek meg a kiadóknak is csurranjon valamicske.

Gratulálok mindenkinek!!!
Elsősorban az új CoD, az új BF vásárlóknak; és főleg a két játék kiadójának, hogy ilyen szépen behúztak a csőbe jó pénzért egy rakat hiszékeny (főleg az előrendelők) lúzert!!!!

Így tovább, ezt kell minden évben összehozni, és minimális munkával dől a lé!!!

Amíg akad ennyi pénzes bárányka addig kell beterelni őket az akolba, mert utána már megszokásból is mennek, és nagy vidáman bégetnek!!!
Én az első CoD játékokat a kezdetekkor csak single palyerben játszottam, a multis részt a WarZone-nal próbáltam ki idén először. Eddig csak a Battlefield sorozat ment BF2 óta. A BF1 és BF5 nem lettek a kedvenceim, de elég jól össze lettek rakva szerintem. Viszont a Battlefield 2042 számomra hatalmas csalódás, refund lett a vége.
Ezzel szemben WarZone Pacific nagyon tetszik. Igaz, hogy érdekes ez a modern/II.vh fegyver több slottal mixelés, de maga a pálya még mindig sokkal jobb, mint a BF-s mapok (ott viszont a Portal mód a régi pályákkal nem rossz). Bár a snipereket az erdős részeken alig lehet észrevenni. Nem gond, úgysi mindenki az Airfield-n tobzódik
Szerintem valamikor csak ki kellene venni a modern fegyvereket, és a kiegészítők számát a vh-s cuccoknál lecsökkenteni. -
CrabRave
tag
Ahogy látom az új CoD meg az új BF egyformán szívás; és még a régebbi CoD játékosokat is jó hosszú cumira rakták.

Eltelt pát év, infláció meg ilyenek; kellene új autó, jacht, repülő, valami akciós trópusi sziget; csekkoljatok mán valami aprót a szegény éhező részvényeseknek meg a kiadóknak is csurranjon valamicske.

Elsősorban az új CoD, az új BF vásárlóknak; és főleg a két játék kiadójának, hogy ilyen szépen behúztak a csőbe jó pénzért egy rakat hiszékeny (főleg az előrendelők) lúzert!!!!

Amíg akad ennyi pénzes bárányka addig kell beterelni őket az akolba, mert utána már megszokásból is mennek, és nagy vidáman bégetnek!!!
Én direkt nem vettem meg a Vanguardot, és amikor a free weekenden kipróbáltam nagyon örültem neki. Csak az a bibi hogy a vanguardos fegyvereket nem tudom kihúzni, és így nehéz warzone-ban érvényesülni :/
-
csibe1
veterán

-
NY_A
őstag
Igen, egy fotó alapján úgy látom azzal.
Ezt a baromságot, hogy ennyi ideje nem tudják ezt javítani.
Nagyon köszönöm a segítséget.
-
BITBOYS
addikt
Milyen hibával dobja ki, vagy nem engedi be a játékba? Goldflake?
Mert arra egy megoldás létezik jelenleg, Game Pass előfizetés (300Ft akciósan) 1 hónapra vagy Gold. Ha megveszi azonnal menni fog a játék. -
cintula187
addikt
A II.vh -s fegyverekre úgy akarják rávezetni a játékosokat, hogy 10 attachment slot van rájuk?
Nagyon jó a mai patch. A padló alatt lapúl az ellen onnan lő ki.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Kollégám XBSX-en a Caldera bevezetése óta nem tud játszani a Warzone-al. Már minden létező trükköt kipróbált amit a neten talált, mégis szinte állandóan kidobja már a menüből. Meccsbe idáig még egyszer sem jutott be. Más is járt így, vagy nála kell még keresni a hibát?
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap összefutottunk az első csalóval ezen a mapon is a srác mindenkit követett a falon keresztül . Lőni azt nem tudott , gondolom csak a wh-t tolta . Rengeteg a hiba a mapon amúgy ezt így kiadni nagyon gáz , bár amilyen a Vanguard nem csoda . Más is tapasztalja , hogy teljesen random zoomol a fegyver a kezében , elég idegesítő .
A loot valami össze vissza van elhelyezve vagy nagyon sok minden van besűrítve egy adott helyre vagy alig-semmi . Sniper-el leég jól lehet érvényesülni a hatalmas nyitott terek miatt .Ahogy kinéz a map már nem is írom , mert siralmas és néhol a PubG-pályaelemeit vélem felfedezni ( Shanok map ) -
kisselandras
senior tag
-
CrabRave
tag
Sok sniper boldog lehet ezen a pályán... Azt már látom hogy a repülőtérre nem nagyon fogok menni. Onnan a toronyból úgy lőttek le kettőnket is, hogy bent voltunk a házban, senki más, lépcsőfordulóban élesztettem újra, erre engem is leszedett 3 falon keresztül... Egyelőre fegyvert se tudom melyiket húzzam, engem leszednek 3 lövésből, én meg szinte el se találom egy tárral...
A sniperes problémával tényleg kezdeni kellene valamit, borzasztó hogy azt se látom honnan lőnek el
-
konci79
őstag
Sok sniper boldog lehet ezen a pályán... Azt már látom hogy a repülőtérre nem nagyon fogok menni. Onnan a toronyból úgy lőttek le kettőnket is, hogy bent voltunk a házban, senki más, lépcsőfordulóban élesztettem újra, erre engem is leszedett 3 falon keresztül... Egyelőre fegyvert se tudom melyiket húzzam, engem leszednek 3 lövésből, én meg szinte el se találom egy tárral...
-
geckowize
őstag
-
csibe1
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
De lehet a sima BR-ben ami most jelenleg 4 fős csak vagy plunderban ,de lehet. A Vanguard féle BR-ben nem lehet .
Azt elfelejtettem, hogy valóban van "sima" BR is. -
jozefgucci1
addikt
-
venom8888
addikt
-
Linem
senior tag
A másik topikban is ugyanez vetődött fel.
Az új aktuális COD rész a vanguard, amihez kitalálták, hogy a szezonok miatt tematikában kapcsolódjon a warzone is, mert két külön szezon nem lehet. Szóval csak úgy tudnák megoldani, ha lekapcsolódna a szezonokról a verdansk, mint az MW és CW, és az ott kapott XP-t, fegyvereket, skineket a Vanguardban és a Pacific mapon lehetne használni. Ennek nem sok értelme lenne, de bármi megeshet. -
Tsebacsi
nagyúr
-
CrabRave
tag
-
CrabRave
tag
Most komolyan egy cold waros és mw-s fegyvert sem lehet használni warzone-ban?
hát ez kész vicc -
venom8888
addikt
Nekem is, de erre számíthattunk is, tekintve, hogy több a növényzet, valamint több olyan magaslat van, ahol lényegesen nagyobb látótér van, mint Verdanskban. Bár a Vanguard integráció után még nem rakott fel videót, érdemes figyelni Panjno youtube csatornáját, nekem az összes CoD-os setting videója nagyon sokat segített.
Vanguardban van olyan opcio hogy FidelityFX , amit ha performancera allitok ad pluszba 45fps-t kb. Miert nem lehetett ezt bele rakni a Pacific ba is?!

-
kisselandras
senior tag
Á ez az új pálya nekem bejőn vanguardban .de észre vettem hogy itt is sok a camper
-
geckowize
őstag
Nekem is, de erre számíthattunk is, tekintve, hogy több a növényzet, valamint több olyan magaslat van, ahol lényegesen nagyobb látótér van, mint Verdanskban. Bár a Vanguard integráció után még nem rakott fel videót, érdemes figyelni Panjno youtube csatornáját, nekem az összes CoD-os setting videója nagyon sokat segített.
-
gjung44
tag
Erre a pályára vissza kellett volna hozni ernyő helyett a wingsuit-ot blackout-ból
-
Xaels
félisten
Nem igazán jön be a térkép, duoztunk tegnap és csak Vanguard-os duo van amin kb. esélytelen volt, hogy nyerjünk a ground loot-tal mivel nincs meg az idei COD és őszintén szólva ezek után nem is nagyon lesz.
-
venom8888
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem 20 fps el kevesebb van ezen az uj mapont,mint a regin.
-
Laby
őstag
Nekem nagyon bejön az új pálya. Teljesen Battlefield Vietnam régi feelinget hozza, amit imádtam, nagyon tetszik.
Eléggé ritkán lakott környezet Verdansk-hoz képest, sok a susnyásban futkorászás, de nem zavaró.Viszont mi tegnap minden 2. kört újraindítással kezdtük mert a squadból felváltva dobált ki valakit fatal error-al a játék.
Ami viszont továbbra is elveszi az egész játéktól a kedvem, az a rohadt SBMM...Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, ha eljutsz egy bizonyos K/D fölé, már tök mindegy kivel játszok, mindig berak az esport szintű emberek ellen. Nem lehet egy héten egyszer odaülni, és chillezve játszani egy könnyedet, mert mindenki világsztár... Kontroller assistosok ellen még csak esélyem sincs, mellém sem lőnek egy közelharcba ugrálhatok én bármerre. Ez az egy ami rohadtul aggaszt, és elveszi a kedvem az egész játéktól. Közel vagyok már nagyon ahhoz, hogy elfogyjon a türelmem, és elengedjem a játékot. Valószínűleg ez be is következik majd amint elmúlik az új pálya varázsa.
-
pulffy
őstag
1 kört mentem tegnap a többiekkel quadban, kb elég is volt. A trailer meg 1-2 stream alatt még úgy voltam vele, hogy nem lesz ez rossz. Hatalmasat csalódtam, olyanok a fegyverhangok mintha egy gyerek püffölne egy vödröt 2 faággal, a látvány meg nem tesz jót neki PS5-ön sem. Szomorú vagyok, egyik multi cím sem igazán lett olyan idén amire számítottam, 1500+óra után ez sem fog sokat tartani már ha így marad.
Szokni kell a latványt, nehezebbe lehet kiszúrni az enemyt, hangok ténylek furcsák. Mindezt leszámítva elsőre win squadban, aztán egy harmadik es második hely. Elsőre így nem is rossz, wanguardos fegyok opék...
-
Xaels
félisten
1 kört mentem tegnap a többiekkel quadban, kb elég is volt. A trailer meg 1-2 stream alatt még úgy voltam vele, hogy nem lesz ez rossz. Hatalmasat csalódtam, olyanok a fegyverhangok mintha egy gyerek püffölne egy vödröt 2 faággal, a látvány meg nem tesz jót neki PS5-ön sem. Szomorú vagyok, egyik multi cím sem igazán lett olyan idén amire számítottam, 1500+óra után ez sem fog sokat tartani már ha így marad.
-
csibe1
veterán
Az utóbbi 10 hsz-t olvasva nem vesztettem semmi, hogy nem indítottam el a Warzone-t a frissítés óta.

Éljen a frissítés!
-
tupacamaru
veterán
-
D1N4
tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
Nem tetszik. A fegyók főleg nem...
-
gyilok82
csendes tag
Ez az új map olyan mintha a PubG-ből ollózták volna össze , még a színvilág is olyan . Nagyon fényes és fakó minden nem is értem és a karakterek is olyan picik vagy kisebbek lettek .Összességében szerintem elnagyolták , itt ott már szinte ocsmány . Amire nem jöttünk rá a loaduot-ot miért nem lehet venni ? Milyen küldetést kell hozzá megcsinálni , mert pénz van rá ,de venni nem enged ?
loadoutot csak akkor tudsz venni amikor már leesik az elsö ingyenes az elsö kőr végén.
-
jozefgucci1
addikt
Ez az új map olyan mintha a PubG-ből ollózták volna össze , még a színvilág is olyan . Nagyon fényes és fakó minden nem is értem és a karakterek is olyan picik vagy kisebbek lettek .Összességében szerintem elnagyolták , itt ott már szinte ocsmány . Amire nem jöttünk rá a loaduot-ot miért nem lehet venni ? Milyen küldetést kell hozzá megcsinálni , mert pénz van rá ,de venni nem enged ?
-
gjung44
tag
Leírtam/tuk már egyenlőre csak ázsia szegmensben megy az anti-cheat. Többi régióba később lesz csak. Kérdés mikor van az a később... Szánalmas húzás megint tőlük.
Nekem nem jön be az új pálya. Sokkal több a szirtes rész a nagyobb házaknál az elhelyezkedés stb még jobban "campelde" az egész sajnos. Bár nekem annyira nem számít mivel 80-90% rebirth megyek, persze most azt is ki kellet szedni egy hétig.
Ami pozitivom az, hogy rebirth-nél szebb az alap graf ps5-nél, illetve a camera movement csúszka megjelent úgyebár ami végett gyorsabbnak látja az ember a movementet konzol alatt. Csak nem sikerült az a FOV konzolra, így csak ennyi jutott.
Akkor jó, nagyon ciki lenne ha 24 órát sem birt volna ki. Az új pályára rengeteg időt kell szánni hogy rendesen kiismerd, de szerintem nem lesz rossz. Nekem tetszik a megvilágitás, sokkal könnyebben észreveszem itt az ellenséget.
-
nitro16
senior tag
Leírtam/tuk már egyenlőre csak ázsia szegmensben megy az anti-cheat. Többi régióba később lesz csak. Kérdés mikor van az a később... Szánalmas húzás megint tőlük.
Nekem nem jön be az új pálya. Sokkal több a szirtes rész a nagyobb házaknál az elhelyezkedés stb még jobban "campelde" az egész sajnos. Bár nekem annyira nem számít mivel 80-90% rebirth megyek, persze most azt is ki kellet szedni egy hétig.
Ami pozitivom az, hogy rebirth-nél szebb az alap graf ps5-nél, illetve a camera movement csúszka megjelent úgyebár ami végett gyorsabbnak látja az ember a movementet konzol alatt. Csak nem sikerült az a FOV konzolra, így csak ennyi jutott.
-
Chrys_
addikt
Warzone PC-n minden 2. kör betöltésénél kifagy. Jön az ismert Scan & repair üzenet, viszont a Verdansk-kal ellentétben itt nem fut tovább a játék a háttérben és a hibaüzenetet figyelmen kívül hagyva lehetett tovább játszani, itt ténylegesen kifagy a játék.
-
BITBOYS
addikt
Az bekavarhat valamit, hogy pc-ről átmentem xsx-re? Mert most már az a legnagyobb problémája a boxon, hogy nem tud kapcsolódni az ea szerveréhez és be sem enged online.
-
konci79
őstag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
konci79
őstag
Mikorra várható a rendes pálya? Ez a rebirth nem nekem való..
-
venom8888
addikt
Igazan be rakhattak volna a fidelityfx super resolution-t a Vanguardbol a Warzone-ba, azal van +40 fps em. De a dynamic resolution sem mukodik ami szinten adott nekem 30 fps-t. Be allitom 140-re, Apply-olom, majd kilepek, ujra belepek az optionsba, es 10 fps-re van allitva target, holott 140 re toltam fel.
Bugos -
BITBOYS
addikt
-
Corpuscle
őstag
XSX tulajoktól kérdezném, hogy tudnak játszani a frissítés óta?
Engem kidobál választékos ˇˇxbox live server status Ceresˇˇ illetve ˇˇnetwork service Goldflakeˇˇ hibaüzenetekkel. Már eleve így is akar elindulni, de nyomok egy gombot és beenged a menübe. Aztán kezdődik pár másodperc elteltével ugyanez...
Újraindítottam, töröltem, telepítettem, kihúztam, alaphelyzetbeállítottam, stb.. Van még valami amit esetleg kihagytam? Vagy most akkor ennyi volt részemről a Warzone?Este nem volt gond vele, beengedett. 2 kört minden hiba nélkül tudtam játszani.
-
BITBOYS
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
Engem kidobál választékos ˇˇxbox live server status Ceresˇˇ illetve ˇˇnetwork service Goldflakeˇˇ hibaüzenetekkel. Már eleve így is akar elindulni, de nyomok egy gombot és beenged a menübe. Aztán kezdődik pár másodperc elteltével ugyanez...
Újraindítottam, töröltem, telepítettem, kihúztam, alaphelyzetbeállítottam, stb.. Van még valami amit esetleg kihagytam? Vagy most akkor ennyi volt részemről a Warzone?Nekem alapból megvolt a zsém, be is tudtam váltani egy 20 tieres battle passra.
-
BITBOYS
addikt
Újraindítottam, töröltem, telepítettem, kihúztam, alaphelyzetbeállítottam, stb.. Van még valami amit esetleg kihagytam? Vagy most akkor ennyi volt részemről a Warzone? -
CrabRave
tag
-
gjung44
tag
-
BITBOYS
addikt
Nekem is elpárolgott.. maradt 800 pedig 1700 volt. Lestem egy nagyot, és az esélytelenek nyugalmával sz*rok rá.
-
Atish19
őstag
-
fogirobi
senior tag
Nálam is csinálja. Plussz van amelyik fegyónál zoomnál bugos, kitakarja a kezem a fél képernyőt
-
kisselandras
senior tag
Uh pc én mi ez a hatalmas GB adatt?
-
Atish19
őstag
Nálam az ADS bugol. Random ADS-el vagy csak simán kilép ADS-ből mintha nyomkodnám a jobb egérgombot. Más nem tapasztalt hasonlót? Egérrel tuti nincs baj, mert más játékokban problémamentes és asztalon is. Warzone és sima Modern Warfare is csinálja.
-
gjung44
tag
Nálam is szépen fut és sokkal jobb lett a láthatóság a játékban. Az első frissités ami tényleg jót tett a játéknak. Csak azt nem értem hogy hova tünt az a pár ezer cp ami volt a számlámon. Teljesen lenullázódott még a battlepasst sem tudom megvenni

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
duckload
aktív tag
-
steele80
senior tag
Akad a játék a hanggal együtt. Ez így most játszhatatlan pc-n. Fércmunka egyelőre.

-
duckload
aktív tag
Érdekes módon egy battlefiled, apex legend simán elmegy magasabb fov-al. Csak lustaság kérdése. Nem akarnak optimalizálni... De amikor dead silence aktív a megnövekedett fov persze nem gond...
-
BITBOYS
addikt
-
geckowize
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
BITBOYS
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szegény ázsiai csíterek

-
Tsebacsi
nagyúr
-
nitro16
senior tag
With the launch of Call of Duty: Warzone Pacific tomorrow, #TeamRICOCHET continues its new anti-cheat security initiative with the rollout of an internally developed PC kernel-level driver for Warzone, which will activate first in the Asia-Pacific region before expanding worldwide.
-
CrabRave
tag
Mi a véleményetek az új mapról? Szerintetek nem túl kontrasztos, túl telített a színvilág? Nekem megmondom őszintén annyira nem jön be (csak a színvilágra gondolok).
-
szinesz.bob
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Onimusha: Way of the Sword
- VR topik
- Micro Four Thirds
- Stellar Blade
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Outlook topic
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB White
- HP EliteBook 840 G8 - 14 / i5-1145G7 / 16GB / 256GB / 6 hónap garancia, számlával!
- Redmi Note 9 Pro, 6/64GB, 4G, Tropical Green, Dual SIM, független
- Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm 4G LTE (SM-R925) 6 hónap garancia, számlával!
- Vivo X300 Ultra 1TB (Magyar rendszer, Global verzió)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Suprim X RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" 2024 M4 Pro 48GB RAM, 14CORE CPU, 20 CORE GPU, 27% Áfa, (0597AR)
- Félkonfig Asus X99 + i7-5960X + 32GB DDR4 + Corsair vízhűtés
- BESZÁMÍTÁS! Intel NUC11PAH mini brand számítógép - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Valamint szerintem a csalásvédelem sem került be most sem
Scan and Repair nem segít - valami ötlet?!
Mondjuk ha felidegesítenek akkor előveszem az XM4-et.....

(hgyrhdnmg)

Hangeszköz kiválasztása, Voice chat beállítás, stb. (Már ha PS-en vannak ilyen beállítások

Dewo