Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
3200 - 3101
4531 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Ez a vondel lockdown jó játék lenne ha tudnak is mi értelme itt jönnek a.kill harcosok csak a.killre mennek
ritka az olyan team aki a lényegre megy de jó darálék -
H14
csendes tag
Ne keverj magaddal
milyen tapasztalat majd ha meg lesz az összes cod sorozat s battlefield sorozat akkor írj hülyeséget
Ember 6 embert egy ember leszed s lővik mint állat te se hiszed el magadról ezt hogy 6 player 1 embert nem szed ki viccnek is rossz
ezt a kd dolgot enged el mert ezt gyerekek szokták nyomni nem attól vagy te valaki mert magas a kd arányod ha nem tudod mi a dmz nincs mit magyarázni nekeda K/D arány AZÉRT került szóba, hogy érzékeltessem, egy mezei plunderben is mennyivel "jobban" lő az ember! ugyanaz a muksi ( én) BR-t és resurgencet játszva átlagos, mig plunderben duplaolyanjó! ennek az az oka, h kevesebb a csiter, és mazsolák az ellenfelek! a kd arány nem mérvadó, föleg jelenlegi feltételekkel, mikor a játék is beleszól, mikor kinek hány lövés kell, ésatöbbiésatöbbi! ez viszont adott, tehát valamennyit mutat az ember teljesítményéröl, hányszor purcan ki, és hány embert öl meg!
és jóval kevesebb a csiter Plunderben, mint a másik két módban!
DMZben nincs, ill ahogy irták, kb 10 igen nagy mintán!nem azért csinált meg hatotokat, mert csítelt, hanem mert balfácánok vagytok és/vagy rosszabb pozícióban voltatok! fedezék nélkül cseszheted, h hatan vagytok!
szerethetsz Dmzzni, számomra értelmetlen, megfoghatatlan, Codidegen! a zombiemóddal voltam még így! de természetesen ismerem, kipróbáltam, el tudom helyezni a palettán!
egyszerűen felesleges csalni ott, aki mindenféle csítet meg hekket vásárol és használ, az nem a Dmzben éli ki magát! pl.nyoma sincs, még a kdját meg a winjeit sem számolja, növelli! a "win" idézöjeles, hiszen küldetéseket "kell" csinálni, kinek éppen mi van hátra! nincs közös cél, bemész és botokkal harcolsz, mert akkor meglesz ezmegaz, és az milyen jó! komolytalan ( élvezhető persze), egy külön sziget a Codban!
röhejes, h csítereken siránkozol! egy szót se szólok, ha más máshol akár napi harminc posztban a csiterekkel foglalkozik, hiszen komoly és valós probléma, az egyik legnagyobb!
de nem a Dmzben! ha lenne tapasztalatod, Br resurgence is, vagy nem csak gyűjtenéd az összes Cod multit, hanem értenéd is! akkor nem járatnád le magad!
balfácán vagy, ne a benzineskannákra koncentrálj, mert a z
az nem lő vissza
onnan lehet tudni, h mást érzékelsz a játékból, mint kellene h úgy kezdted, "ebbe a Vondel pályán mennyire sok a csaló"! gondolod van csit csak Vondelre? vagy más pályán nincs? -
kisselandras
senior tag
a csalók nem pályafüggőek! mindenhol vannak!
DMZben szinte nincs is! ahelyett, h 5 killstreaket meg hat benzineskannát gyűjtögetnél, meg botokat lövöldöznél, talán némi tapasztalat elkélne, ha másokkal küzdesz!

egészen biztos vagyok benne, h nem azért rakott le hatotokat ( mekkora funság hatan lenni! ja, nem...), mert csalt!
képzeld el, Plunderben egyrészt pontosan duplaakkora a KD-m, mint Brben vagy resuegence módban! ennek két oka van, kevesebb a csaló + a plunderezők nagy része burgonya! rendszeresen összecsomagolok ott egyedül egy négyes beigádot ( most trió van, korábban quad volt), és nem azért, mert akkora sztár vagyok! és a Plunder sokkal komolyabb, mint a Dmz, ahol nincs közös cél se! mindent elmond a statisztika része, ahol az AI soldier kill-t számolja csak!!!egy fórumtárs iírta korábban, h két magyar streamer bement dmzzni, és rommá darálták a lobbyt! nagyképűen mondták, h ez a gyenge játékosoknak való! gőzöm sincs, ki ez a két streamer, nem is érdekes, de tényleg ilyesmi a helyzet! Dmzben az égegyadta világon semmi értelme csalni, bár csalni alapba értelmetlen és faszság!
sajnos tele van csalóval a cod, mind multiban, mint a warzone érdemi részében! de egy dmz-s ne siránkozzon, mert ott gyakorlatilag nincs is...Ne keverj magaddal
milyen tapasztalat majd ha meg lesz az összes cod sorozat s battlefield sorozat akkor írj hülyeséget
Ember 6 embert egy ember leszed s lővik mint állat te se hiszed el magadról ezt hogy 6 player 1 embert nem szed ki viccnek is rossz
ezt a kd dolgot enged el mert ezt gyerekek szokták nyomni nem attól vagy te valaki mert magas a kd arányod ha nem tudod mi a dmz nincs mit magyarázni neked -
Polllen
félisten
DMZben szinte nincs is! ahelyett, h 5 killstreaket meg hat benzineskannát gyűjtögetnél, meg botokat lövöldöznél, talán némi tapasztalat elkélne, ha másokkal küzdesz!

egészen biztos vagyok benne, h nem azért rakott le hatotokat ( mekkora funság hatan lenni! ja, nem...), mert csalt!
képzeld el, Plunderben egyrészt pontosan duplaakkora a KD-m, mint Brben vagy resuegence módban! ennek két oka van, kevesebb a csaló + a plunderezők nagy része burgonya! rendszeresen összecsomagolok ott egyedül egy négyes beigádot ( most trió van, korábban quad volt), és nem azért, mert akkora sztár vagyok! és a Plunder sokkal komolyabb, mint a Dmz, ahol nincs közös cél se! mindent elmond a statisztika része, ahol az AI soldier kill-t számolja csak!!!egy fórumtárs iírta korábban, h két magyar streamer bement dmzzni, és rommá darálták a lobbyt! nagyképűen mondták, h ez a gyenge játékosoknak való! gőzöm sincs, ki ez a két streamer, nem is érdekes, de tényleg ilyesmi a helyzet! Dmzben az égegyadta világon semmi értelme csalni, bár csalni alapba értelmetlen és faszság!
sajnos tele van csalóval a cod, mind multiban, mint a warzone érdemi részében! de egy dmz-s ne siránkozzon, mert ott gyakorlatilag nincs is...Megjelenés óta szerintem 10 alatt van azok száma, akik tuti csaltak dmz-ben. És jó sok időt beltettünk már haverral.
-
H14
csendes tag
Hmm ebbe a vondel pályán ennyire sok a csaló
Botok lövik a csávót plusz én is 3 armory fullon erre engem is le szed

sajnos tele van csalóval a cod, mind multiban, mint a warzone érdemi részében! de egy dmz-s ne siránkozzon, mert ott gyakorlatilag nincs is... -
lnk
aktív tag
-
Xaels
félisten
Multi miatt nem hinném, ősszel jön az új nagyon azt rebesgetik. A nyáron beesik az XDefiant, ami ráadásul F2P lesz, szerintem érdemes azt meglesni
-
lnk
aktív tag
Sziasztok
Megéri megvenni a játékot? Nincs láthatáron következő rész? Anno utoljára az előző mw volt meg. Aztán ahogy jött a vanguard az nem tetszett és abba is hagytam. Most visszatérnék. Mi a vélményetek?
-
cintula187
addikt
Annak miaz oka hogy több kinyitott weapon xp boostot le látok az aktiválható passok között? Az az oka hogy double xp event van amúgyis?
-
kisselandras
senior tag
Van akinek lehet csalni nekik engedik
Fullragel se bírtam olyan jó hackje van de engem shadowbannol ez a fos nagyon jó
ez már a vip gazdag gyerekek dühöngője lett ide milliókat befizetsz akkor nem bannol ez a retek cég
Elég baj ez brutális ami megy mostanában most is kínai 6 embert le szedd egy maga
-
BerserkGuts
addikt
Van akinek lehet csalni nekik engedik
Fullragel se bírtam olyan jó hackje van de engem shadowbannol ez a fos nagyon jó
ez már a vip gazdag gyerekek dühöngője lett ide milliókat befizetsz akkor nem bannol ez a retek cég
-
kisselandras
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
H14
csendes tag
a valódi oka az, h Codos Br-t tolók 90%-a wz2őt nyomja, kb a kutya nem játszik Calderán! mikor nem volt saját konkurenciája, akkor is Rebirth vagy Fortuneskeep pályákon volt a játékosbázis 90%-a... nekem az Al Mazrah sem jön be, de lényegesen jobbnak tartom, mint a Calderát! olyan lett , mint a ColdWar multirész, totális baklövés, szűk rétegnek élvezhető csak!
a Rebirthöt és esetleg a Verdansk backet viszont nagyon adnám
-
nggabi
félisten
-
Xaels
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
Bezár caldera szeptember 21.-én. aki vett fegyót, skint stb biztos örül
-
Polllen
félisten
Ez az új patch a dmz-hez akár jó is lehetett volna, de borzasztó bugos...
Az új pályát leszámítva katasztrófa. A küldetések zöme bugos. Arról nem is beszélve, hogy ez a 2. reset és harmadik alkalommal kellene megcsinálni ugyanazokat a küldetéseket...
Marad a player hunt.
-
kisselandras
senior tag
De még a fizetős részben mwII se tudják megoldani hogy ne legyen oldalanként legalább 2-2 hacker bezzeg ha en vagy más egyszerű ember használja az shadowot kap csak a fullgazdagok sportja lett mert vip fehér listás csalások havi 1milláért mennek
Tényleg már az ember vissza megy bf4 be ott legalább védve van az ember 😁
-
BerserkGuts
addikt
ez a játék meg érett a pusztulásra
vicc kategória sergey gec... egyedül le szedd egyes armorival 4 ember vicc De még a fizetős részben mwII se tudják megoldani hogy ne legyen oldalanként legalább 2-2 hacker bezzeg ha en vagy más egyszerű ember használja az shadowot kap csak a fullgazdagok sportja lett mert vip fehér listás csalások havi 1milláért mennek
-
kisselandras
senior tag
ez a játék meg érett a pusztulásra
vicc kategória sergey gec... egyedül le szedd egyes armorival 4 ember vicc -
kisselandras
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy csapatot magnak.....Amit fontos lehet:
1.8kd-val rendelkezem
Nem vagyok az a típus aki agyon akar pusholni mindent és értelmetlenül kimenni a nyílt terepre, mert láttam egy enemyt.
Olyan csapatot szeretnék, ahol taktikusság és a fight játszik.Akik azt kedvelik, hogy állandóan rohannak le valakit és mindenáron harcolni, az nem az én csapatom lesz
Ezzel sincs bajom , de én nem ilyen beállítottságú vagyok ...
Platform: Pc(ha ez számít)Hát itt a kd nem játszik 😂itt mindenki vadász ez nem az a játék ahol bujocska van😂
-
kisselandras
senior tag
Így van minden patch után egyre rosszabb lesz a régi gépeken a játék.
Csapatra azt mondanám hogy warzone DMZ ott nem igazán kellene hentelni max küldik miatt néha.
Hát jó meg emelték a teljesítményt lassan oda jutok hogy hagyom a faxxba
-
odipapa
senior tag
Calderán már olyan kevesen lennénk hogy délelőtt nem is lehet vele játszani?
-
ULPIUS
őstag
-
BerserkGuts
addikt
Botokba azt utálom velük kell foglalkozni mert engem lelőnek de az ellent meg nem dmz-be.
-
BITBOYS
addikt
-
steewcv65
őstag
-
Zin
őstag
-
steewcv65
őstag
Még mindig csatlakoznek valakikhez, akik rendszeresen jatszanak....1.8 a kdm, ha ez szamit
-
steewcv65
őstag
-
Polllen
félisten
-
Zin
őstag
-
steewcv65
őstag
i5 6400 van i7 4770 volt...Ez kb egál váltás volt,lapom meghalt,s igy oldottuk me g h ment az i7 4 gen, jött a kicsit ujabb i5.Irdatlan lagg,ejtoernyot se tudok nyitni mert lezuhanok sok sok maosdpercig áll a kép...10 masodpercet jatszottam mivel 5 napja töltöttem le a 2.0-t...
i7 9700 minimum kell neki akkor ? Vagy mit csinaljak?
En amd vonalat javasolnek
-
Zin
őstag
i5 6400 van i7 4770 volt...Ez kb egál váltás volt,lapom meghalt,s igy oldottuk me g h ment az i7 4 gen, jött a kicsit ujabb i5.Irdatlan lagg,ejtoernyot se tudok nyitni mert lezuhanok sok sok maosdpercig áll a kép...10 masodpercet jatszottam mivel 5 napja töltöttem le a 2.0-t...
i7 9700 minimum kell neki akkor ? Vagy mit csinaljak?
-
steewcv65
őstag
Csapatra azt mondanám hogy warzone DMZ ott nem igazán kellene hentelni max küldik miatt néha.
Dehogy dmz...

Br jatek ez, de a multiplayer viselkedes az nem jo egy br meccsre.
Na mindegy, viszont az uj gepek is megerzik amugy az updateket.
Viszont igertek egy optimalizacios updatet is.Viszont arrol nekem semmi konkret infom nincs. -
BerserkGuts
addikt
-
steewcv65
őstag
Az fps vesztés nálam is fent áll.
5 drivert is kipróbáltam javulást nem hozott.
A shaders optimization már le se fut teljesen 98% nál megáll.
Töröltem mindent és újra is raktam.
Talán majd a következő season helyre teszi. (vagy még rosszabb lesz)
Nem lesz jobb a driverektől.Mert nem az okozza a problémát sajnos.Telerakták minden szarral és komoly plusz cpu igénye lett a játéknak.
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Keresek egy csapatot magnak.....Amit fontos lehet:
1.8kd-val rendelkezem
Nem vagyok az a típus aki agyon akar pusholni mindent és értelmetlenül kimenni a nyílt terepre, mert láttam egy enemyt.
Olyan csapatot szeretnék, ahol taktikusság és a fight játszik.Akik azt kedvelik, hogy állandóan rohannak le valakit és mindenáron harcolni, az nem az én csapatom lesz
Ezzel sincs bajom , de én nem ilyen beállítottságú vagyok ...
Platform: Pc(ha ez számít) -
csibe1
veterán
Gyakorlo áll a kép,3 kocka ugrik.Nem hinném hogy masoonak is 10 masodpercig pl áll a jatek.Ott a Win a ludas,iszonyat tele szemetelve amit nem tudok,háttérben van, s fogja a 3D-t...Verdansk jó volt sokaig anno, majd jött a lagg akkor már.Caldera szintén laggolt,tudtam gamelni de sokszor szenvedés volt ugy...Azota kuka a Win 2.0 minimumra rakva jatszhatatlan 1070 Ti-al.Akkor hol a hiba?
"Szaggat a jatek,jatszhatatlan...Lehet ujra kell raknom a Win-t?"
Ez kb semmi infó amit megadtál.
Hívd fel az Asztro show-t, hátha segítenek; küldik a gyógyító szoftvert telefonon.
"Gyakorlo áll a kép,3 kocka ugrik."
Honnan tudod, hogy 3 kocka ugrik? Megszámoltad?
"Ott a Win a ludas,iszonyat tele szemetelve amit nem tudok,háttérben van, s fogja a 3D-t..."
Ez úgyszintén. Szóval most akkor teli van szeméttel vagy nem?
Netán csak találgatsz hasraütve?
Telepítsd újra, aztán ne tegyél fel minden vackot.
Verdansk óta szenvedsz (ami nem tegnap volt vagy egy hónapja); és nem jutottál el addig, hogy rendszert telepíts-visszaállítsd gyárira, ez azért elég beszédes momentum.
Várjad tovább a csodát...meg a telefonos gyógyító szoftvert. -
Zin
őstag
Gyakorlo áll a kép,3 kocka ugrik.Nem hinném hogy masoonak is 10 masodpercig pl áll a jatek.Ott a Win a ludas,iszonyat tele szemetelve amit nem tudok,háttérben van, s fogja a 3D-t...Verdansk jó volt sokaig anno, majd jött a lagg akkor már.Caldera szintén laggolt,tudtam gamelni de sokszor szenvedés volt ugy...Azota kuka a Win 2.0 minimumra rakva jatszhatatlan 1070 Ti-al.Akkor hol a hiba?
-
nggabi
félisten
Ma este becrashelt már indításnál az MW2, szerencsére a redditen volt rá megoldás, és nem az, amint a szuper support ajánlott, hogy telepítsd újra a kibaszott játékot (nem találta a game fileokat).
Komolyan néha elgondolkozom rajta, hogy ennyire fos munkáért hogy kaphat valaki fizetést... És miért nem én vagyok az a valaki...hogy tudtatok ezért pénzt adni?

-
Tsebacsi
nagyúr
Ma este becrashelt már indításnál az MW2, szerencsére a redditen volt rá megoldás, és nem az, amint a szuper support ajánlott, hogy telepítsd újra a kibaszott játékot (nem találta a game fileokat).
Komolyan néha elgondolkozom rajta, hogy ennyire fos munkáért hogy kaphat valaki fizetést... És miért nem én vagyok az a valaki... -
csibe1
veterán
-
Anduril21
újonc
Értem. Köszönöm a segítséget!
-
Zin
őstag
Szaggat a jatek,jatszhatatlan...Lehet ujra kell raknom a Win-t?
-
nggabi
félisten
ők döntik el,hogy mivel akarok játszani..
zseniális és ténylegén nem is értem mi bajuk van ennyire sajnálják hogy elfogy nekik a játékmód

ja, calderán is hagyhattak volna legalább egy resurgence kis körös módot mint régebben volt.

-
BaLee
addikt
Nem mindig van solo nagy pályán. Hetente cserélgetik a módokat,nincs jobb dolguk a fejlesztőknek. Menjél plunderbe,ott megtanulsz játszani,és ha halsz is,egyből visszaesel,nincs gulág,és saját fegyverrel mész,nem kell loadoutra várni,vagy boltban venni. Bár plunder sem mindig van. Nem értem miért ők döntik el,hogy mivel akarok játszani..
Örültem én is mikor kicsit húzni akartam a season passt és ugye az összes napi küldetés Al Mazrah térképre van és látom nincs solo csak quad...

Léptem is ki. Mondjuk a nagy térképet a Resurgence érdekes volt, bár csak pár napig, a vége felé már frusztráló volt, hogy már a vége felé viszonylag kis körnél még 60+ ember élt és tényleg minden azon múlt, hogy hová szűkül a kör, kinek nem kell megmozdulni, mert amint megmozdultál 3an lőttek 3 bokor alól...
Gondolkodtam is, hogy miért fáj nekik benthagyni minden lehetőséget, de nem tudtam rájönni.
-
BerserkGuts
addikt
Nem mindig van solo nagy pályán. Hetente cserélgetik a módokat,nincs jobb dolguk a fejlesztőknek. Menjél plunderbe,ott megtanulsz játszani,és ha halsz is,egyből visszaesel,nincs gulág,és saját fegyverrel mész,nem kell loadoutra várni,vagy boltban venni. Bár plunder sem mindig van. Nem értem miért ők döntik el,hogy mivel akarok játszani..
ők döntik el,hogy mivel akarok játszani..
zseniális és ténylegén nem is értem mi bajuk van ennyire sajnálják hogy elfogy nekik a játékmód

-
Bubaaa
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a "bummerkedés miatt, az lenne a kérdésem, hogyan tudok a warzone-ban pályát változtatni? Én a tágas tereket, nagy pályátkat szeretem mint az Al Mazrah, a kis pályák a "darálda" mint az Ashika Island, ahhoz túl béna vagyok. de már össze vissza nézegettem, de sehogy nem találom hogy kellene vissza állítani a Resurgence Solo-ban, egyszer mentem DMZ-t, és át váltott...
köszönöm előre is a választ, válaszokat!Nem mindig van solo nagy pályán. Hetente cserélgetik a módokat,nincs jobb dolguk a fejlesztőknek. Menjél plunderbe,ott megtanulsz játszani,és ha halsz is,egyből visszaesel,nincs gulág,és saját fegyverrel mész,nem kell loadoutra várni,vagy boltban venni. Bár plunder sem mindig van. Nem értem miért ők döntik el,hogy mivel akarok játszani..
-
Anduril21
újonc
Sziasztok!
Elnézést a "bummerkedés miatt, az lenne a kérdésem, hogyan tudok a warzone-ban pályát változtatni? Én a tágas tereket, nagy pályátkat szeretem mint az Al Mazrah, a kis pályák a "darálda" mint az Ashika Island, ahhoz túl béna vagyok. de már össze vissza nézegettem, de sehogy nem találom hogy kellene vissza állítani a Resurgence Solo-ban, egyszer mentem DMZ-t, és át váltott...
köszönöm előre is a választ, válaszokat! -
BITBOYS
addikt
Direkt átvitelre nincs lehetőség, de indirektre talán. Konzol - PC között nem tudom, működik -e, de pl PC Battlenet és Steam között (ahol szintén nem lehet direktben átvinni a CP -t) igen: Én Battlenet -ről költöztem vissza Steam -re. A BN -en felhalmozott pontokból megveszem a mindenkori Season -t (még talán hármat tudok venni, és pont 0 lesz a Battleneten a CP), de a Steam -en farmolom ki belőle a CP -ket. Ilyen formán a CP átmenthető egyik plartformról a másikra. Ugyanígy működik pl skineknél (bár azt én ritkán veszek)
Ha az accountjaid össze vannak kötve, és az XBox -on megvett Battle Pass (vagy egyéb javak) a PC -n is megjelenik, akkor jó eséllyel ugyanígy át tudod menteni - nem egyszerre ugyan, de áttehető.Mivel eladom a boxot egyszerre kell megszabadulnom a cp pontoktól.
Veszek valami skint oszt jónapot..
Ja és igen, össze vannak kötve a fiókok.
Köszi szépen a választ! -
BaLee
addikt
Direkt átvitelre nincs lehetőség, de indirektre talán. Konzol - PC között nem tudom, működik -e, de pl PC Battlenet és Steam között (ahol szintén nem lehet direktben átvinni a CP -t) igen: Én Battlenet -ről költöztem vissza Steam -re. A BN -en felhalmozott pontokból megveszem a mindenkori Season -t (még talán hármat tudok venni, és pont 0 lesz a Battleneten a CP), de a Steam -en farmolom ki belőle a CP -ket. Ilyen formán a CP átmenthető egyik plartformról a másikra. Ugyanígy működik pl skineknél (bár azt én ritkán veszek)
Ha az accountjaid össze vannak kötve, és az XBox -on megvett Battle Pass (vagy egyéb javak) a PC -n is megjelenik, akkor jó eséllyel ugyanígy át tudod menteni - nem egyszerre ugyan, de áttehető.Így működik ahogy írtad. Ha veszel valamit CP-ért akkor minden accon meglesz, mint ahogy a season pass is aktív lesz mindenhol. Viszont a CP csak ott látszik ahol kaptad/vásároltad.
-
Acheron
őstag
Áhoj,
Eddig boxon játszottam, de most eladom és költözök vissza pc-re. Szeretném kimenekíteni a cp pontjaimat amennyire csak lehet. Mit kell tennem, hogy átvihessem a pontokat? Ha nem tdom átvinni akkor gondolom jobb ha boxon belépve a játékba elköltöm valami skinre a maradék pedig bent marad..
2600cp-m van, ezzel kell valamit kezdenem ha esetleg nem lehet átvinni.Direkt átvitelre nincs lehetőség, de indirektre talán. Konzol - PC között nem tudom, működik -e, de pl PC Battlenet és Steam között (ahol szintén nem lehet direktben átvinni a CP -t) igen: Én Battlenet -ről költöztem vissza Steam -re. A BN -en felhalmozott pontokból megveszem a mindenkori Season -t (még talán hármat tudok venni, és pont 0 lesz a Battleneten a CP), de a Steam -en farmolom ki belőle a CP -ket. Ilyen formán a CP átmenthető egyik plartformról a másikra. Ugyanígy működik pl skineknél (bár azt én ritkán veszek)
Ha az accountjaid össze vannak kötve, és az XBox -on megvett Battle Pass (vagy egyéb javak) a PC -n is megjelenik, akkor jó eséllyel ugyanígy át tudod menteni - nem egyszerre ugyan, de áttehető. -
BITBOYS
addikt
Áhoj,
Eddig boxon játszottam, de most eladom és költözök vissza pc-re. Szeretném kimenekíteni a cp pontjaimat amennyire csak lehet. Mit kell tennem, hogy átvihessem a pontokat? Ha nem tdom átvinni akkor gondolom jobb ha boxon belépve a játékba elköltöm valami skinre a maradék pedig bent marad..
2600cp-m van, ezzel kell valamit kezdenem ha esetleg nem lehet átvinni. -
szinesz.bob
senior tag
Az fps vesztés nálam is fent áll.
5 drivert is kipróbáltam javulást nem hozott.
A shaders optimization már le se fut teljesen 98% nál megáll.
Töröltem mindent és újra is raktam.
Talán majd a következő season helyre teszi. (vagy még rosszabb lesz)
-
csibe1
veterán
Ezek a dlss baromságok nem jönnek be nem látni az ellenséget távolról nem is veszed észre mert elmossa a grafikát szóval a textúrákat meg ilyeneket tű élesen 1440p-n
Legjobb lenne 4k nagy tv csak azok is drágák ami normálisan nem szellem képet adnak
+egy 4090 ami kéne hozzá
"Ezek a dlss baromságok nem jönnek be nem látni az ellenséget távolról nem is veszed észre mert elmossa a grafikát "
Ez csak azért van, mert a játék nagyon élethű.
Érzékeli, hogy merre nézel, és tudja, hogy a valóságban nem is látnál el akkora távolságra.
Emiatt nem látod a játékban sem, hogy mi van ott.
Innováció
, realisztikus távolságfüggő ábrázolás; mi kell még?
-
BerserkGuts
addikt
Ezek a dlss baromságok nem jönnek be nem látni az ellenséget távolról nem is veszed észre mert elmossa a grafikát szóval a textúrákat meg ilyeneket tű élesen 1440p-n
Legjobb lenne 4k nagy tv csak azok is drágák ami normálisan nem szellem képet adnak
+egy 4090 ami kéne hozzá
-
csibe1
veterán
Felbontás, beállítások?
Ezt azért nem ártana tudni nálad, és az utánad következő hsz-nél sem.
-
BerserkGuts
addikt
Szerintem elég rossz darab warzone-ra már 3070-re cseréltem pár éve akkor kevés volt és most a 3070-et is cseréltem mert egyre növelik a gépigényét a játéknak.
-
Bohus84
tag
Sziasztok!
1660 Super kártyával játszik még itt valaki esetleg? Tudom elég gyengécske már, de eddig 70-80fps-el elfutott. Tegnap óta ebből 50-60 lett. Melyik Nvidia drivert érdemes most használni? 526.86 van fent most.
-
Mr X
veterán
-
csákány.
aktív tag
Azért, ha visszaolvasol láthatod, hogy nem mentünk el mellette szó nélkül! Néhányan kifejeztük a nemtetszésünket!
-
Mr X
veterán
Srácok - bár nem vagyok topikgazda - de szerintem hanyagolnunk kellene ezt a csalós dolgot, mert elég fagyos lett itt a hangulat a topikban!

Valamilyen szinten nekem is részem volt abban, hogy ez elkezdődött, viszont nem szeretném, hogy most csak a "sárdobálás"-on legyen a hangsúly itt!
Természetesen a csalókat továbbra is elítélem! És azt hiszem, hogy a tisztán játszó játékosoknak meg van a (negatív) véleménye róluk! De ők valamiért elindultak azon az úton, és nem hiszem, hogy most a mi felháborodásunk miatt letérnének róla - szóval felesleges papolni, szembesíteni őket ezzel!
Jó játékot mindenkinek!
Más: Azért a Plundert jól elrejtették - előbb be kell lépni a Warzone Ranked Play-be, aztán onnan kilépéskor dobja fel azt a menüt, ahonnan elérhető
Sosem felesleges egy csalót szembesíteni azzal, amit csinál. Nem is értem, miért kellene minden mellett szó nélkül elsétálni (nem csak ebben a témában). Igenis fel kell szólalni ezen mentalitás ellen.
-
ULPIUS
őstag
Tudom, azert is raktam idezojelbe, minden amit mondasz, azzal tisztaban vagyok en is.
Vagy pl a masodik slotba rakott “örök” insured weapon glitch is volt hetekig, B21-be ha uresen mentel be adta a jatek a 3as mellenyt stb stb. -
Polllen
félisten
Mondok akkor egy JELENLEG (ki tudja meddig) minden DMZ-t játszó számára elérhető "csalást"

Ha belépsz a koschei bunkerbe és amikor megjelenik a töltőképernyő nyomsz egy alt+F4-et (konzolokon nem tudom, hogyan működik), majd újraindítod a játékot, akkor minden loot ami nálad volt az megmarad a táskádban, lehet az akár large backpack is, úgy viselkedik mintha secure táska lenne, így a következő körben akár minden jósággal teli táskával fogsz indulni...
(nem saját kép, de a lényeg átjön gondolom, én fullra pakolt táskával próbáltam és minden megmaradt benne)
Ezt hívják glich-nek és jobb helyeken ban jár érte.
De a spotter scope glitch is hónapokig megvolt, szóval tojnak rá. -
ULPIUS
őstag
Srácok - bár nem vagyok topikgazda - de szerintem hanyagolnunk kellene ezt a csalós dolgot, mert elég fagyos lett itt a hangulat a topikban!

Valamilyen szinten nekem is részem volt abban, hogy ez elkezdődött, viszont nem szeretném, hogy most csak a "sárdobálás"-on legyen a hangsúly itt!
Természetesen a csalókat továbbra is elítélem! És azt hiszem, hogy a tisztán játszó játékosoknak meg van a (negatív) véleménye róluk! De ők valamiért elindultak azon az úton, és nem hiszem, hogy most a mi felháborodásunk miatt letérnének róla - szóval felesleges papolni, szembesíteni őket ezzel!
Jó játékot mindenkinek!
Más: Azért a Plundert jól elrejtették - előbb be kell lépni a Warzone Ranked Play-be, aztán onnan kilépéskor dobja fel azt a menüt, ahonnan elérhető
Mondok akkor egy JELENLEG (ki tudja meddig) minden DMZ-t játszó számára elérhető "csalást"

Ha belépsz a koschei bunkerbe és amikor megjelenik a töltőképernyő nyomsz egy alt+F4-et (konzolokon nem tudom, hogyan működik), majd újraindítod a játékot, akkor minden loot ami nálad volt az megmarad a táskádban, lehet az akár large backpack is, úgy viselkedik mintha secure táska lenne, így a következő körben akár minden jósággal teli táskával fogsz indulni...
(nem saját kép, de a lényeg átjön gondolom, én fullra pakolt táskával próbáltam és minden megmaradt benne)
-
csákány.
aktív tag
-
Bubaaa
senior tag

Jó játékot mindenkinek!
A battle royalba belépsz,és ott van..
-
csákány.
aktív tag

Jó játékot mindenkinek!
-
kill_switch
senior tag
-
nggabi
félisten
+Mivel szoktad felvenni a videót?
A cronus beépített recordere a legjobb
-
BerserkGuts
addikt
BerserkGuts
Ha a videómba láttot m4-re gondolsz az ground loot volt.
Controller le tudom tartani képzeld el. De ha szeretnéd látni élőben akkor írjál adok címet és eljöhetsz. 30 évesen hidd el nem fogok csalni. Interneten keresztül imádom mikor vádaskodik az ember de nincs képbe a dolgokkal.+Mivel szoktad felvenni a videót?
-
BerserkGuts
addikt
BerserkGuts
Controller le tudom tartani képzeld el. De ha szeretnéd látni élőben akkor írjál adok címet és eljöhetsz. 30 évesen hidd el nem fogok csalni. Interneten keresztül imádom mikor vádaskodik az ember de nincs képbe a dolgokkal.Aha csak megkérdeztem mi a setup mert tudtommal az M4 az nem ilyen norecoil-os mint anno például a grau volt
-
Dewo
Topikgazda
Mi az M4-es fegyóhoz a beállítás hogy no recoilos lett?
BerserkGuts
Controller le tudom tartani képzeld el. De ha szeretnéd látni élőben akkor írjál adok címet és eljöhetsz. 30 évesen hidd el nem fogok csalni. Interneten keresztül imádom mikor vádaskodik az ember de nincs képbe a dolgokkal. -
Dewo
Topikgazda
-
BerserkGuts
addikt
Mi az M4-es fegyóhoz a beállítás hogy no recoilos lett?
-
Dewo
Topikgazda
Atom irigyek rád az emberek.
nagyon poénos vagy. ja nem
-
kill_switch
senior tag
Atom irigyek rád az emberek.
-
Dewo
Topikgazda
Most akkor csalok mert árultam a cronus-t ? Oké
VPN-t használok ? igen ahogy már leírtam..aki nem tudja mi az inkább nézzen utána.
Xboxon játszok, nincs aimbot, és wallhack sincs.
irigykedni lehet, de nem kell olyat állítani amiről fogalmatok sincs. köszönöm. -
BerserkGuts
addikt
Nem baj ha bevallja
már minden profi így csinálja legalább lesz magyar isNekem is van cronus zen de olyan konzolos a mozgás hiába egérrel játszom bár lehet nem jó a setupoltam szóval nem igazán jön be.
-
nggabi
félisten
-
H14
csendes tag
ugyan, nem kell ennyire finomkodnod! teljesen egyértelmű, h használ "rásegítőket"! a legjobb, h ő a topikgazda
már a VPN-hez való hozzáállása ( bevallottan használja) is hümmögős, bármennyire is hivatalosan legális! -
csákány.
aktív tag
-
Enton
addikt
2 hétig még ne is keresd:
Hogy mindezután hogy lesz variálva a playlist majd meglátjuk. -
robee007
csendes tag
Sziasztok! Nemrég kezdtem el BR-ozni (nem is ez a lényeg). Ma szerettem volna játszani, de nem találtam a gamek között a BR solos-t, csak a mini BR solos-t! Van tippetek hol találom? Már 20x átpörgettem az összes mappát, de nem találom.
-
nggabi
félisten
Engem az a norecoil setup érdekelne az M4-el elsővideóban azt hiszem az a fegyó van
az egy kisegítő lehetőség egy plusz fizetős programban
-
BerserkGuts
addikt
Engem az a norecoil setup érdekelne az M4-el elsővideóban azt hiszem az a fegyó van
-
kill_switch
senior tag
-
nggabi
félisten
-
Dewo
Topikgazda
-
nggabi
félisten
max melóban ha unatkozom nézek valami fegyót a videókból. persze nálam 100-ad annyira se darál (mint a csalóknál
) de csináld sok sikert 
-
Dewo
Topikgazda
Wow.
"kinézi ezeket a videókat" ez most megütött. 1 perces vagy 30 másodperces videókról beszélünk. Esetleg nézted őket? >> [link]
Valakinek tetszik, ha nem tetszene akkor nem csinálnám. 2 napja értem el a 10k+ like-ot és mondom akkor csinálok még gameplay rövid vidiket ahogy időm engedi
-
nggabi
félisten
ezt sose értettem h ki nézi ezeket a videókat? inkább játszom mint h nézzem. most ha vesz valaki egy boxot vagy akármilyen csalást és élőzik az meg no comment.
tudom nincs ilyen, kva tehetséges mindenki
-
Dewo
Topikgazda
Szervusz
Yes. Köszönöm próbálom viccesre venni a dolgokat,néha sikerül is!
Keresek éppen aki tudna nekem segíteni vágni a videókat.
-
Zété
újonc
-
Dewo
Topikgazda
Én is azt akartam írni, hogy szerintem "A vpn azt hiszem egyértelműen nem tilos", de most látom, hogy a NEM szócska valahogy kimaradt amikor gépeltem.
szinesz.bob
Hogy ne mutatná, ilyen a shadowban állapot ha lekérdezed: "your account is being reviewed...stb"
Tele vannak vele a fórumok a neten, mindenkinek így néz ki olyankor, én is azokat átolvasva derítettem ki, hogy mi ez az egész amikor legelőször így jártam.
Nekem mindkétszer ezt írta 3 napig amikor kaptam. Aztán átvált zöldre, amikor felülvizsgálták a szitut és nem találtak semmi tiltottat.juliensorel
Bíztam benne hogy csak elírtál valamit!
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Van olyan itt, aki i5-ös prociról váltott i7-re? Kíváncsi lennék a tapasztalataira.
6700 XT mellett van egy i5-10400F-em és egy i7-10700F cserét 50k alatt megúsznék, eddig sok beszámolót olvastam, hogy WZ meghálálja a több magot / szálat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3200 - 3101
4531 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Battlefield 6
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG UltraFine 32UN880K-B 4K 32" Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 8440p I i5-540M I 4GB I 250HDD I 14" HD+ I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad T16 Gen 1 i7 / 12. gen 16 GB / 512 GB / 16 WUXGA garanciás 2027.10.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 I i5-2520M I 4GB I 320HDD I 12,5" HD I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 I i5-2520M I 4GB I 320HDD I 13,3" HD I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X380 Yoga I i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 I i5-8GEN I 8/16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Gari
- 27% - MSI MAG X670e Gaming Plus Wifi Alaplap
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
ritka az olyan team aki a lényegre megy de jó darálék
csak ráb@sznak mert a calderások nagy része rühelli a 2-t.

) de csináld sok sikert