Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
Jah, mert a Caldera grafikailag olyan kidolgozott volt a Warzone 2-höz képest, és az is tuti, hogy amig nem volt Warzone 2 addig a Calderára nem is jártak 10 éves hülyegyerekek a te gondolatmeneted szerint..... persze, persze
Ahogy látom neked felesleges bármilyen érvet is felhoznom!
U.i: majd küldök pzs-t a sok síráshoz!
"pá"
-
csákány.
aktív tag
"én próbálok hozzászokni, de öklendezve játszani elég nehéz
kb 10 év visszalépés grafikában...
"
Nem tudom, hogy az efféle túlzásoknak mi értelme van? Miért nem lehet objektíven nézni a játékotLehet én látom rosszul, de szerintem nincs számottevő elmaradásban a Warzone és a COD a többi hasonló játéktól - max. nincs olyan géped ami maximális minőségben kihajtja! És te most kiemelted a grafikát, de valójában az ilyen típusú fps lövöldéknek nem ez az elsődleges vonzereje!
És ha belegondolosz, a menő streamerek és a komoly játékosok sem max. grafikán játszanak a fluidabb játékélmény érdekében, és mégsem utálkoznak (pedig nekik még a legkomolyabb hardver is rendelkezésükre áll), mert nem ez az egy szempont tesz egy játékot élvezhetővé(lásd C.S.)
-
BerserkGuts
addikt
válasz
kill_switch #3393 üzenetére
A jó kis levegőharc már 2-3 kill+ egy jó bottal de jó hogy kivették qva idegesítőek voltak
-
csákány.
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #3394 üzenetére
"Az első résznél éreztem, hogy ezzel játszanom kell." Ebben van némi igazság, én is így éreztem, de nem csak az újdonság varázsa miatt volt(kicsit költői a kérdésem)? A grafika relatív - nyilván vannak szebb játékok, de nem is ez a COD erőssége!
Én is pc-n játszom, és igen néha észreveszem a kill cam-ban, hogy azért volt aim assist-ja az enemynek, és esetleg ezen múlott a fight kimenetele. Nem vitatom, hogy controllerrel nehezebb játszani, és ezért kell az aim assist, de a contolleresek meg elbagatellizálják azzal, hogy ááá ez nem is segít sokat, pedig a fightok kimenetele sokszor 1-2 golyón múlik, és nagyon nem mindegy, hogy te egérrel megpróbálod kitalálnin merre fog urálni ez a "bakkecske" és aszerint próbálod lekövetni, vagy az aim assist egy picit mindig a mozgás irányába húzza és a cél előtt kicsit lassítja a szálkeresztet!
A változás nyilván nem tetszhet mindenkinek - ez természetes, viszont azt is meg kell érteni, hogy a sok millió ember különböző igényeinek nem felelhet meg a játék! Nyilván vannak olyan dolgok, amit ha tetszik, ha nem lenyomnak a torkunkon, mert pénz van belőle - ezzel viszont sajnos nem tudsz mit csinálni! -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
csákány. #3390 üzenetére
Az első résznél éreztem, hogy ezzel játszanom kell. A másodiknál nem érzem, mert hidegen hagy. Mintha a grafikán butítottak volna. Kevéssé látom az ellenfelet. Nekem egyszerűbb volt az első a loadout szempontjából is, meg a fejlődés.
A második rész azzal kezdődött, hogy a kontroller használók kaptak egy jó adag buff-ot. Legalább is ezt pletykálták. A streamer is azzal kezdett gyakorolni. Én nem vagyok reprezentatív példa, de nem követem az új részt, csak ezen a fórumon keresztül. A legnagyobb ellenérzés, mint mondtam több ízben, hogy le akarják nyomni a torkunkon. Ha úgy bíztak a fejlesztésben és az újdonságban, miért kellett lelőni az első nap a régi részt? Ha látnánk némi statisztikát, az beszédesebb lenne és nem csak a mi két véleményünk lenne az ellenérv. -
kill_switch
senior tag
"optika nélkül lövöldözöl a levegőbe egy szemmel alig látható ellenfélre és leteríted."
Tehát most akkor neked az első Warzone-nal van bajod? Mert pont ott ment ez.
Ott volt divat az is, hogy a meccs kezdetén már a játékosbázis fele halva ért földet, mert mindenki a levegőbe lövöldözte egymást. Szerencsére itt ilyen se nagyon van.
Azt pláne nem tudom a Caldera mitől volt realisztikusabb, mint Al Mazrah, de oké. -
csákány.
aktív tag
Ezt az optikás példádat nem nagyon értem, mert itt sincs másképpen mint régen - hogy az enemy éppen kitűnik-e a környezetből, az nagyrészt a skinjén múlik, hogy te éppen milyen fegyóval mész rá és azon van-e optika vagy nincs, az meg rajtad múlik, és hogy a fight közben melyikőtök hogyan mozog és ki jön ki győztesen az az egyéni skilleken múlik(ha csak nem csaló) - csakúgy mint eddig! Az operátor skinek egyre őrültebbek és színesebbek, szóval az a legkissebb gond az, hogy meglátod-e az enemyt!
És ha már realisztikusság...ez egy játék, csak némileg realisztikus - mind a környezet és mind az egyéb dolgok! Én nem vagyok mai gyerek, még voltam katona(lőttem AK-val, PKM-géppuskával, RPG-vel, dobtam kézigránátot, használtam gázálarcot stb.), és ha azt hiszed, hogy a valóságban ilyen gyorsan váltasz fegyvert, vagy ilyen gyorsan tartasz célra, vagy sorozatlövéskor csak ekkora recoilja van egy fegyvernek, vagy ilyen súlyú fegyverekkel tartósan tudsz futni, vagy netán ilyen slide cancel féle mozgást tudsz kivitelezni, vagy a katonák bakkecskeként ugrálnak a csatatéren fegyverrel a kezükben, akkor óriási tévedésben vagy! A slide cancel elvételével és a lootolás lassításával pont hogy realisztikusabb lett a játék! Nyilván a készítők próbálnak egyensúlyozni a realisztikusság és a játszhatóság határán!
Szóval szerintem tedd félre az előítéletedet és nyomjad ezerrel - meglátod, megszereted! Ha viszont mégsem így lenne, akkor szimplán csak nem kell játszani vele, és panaszkodni meg végképp felesleges - az élet megy tovább! -
-
csákány.
aktív tag
nggabi és Glaz-dozfhut:
Teljes tisztelettel, és jóindulattal írom, hogy nem nagyon értem ezt a sírást a Caldera miatt. Persze, vagyunk még itt páran, akiknek kellemes és nosztalgikus emlékei vannak a Calderáról, Rebirthről vagy akár Verdanskról is! És bár ez valójában egy új játék, de szokható és nem rosszabb mint az elődei, sőt bizonyos dolgokban jobb pl. fegyverhangokban vagy a mozgások hangjában - végre lehet hallani, hogy honnan jön az enemy, vagy az épített fegyveredet egyből tudod tesztelni a lőtéren, nem kell gamet indítani hozzá stb. Nyilván sokunknak hiányzik a slide cancel és a lootolás is más - lassabb, de ez mind szokható és jónéhány probléma is megmaradt pl. szervergondok, egyéb bugok, csalók és az operátor skinek is egyre őrültebbek - bár ez szubjektív. De összességében megmaradt ugyanaz a COD érzés! Az élet egy folyamatos változás - ha lemaradsz, kimaradsz! -
nggabi
félisten
válasz
Glaz-dozfhut #3388 üzenetére
hát ja. mentem egy kört a 2vel este. sehol sincs
másrészt már nagyon rá voltam kattanva, valahol jó is h bezárták. érdekes h nem untuk meg ugyanazt a pályát ennyi idő alatt se.
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
nggabi
félisten
ennyi volt, Caldera már nem talált mecset, most már ping sincs. rip
-
BerserkGuts
addikt
válasz
BerserkGuts #3380 üzenetére
Na valaki segítsen már valaki hogy tudom meg melyik fegyvernek a legkisebb a horizontális recoilja?
Gun kick horizontal recoil: 0.1valami ilyesmit jó lenne kihozni
de a legjobb amit össze tudtam rakni 0,57 csak és annyira nem könnyű vele mint régen a gru volt xD -
Bubaaa
aktív tag
Én is csíptem,sokat tanultam tőle,és sok jó beállítást mutatott. Kár hogy kikezdték,de nem tudom mi lehet az igazság. Azért az furcsa,hogy ha ártatlan,miért nem ment bele egy pc checkbe... Egy válasz videója volt,aztán azóta nem játszik...
Kartalibot szoktam még nézni,meg Damát. -
Mr X
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #3382 üzenetére
Én nem tudom, mi az igazság, de az tuti, hogy hirtelen mindennel játszott, csak WZ-vel nem, pedig előtte soha nem láttam mással játszani stream-ben
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Mr X
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #3374 üzenetére
Bocs, most vagyok cssk netközelben.
Gentflex-nek volt balhéja mostanság.
-
BerserkGuts
addikt
hát befizettem erre a true game datára de itt nincs ilyen adat* hogy rájöjjek melyik fegyvert lehet megcsinálni norecoilra? (há nem akarok csalni xD) + minden fegyver ki van fullozva
*ilyenre gondolok azt hol tudom megnézni vagy a bronz szint kevés lesz?
-
kisselandras
senior tag
Másnál se jó a game? 11 ig játszottam vele aztán csak a töltő képernyőig jutok onnan tovább nem 😱
-
BerserkGuts
addikt
válasz
BerserkGuts #3377 üzenetére
https://www.truegamedata.com/#/view_comparison/2Li2VA [link] vagy távoli snipernek ez
-
csákány.
aktív tag
válasz
juliensorel #3373 üzenetére
Régebben én is majdnem minden AR-re ráraktam a legnagyobb barrel-t és tárat, egy VLK 4.0 optic-ot, pl. Harbinger D20 muzzle-t és egy FTAC Ripper 56 underbarrel-t. Ez szép és jó igazán távolra, ahol van időd elővenni és nyugodtan használni, de közelebb lévő enemy-nél nem nagyon lesz időd használni(oké, arra tudom, hogy smg kell), és még a mozgás is lassabb vele.
Manapság inkább a sniper support jellegű fegyvereket favorizálom, amik közelre és távolra is jók valamilyen szinten. Próbálom úgy összeállítani a fegyvereket, hogy úgy növeljem a bullet velocity-t és a ranget, hogy közben a mozgást érdemben ne lassítsam, és még pontos is legyen! Az optic-nál fontos nálam, hogy azért valamit nagyítson is, és ne takarjon ki sokat a látótérből! Szóval mindezen szempontok figyelembevételével nem egyszerű összeállítani egy fegyvert, de törekszem rá!Amúgy meg mindenkinek más a játékstílusa és ezzel együtt a szempontjai is.
Mostanában ezt az M13B-t próbálgatom:#3374Glaz-dozfhut: én is kíváncsi lennék rá, hogy ki volt az!
#3375BerserkGuts: próbáld ki a fenti setupomat - egész pontosnak mondanám, viszont inkább középtávra van. Ja, és ha esetleg az optic-ot lecseréled egy AIM OP-V4-re, akkor még pontosabbnak tűnik a kisebb visual recoil miatt.
-
juliensorel
őstag
válasz
csákány. #3372 üzenetére
Nekem hónapok óta az M13B a nagy kedvencem, talán azóta, hogy a hemlockot nerfelték mert előtte az is nagyon adta, bár én csak a dmz-t nyomom ( br-re biztos sokkal jobb választások vannak) ezzel is van a legtöbb killem dmz-ben. Összeraktam a mostani CODmunity szerinti metat, de nekem ez a buildem és jobban adja, bár biztos azért mert megszoktam.
És a szerény kis dmz statom, én kb mindig is ilyen stabilan 1kd-s játékos voltam bf-ben is
-
csákány.
aktív tag
válasz
BerserkGuts #3371 üzenetére
Nem rossz az FTAC Ripper, de eléggé lassítja a mozgást - mostanában ritkán használom. Jó az a setup, ha távolra lövöldözöl(bár oda sniper való) és van időd elővenni, de ha esetleg kicsit közelebb van az enemy, akkor akkor ilyen ads-el és sprint to fire értékekkel nem lesz esélyed.
Ha nem titkos, megmutatnád a te bevált M13B setupod?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
csákány. #3369 üzenetére
hát a mennyiség az olyan sok hogy nincs annyi emberük
viszont a visszajelzések mondjuk mint egy híres streamer esetében ahol azért sokaknak feltűnik és nem csak reportolja mégis védik sőt reklámozzák mint ezt a tcTek nevű szemetethttps://www.wzranked.com/wz2/meta/loadouts/m13b [link] megnéztem a loadoutját hát egyáltalán nem recoil mentes mint a videókban nyilván norecoil-os hackel máris jó lesz meg mindenki ezt a fatacrippert ajánlja amikor van jobb is érdekes
piros a no recoil
narancs amit ajánlana balra hord jobban mint más kiegészítővel
a kék az én stupom ami picit jobb -
Mr X
veterán
válasz
juliensorel #3367 üzenetére
Volt most magyar streamer is, aki menőzött, hogy milyen profi, aztán hirtelen kihajították, azóta meg csak terel.
-
csákány.
aktív tag
válasz
juliensorel #3367 üzenetére
Az általam linkelt csávó nem nagyon gyanús, hanem tuti csaló, ráadásul a butábbik fajtából, mert nála az aimbot érzékenysége fel van nyomva rendesen, és így egyértelműen látszik, hogy csal, és még wallhacket is használ!
Az általad linkelt figura is csal szerintem, bár nála az aimbot nincs olyan érzékenyre állítva mint az előzőnél, de wallhacket ő is használ, mert érdekes, hogy mindig azonnal tudja hogy hol az enemy, legtöbbször jó fele fordul, jó fele megy.
És akkor még meg sem említettem a fegyver recoilt, mert az valahogy ezeknél a "streamereknél" mindig sokkal kissebb. Persze megmagyarázzák, hogy ők jobban le tudják tartani, persze ebben még lehet is valami - a sok óra játék után, de akkor sem lenne akkora a különbség! AR-el 50+m-re sokszor úgy lőnek mint ha lézerfegyverük lenne, és ha olyankor még mellé megnézed a fegyverösszeállítást is, akkor rájössz, hogy csalnak, mert ha te ugyanúgy összeállítod a fegyvert, neked totál másképp fog viselkedni. Persze most már rá lehet fogni a weapon tuningra is, mert annak az értékei nem látszanak, ha a sima fegyverösszeállítást megmutatják!
Szóval nehéz helyzetben vannak a tisztán játszó COD-osok!#3368BerserkGuts: "nem tudják már szűrni se" - ez valamilyen szinten érthető. Én azt nem értem, hogy a ricochet mellett nincs egy team, aki keres youtubon, streamekben, statokban csalókat, egyértelműen kiugró eredményeket, és azonnal tiltja?
Tudom, hogy a kiadó sajnos nem érdekelt a csalók leleplezésében, mert ők is pénzt hoznak, ezért vannak sokszor csak látszatintézkedések!
-
BerserkGuts
addikt
Azt utálom ebben a játékban hogy nagyon sokan csalnak benne ranked-ben is.
Én is tudok 100+killeket lehozni ha full kreténbe tolom de már a minimális 5deg/sec beállítás is szétcseszi a játékot akkor is 60-80kill a leggyengébb beállításokkal nem csalók ellen ennyivel többet számít a bot célzóka. Teljesen észrevehetetlen a kezed mozgása nem gyors viszont a hitreg pontosan az ellenbe megy több TTK lesz mint egy tisztán játszó játékosnak.
Viszont amikor mindenki ezt tolja akkor kiegyenlítődik nem tűnik fel a rendszernek se mert nem lesz kiugró eredmény mindenki egyformán sebez szerintem ezért nem tudják már szűrni se. -
juliensorel
őstag
válasz
csákány. #3365 üzenetére
Konkrétan egy lövése sem megy mellé, ezt szerintem aki aktívan játszik fps lövöldékkel az azonnal észreveszi, nagyon gyanus a csávó.
Bár én igazából még sosem használtam jól beállított controlleres aim assistot (világ életemben egérrel játszottam), de sokan szeretnek arra hivatkozni, hogy amiatt tudnak jól célzoni és sikeresen játszani és az nem csalás hanem bárki számára adott lehetőség a játékon belül....
Nekem ez a csávó [link] jött szembe nem rég tube-on a DMZ tartalmaival és mai napig nem tudom eldönteni, hogy csaló e, mert eszméletlen amit soloban művel és ő pl többször az aim assistra is hivatkozik, pl ebben a videóban [link] De néha még így is annyira gyanus, hogy ezek valahogy annyira tudják, hogy ki hol merre mászkál, meg melyik emeleten van stb, amit egy több szintes épületben az uav nem tud megmutatni hiába nyomogajta be egyfolytában, de közben meg valahogy mégse úgy játszik mintha lenne wallhack, de az is lehet, hogy csak jól színlel...
Igaz én nagyon átlagos és komolytalan játékos vagyok ezekhez képest de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan tudja ilyen jól megúszni és kitaktikázni soloban a harcokat valaki csalás nélkül, sokszor 6 fős squadok ellen...hiába vannak magyarázó videói arról, hogy ő hogyan gondolkozik játék közben és milyen döntéseket hoz a siker érdekében, egyszerűen sokszor nem hiszek a szememnek, én valahogy soha nem találkozok ilyen playerekkel akiketg ilyen könnyű kijátszani, főleg soloban.... -
BerserkGuts
addikt
válasz
csákány. #3365 üzenetére
látod neki 466ezer követője van xD neki lehet csalni
[link] gépizélzását sok helyen észre venni csak úgy leköveti mindig hiba nélkül az ellenség mozgását pfffezt érdemes megnézni még egy pro se tud letartani egy szar fegyvert: [link]
https://youtu.be/_rzsWM-ucr4?si=lDVkrDZ2MKZvIcA5&t=134Egy profinál sincs ilyen 100%-os célzás mindent lekövet meg mindig mindent eltalál ez bullshit
ezek full gagyi botok csak annyi a hülye ember hogy hisznek neki mint a mesében de ugye olyan küldi a pénzt aki nem játszik csak retardált aztán nézi a youtubon azt hiszi ilyen a profina meg itt is nem minden megy be meg ugye jönnek meglepetések nem tudja minden ellenségről hol van de bezzeg a retardált csaló mindig jól időzít a wallhackje miatt: [link] https://youtu.be/zdzaGT-NiIA?si=irob5Oy8O4yBc2CA&t=1205
-
csákány.
aktív tag
Ma véletlenül találtam rá ennek a csávónak a videóira. Pl. ebben a videójában, de a többiben is látszik, hogy csaló - aimbotot biztos, de még kitudja mi mást is használ - és még streameli is!
Kérdem én, egy olyan ember aki tisztán játszik(még csak egy macro-m sem volt soha), nem lehet ezeket a f@ssz...kat örökre kitiltani???
Hiába van benne annyi órám, közben rengeteg fejlődés, fegyver beállítási ismeret, ha jön egy ilyen hulladék és legyaláz, utána meg teleélvezi a kínai gamer székét, hogy ő milyen jó játékos!
-
kisselandras
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele de ezek a friss regisztrációs genyók tuti bannolva lettek csalás véget
plunderben rengetek ilyen van 105 rang
-
Mr X
veterán
válasz
juliensorel #3357 üzenetére
Persze előtte a megfelelő frakcióval a kapcsolatot fel kell szintezni.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
kill_switch #3360 üzenetére
Ja furi volt a kinézete már rég nem játszottam azt hittem a III.részt lehet kipróbálni már es abba van benne.
-
kill_switch
senior tag
válasz
BerserkGuts #3358 üzenetére
Az ingyenes DMZ-t? Persze, bármikor.
-
Ruben82
csendes tag
válasz
Köszönöm szépen
hálás köszönet
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Wut
Most ki lehet free próbálni? -
Ruben82
csendes tag
Sziasztok.kis segitséget szeretnék kérni tőletek.kezdő vagyok a warzonba.dmz ben játszom de csak egy fegyvert vihetek magammal ami a sajátom a masodik fegyvernél lakat van
bocsi a kifejezésért.hogy lehet azt feloldani hogy 2 saját fegyverem legyen?
Ezer és egy hála mindenkinek aki segit. -
juliensorel
őstag
Szerintem csak simán engedd el ezt a warzone dolgot egyelőre, talán a harmadik (ha lesz olyan) újra bejön, de az élet megy tovább, illetve próbálj ki egy két másik címet stb.
Anno a BF4 idejében én is csak azt toltam, semmi más játék nem érdekelt volna (egy két "story központú" korabeli nagyobb single player fps-t leszámítva, amiket azért kiprögettem mellette de ennyi), aztán meguntam, a hardline még tetszett, aztán az újabb BF-eket már csak több éves korukban, akciósan vettem meg de már alig játszottam velük, aztán azóta már nem is érdekel az a széria.
Én calderával sose játszottam, sőt semmelyik COD-dal korábban (mivel mint írtam BF-es voltam korábban, ha lehet így fogalmazni), ezt a warzone 2-t kb idén februárban töltöttem le, és elég hamar nagyon bejött, bár igazából csak a DMZ, de már kezdem unni ezt is.
Ez ilyen. -
nggabi
félisten
tyűdejó van trial de csak 2,5 óra. mondom mekkora zs-k. aztán rájöttem h 5 perc is sok volt ebből az okádékból.
nem tom mi lesz jövő héttől.... rip caldera....
-
BerserkGuts
addikt
ki kickelt aztán shadowbannolt egyből aztán még be is szólt milyen ügyes be se tudna szólni mivel ki van kapcsolva csak ugye neki felhatalmazása van hozzá
eleve furcsa volt hogy bejön egy ablak üzenet valami trevor hopkins névvel ez valami kódnév aztán már csak azért is megjelenik az üzenete
érted felülírta a rendszert nekem senki nem tud üzenetet küldeni ki van kapcsolva, tiltva vana képen meg az látszik hogy akkor én meg megpróbálom őt feljelenteni leírtam mindent a support-nak
-
Mr X
veterán
válasz
BerserkGuts #3350 üzenetére
Ahogy írta a topictárs, itt csak központi szerverek vannak. Nincs olyan, hogy Jóskapista kibannol, mert lelőtted. Max jelenteni tud, aztán ha túl sok jelentést kapsz egyszerre, megy a kick.
A berakott képed sem ír semmiféle bant, account visszaállítás folyamatban a témája.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
kill_switch #3349 üzenetére
ó dehogynem pont összefutottam vele és a napi küldit csináltam rajta és ki kickelt utána üziben whisperes ami le van tilva alapból mégis felugrott az üzenet ott írta hogy milyen ügyes gyerek volt
nem tudni milyen hatalom van a kezükben meg kicsodák de az admin rendszerhez áll közel mint régen volt saját szervered aztán ott játszottál hasonlót itt most biztos a biztonsági cég: ricchochet embereinek a kis gyerkőce játszik ilyet
-
kill_switch
senior tag
válasz
BerserkGuts #3348 üzenetére
Itt nincsenek szerver adminok, akik random playerek és kidobálhatnak bárkit.
-
BerserkGuts
addikt
na nekem ma lett tele a @hócipőm ezzel a szutyok rendszerrel csinálom a napi küldetést 5 fejlövés kell hozzá erre valamelyik &#@x g@#& admin vagy nem tudom milyen hatalmat adnak itt gyökereknek kibannolt egyből instant mert fejébe mertem lőni utána hahaha üzenetben közölte hogy most bannolva leszek mi a f@om ez már lemertem lőni ezért ovodás rendszerükben lebannol
Ennyit tudtam tenni hogy én is reportolom:
-
BaLee
addikt
Ez az armored royale nagy ötlet volt nekem nagyon bejön, kár hogy rendkívül sok a fogyatékos, ha nem ismerősökkel mész.
Kezdés után tengrebe teszik az MRAP-et, bent ülök a toronygéppuskába, ha lövök valakit kimennek vele tűzvonalból ill. sima warzone-nak képzelik és otthagyják a kocsit ahol van és kommandóznak...
-
Bubaaa
aktív tag
-
BandiHUN
veterán
válasz
BerserkGuts #3341 üzenetére
Pont nekem is az utolsó szabi, délben meg mennék el...
De a 2042 működik. Kellemes csalódás, pedig 1 éve vettem meg, előhúztam a sok csaló miatt most, nagyokat lehetett darálni. Ha már ezen a hétvégén se volt dupla xp codban... de ezt nem is értem. Csaló meg mint a fene megint -
BandiHUN
veterán
válasz
BerserkGuts #3339 üzenetére
Hirtelen semmi infót nem találtam, de nem enged belépni se...
-
BerserkGuts
addikt
Detrick Guernsey
Milyen update van ma? jün a III. rész ugye?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
BerserkGuts #3336 üzenetére
Két év alatt még egyszer nem jutott eszembe,hogy bárkit is reportoljak. De remélem aki repoltolgat,azt is bannolják a sok jogosulatlan report miatt.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
BerserkGuts #3334 üzenetére
Köszi. Valóban felülvizsgálat alatt állok. Nem gondoltam hogy plunderben is repoltolgatnak,ahol tétje sincs a játéknak. Legalábbis 2év alatt nem tapasztaltam.
-
Bubaaa
aktív tag
Srácok,nektek rendesen talál meccset? Péntek óta 10-15 perceket kell várni,mire betölt egy-egy meccs. DMZ-be és Plunderbe is ennyit kell várni,eddig sosem csinált ilyet.
Ma délelött 11-13óráig játszottunk(volna),de összesen 3 meccs sikeredett. kb 50 percet voltunk meccsben,70percet keresett. Ami még érdekes volt hogy plunderben mind két meccsen 45-50 játékos volt a 120 helyett... -
kisselandras
senior tag
hétvégét összegezve brutális volt a felhozatal
volt egy witson köcsög 105 szintű aki 100% máma kezdte a játékot
sorra szedte kifelé az embereket mikor irták neki ban az volt a válasza csinál másikatszerk s ez mind az új profilossak akik valamikor bannolva lettek
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3329 üzenetére
Ugyan ez van plunderben is
-
Zsigi_2
újonc
Nincs valakinek feloldva a rgl-80? Dmzbe kölcsönkérném egy extract erejéig!
-
csibe1
addikt
válasz
BerserkGuts #3325 üzenetére
Az "új generáció tehetsége" nyilvánul meg?
Na ezért kellene a bérelt szerver (ami nem érdeke a kiadónak), nem kellene az ilyen kis sutyerák gyökerekkel kínlódni.
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3325 üzenetére
Ne is mond tiktokon van a csávó linkel együtt aim Hack
Et nyomja -
BerserkGuts
addikt
spactate-elem kik nyerik a rankedet de mind csaló
játsza a hülyét mintha n em tudná hol van aztán félmásodperc alatt fejbelő mindenkit mi ez már -
kallas0520
csendes tag
Sziasztok!
Főleg Warzone 2-re (+ ArchiCAD-et és AutoCAD-et futtatnék) milyen CPU-t ajánlanátok egy RTX 4070 TI mellé? R7 7700x? 13600K vagy 13700K?Köszönöm előre is!
-
shotika
őstag
Nyitva van az aranykapu, csak bújjatok rajta!
-
Mentolka
senior tag
Ahha. Érdekes (hogy egy meccsen épp előferdült).
S ez milyen állat?
-
Acheron
őstag
válasz
Mentolka #3320 üzenetére
A teljes játékos név két részből áll: Játékosnév (Display name) és egy numerikus azonosító. A Név lehet ugyanaz (véletlenül is adhat valaki magának olyan nevvet, amit már más visel), de a numerikus azonosító egyedi (így nem kell az accuount létrehozáskor ellenőrizni, hogy van -e már ilyen)
Láttam már ilyet más nickkel, de azonosítóval együtt (utóbbi nyilván különbözött).
Valójában ez két account. -
Mentolka
senior tag
Ez hogy lehet?
-
robee007
csendes tag
Sziasztok! Multinál nem tudok használni a loadout-ból minden fegyveremet. Gondolok itt a SMG-re. Van olyan, hogy egyáltalán nem tölt be fegyvert a loadout-ból. Másokat látok SMG-vel.
Van egy AR és egy SMG a loadout-ban, akkor az SMG-t nem tudom használni, mert nem vált fegyvert.
Találkozott valaki ilyen problémával? Van rá valami megoldás? -
BerserkGuts
addikt
válasz
kisselandras #3316 üzenetére
Nekem bejön ott húztam ki a javelint jön sok heli
nálam nem volt semmi anomália -
kisselandras
senior tag
Shadow ki készít
másnál is szar vagy csak nálam hiába lövöm a botot vagy az enemyt néha olyan mintha nem is lőnék
-
BerserkGuts
addikt
mikrofonommal volt valami de írni se tudtam
mindenesetre jó kör volt
-
steewcv65
őstag
válasz
BerserkGuts #3313 üzenetére
-
steewcv65
őstag
válasz
BerserkGuts #3311 üzenetére
Gyere es probald ki
-
BerserkGuts
addikt
jó ez az új promó játék mód zara observatory máris kihúztam a javelin rakétát annyi sok helikopáter jön
-
csibe1
addikt
válasz
BerserkGuts #3307 üzenetére
Tudod, csóriság van, kell a della előre...
Nem lényeg, hogy milyen lett; nem számít, új CoD, meg kell venni, mert különben nem vagy menő vagy mifene van. -
BerserkGuts
addikt
válasz
kill_switch #3306 üzenetére
az igen de reklám már megy veddd meg xD
-
kill_switch
senior tag
válasz
BerserkGuts #3305 üzenetére
Novemberbe jön.
-
BerserkGuts
addikt
jaj ne már 18-án új cod jön, a warfare III
nem rég vettem meg a 2-t
-
Gigi01
őstag
Valaki tolja 6900XT-vel?Elég prociból a 7700X,vagy a 7800X3D-re menjek rá inkább?
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts #3299 üzenetére
-
Acheron
őstag
válasz
kisselandras #3296 üzenetére
Már a neve alapján is igazi kulturlény lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BMW topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest