Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Októbertől javul a Windows 11 biztonsága, de többen nem fognak neki örülni
- Analóg fényképezés
-
1900 - 1801
4531 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Kikel menekülnőd
-
konci79
őstag
Már másodjára hozom ki az arany pisztolyt, de miért nem fogadja el? Mit kell csinálni, felveszem a szobában, és utána ??
-
Bubaaa
senior tag
Amúgy miért riogatták az embereket hogy 120 giga lesz a warzone 2?
Most nézem 24 giga sincs. Mikor töltöttem nem is néztem rá,csak fura volt hogy 4 perc alatt lejött. -
Bubaaa
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
úgy emlékszem amikor volt hasonló trial akkor kellett valami ea kliens is, de majd kiderül menet közben. már nem emlékszem pontosan.
-
Bubaaa
senior tag
Na,én is letöltöttem a wz2-t. DMZ ben van valami küldi,white lotus. Ezzel mit kéne csinálni,és hogy találom meg?
-
Norbi8712
csendes tag
Le lehet lőni a heliben.
Jó volt ott beszorulva lenni, és lövöldözni.
Azt nem tudom, hogy magát a gépet le lehet e szedni.
Lőttem már rá, de nem jelzett találatot az indikátor. -
Találtgyerek
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nggabi
félisten
engem mintha as haliben lőttek volna le egyszer. játszottam vagy 5 kört , szóval nem tudok nyilatkozni

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát én is így vagyok, fel is adtam egyelőre a dolgot. Videókban tök jól néz ki, hogy bemennek a zónába, egy csokorban állnak az ellenfelek az út közepén, végigmennek rajtuk kocsiva, ott a Chemist is, azt is elütik, kiszállnak, senki még rájuk sem lő, felveszik a fegyóját és vissza a kocsiba...
Persze ahogy hallottam nagy divat a kimenekítő pontot kempelni szóval utána is lenne kaland.Na a fenti dolog nálam úgy szokott kinézni, hogy bemegyek a zónába, amikor ugyanott van mint a videóban, nekem egy enemy nincs az út közepén, de meg sem találom a kib*szott chemystet mert mindenféle házban vannak az enemyk majd ki kell jönnöm mert megfulladnék. Aztán mégbónuszként le is lőnek.
Másik ami történni szokott, hogy bemegyek a zónába, kapok a kocsira egy emp-t vagy mit és szarrálőnek, vagy már mikor megyek befelé szarrálőnek.
"Persze ahogy hallottam nagy divat a kimenekítő pontot kempelni szóval utána is lenne kaland."
Ezért kell elfelejteni a kimentési pontokat, és csinálni a Hostage bounty-t, ami külön helikoptert ad és azzal ki is lehet menni a megszerzett cuccal.
-
nggabi
félisten
amióta itt a wz2 van egy csomó időm mindenre, és nem kockulok annyit

csütörtöktől free bf2042 hét steamen illetve bekerült a gamepassba is csaxólok.
-
ScomComputer
veterán
Ennek a kiküszöbölésére tudtok egy végleges megoldást? Most jelenleg csak úgy tudok játszani a játékkal, ha előtte kitörlöm a steam localappdata mappáját, csinálok egy file-ellenőrzést a játékhoz, belépve elfogadom az eula-t, frissíti a játékot, újraindítja. Enélkül már a kezdőképernyőn megkapom ezt az üzenetet. Tegnap délután óta van ez a helyzet. Épp egy DMZ kör közben kapott el ezzel. -
nggabi
félisten
Ennek a kiküszöbölésére tudtok egy végleges megoldást? Most jelenleg csak úgy tudok játszani a játékkal, ha előtte kitörlöm a steam localappdata mappáját, csinálok egy file-ellenőrzést a játékhoz, belépve elfogadom az eula-t, frissíti a játékot, újraindítja. Enélkül már a kezdőképernyőn megkapom ezt az üzenetet. Tegnap délután óta van ez a helyzet. Épp egy DMZ kör közben kapott el ezzel. -
Warzoz
senior tag
zozika84
őstag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Nov 28 asszem
-
kisselandras
senior tag
-
BaLee
addikt
Hát én is így vagyok, fel is adtam egyelőre a dolgot. Videókban tök jól néz ki, hogy bemennek a zónába, egy csokorban állnak az ellenfelek az út közepén, végigmennek rajtuk kocsiva, ott a Chemist is, azt is elütik, kiszállnak, senki még rájuk sem lő, felveszik a fegyóját és vissza a kocsiba...
Persze ahogy hallottam nagy divat a kimenekítő pontot kempelni szóval utána is lenne kaland.Na a fenti dolog nálam úgy szokott kinézni, hogy bemegyek a zónába, amikor ugyanott van mint a videóban, nekem egy enemy nincs az út közepén, de meg sem találom a kib*szott chemystet mert mindenféle házban vannak az enemyk majd ki kell jönnöm mert megfulladnék. Aztán mégbónuszként le is lőnek.
Másik ami történni szokott, hogy bemegyek a zónába, kapok a kocsira egy emp-t vagy mit és szarrálőnek, vagy már mikor megyek befelé szarrálőnek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Urak ebbe hol találom azt a funkció mint az egy nél miszerint blokolni szeretném az olyanokat akik nem segítenek inkább hátráltatnak
ezek valami különös fajta törzsek
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
kisselandras
senior tag
Urak ebbe hol találom azt a funkció mint az egy nél miszerint blokolni szeretném az olyanokat akik nem segítenek inkább hátráltatnak
-
Khaosz55
addikt
Azért a gépi ellenfelek is kib.ott durvák...
Pont lemaradtam a kimenekítésről a pálya szélén, jött a gáz vagy mi, rohanas, nagy nehezen autóhoz jutok, erre használták azt a cuccot, ami leállította az autót... Nagy nehezen elmenekülök, másik autó, erre egymás után többször 20-30 enemy , persze kilőtték a második autót is alólam, meg engem is esélyem se volt... Mondom ilyen nincs , tele jó cuccal, erre buktaEgyszer a sugárzás belepte mind a három kimenekítési pontot. Nyugtáztuk, hogy itt a vég, de egyszer csak bejelentették, hogy nyílt egy utolsó esély menekítési pont. Azon jutottunk ki. Jó tudni hogy van, illetve, hogy ebbe csak egy helyi jön és a legvélsőkig vár aztán elhúz. Tehát ilyen esetben még bele lehet botlani humán ellenfelekbe.
-
Tsebacsi
nagyúr
Pont lemaradtam a kimenekítésről a pálya szélén, jött a gáz vagy mi, rohanas, nagy nehezen autóhoz jutok, erre használták azt a cuccot, ami leállította az autót... Nagy nehezen elmenekülök, másik autó, erre egymás után többször 20-30 enemy , persze kilőtték a második autót is alólam, meg engem is esélyem se volt... Mondom ilyen nincs , tele jó cuccal, erre buktaSzerintem ahogy fejlődsz egyre erősebbeket küldenek rád... Nekem ez a tapasztalatom... És kurva idegesítő, hogy egyedül kb. megoldhatatlan a DMZ.
-
konci79
őstag
Pont lemaradtam a kimenekítésről a pálya szélén, jött a gáz vagy mi, rohanas, nagy nehezen autóhoz jutok, erre használták azt a cuccot, ami leállította az autót... Nagy nehezen elmenekülök, másik autó, erre egymás után többször 20-30 enemy , persze kilőtték a második autót is alólam, meg engem is esélyem se volt... Mondom ilyen nincs , tele jó cuccal, erre bukta -
konci79
őstag
Konci#6456704 (úgy látom így lehet keresni) néven megtalálható vagyok, kezdem unni hogy random csapatokkal 2 perc és vége...
-
Találtgyerek
veterán
-
Mizol29
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
Armor töltés közben lehet egy picit gyorsabban mozogni nem bánnám...sok szituáció volt amikor ez miatt haltam meg.
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
6 plate-s mellény volt rajt.

az is rohadjon rája
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
konci79
őstag
Ez nekem új vagy cheat lenne ?
én szemből lövöm a csókát haver hátulról 1 /1 méterről erre engem leszedd meg fordul havert is
Én valami mesterlövész puskával egylövéseztem valakit, következőbe belelőttem egyet, meg utána soroztam is , de csak leszedett... Ebben is vannak bőven olyanok akik valahogy mindent túlélnek...
-
Találtgyerek
veterán
én szemből lövöm a csókát haver hátulról 1 /1 méterről erre engem leszedd meg fordul havert is
6 plate-s mellény volt rajt.

-
kisselandras
senior tag
-
tupacamaru
veterán
Így tettem én is..
Érdekes hogy az előző verzióban nem volt gond a 900mV/20xxMHz. Most visszavettem 1995MHz-re és így jó lett.
-
kisselandras
senior tag
Nálam többször is volt, visszábbvettem a Gpu frekiből egy kicsit és tegnap már egyszer sem csinálta.
Napi egyszer bukik elő a kis genyó

-
ScomComputer
veterán
Nálam többször is volt, visszábbvettem a Gpu frekiből egy kicsit és tegnap már egyszer sem csinálta.
Így tettem én is..
-
tupacamaru
veterán
-
kisselandras
senior tag
A túlzott OC-t nem szereti az engine,nálam is van de nálam,van OC rendesen...
Vagy nem is attól lenne...
Hát így járt😁
-
ScomComputer
veterán
A túlzott OC-t nem szereti az engine,nálam is van de nálam,van OC rendesen...
Vagy nem is attól lenne...
-
kisselandras
senior tag
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Lenne egy kérdésem , a leírásban ez áll :
"Válaszd a Call of Duty: Modern Warfare II Vault Editiont a VIP-élmény megszerzéséhez. A Vault Edition hozzáférést biztosít a Red Team 141 kezelői csomaghoz (4 kezelő: Ghost, Soap, Farah és Price), a legelső Weapon Vault FJX Cinderhez, 10 órás 2XP-hez és Weapons 2XP-hez, 1 Season Battle Passhoz és 50 Tierhez."
Én CP -ért megvettem a season 1 -et , de nincs játékom ( csak WZ 2 .0 van letöltve xbox series x -re. Ahhoz vettem meg BP-t 1100 CP-ért. Ha most megvenném Vault edition-t akkor a következő season ( season 2 ) lenne ingyen ? -
craftsman01
senior tag
Na az sbmm vagy mi a nyavaja az megy rendes,eddig nem rakott csak kb olyan szintűekkel mint én. Ma meg nézem halok meg halok. Hát bassz csak 100-on felüliekkel vagyok most.
Mert ugye azokat daráltam rendesen,mindg első voltam tegnap,ma meg bot vagyok.
-
Dewo
Topikgazda
-
Acheron
őstag
-
Dewo
Topikgazda
Shipment-ről van valakinek valami infó hogy mikor dobják már be végre??

-
kisselandras
senior tag
-
Mentolka
senior tag
A DMZ játék nekem teljes értelmetlenség.
Vannak ott más humán playerek is mecss közben, vagy csak bot-ok?
Mi az egész lényege? -
nggabi
félisten
-
Fitzgerald
veterán
Nekem is jobban tetszik lényegében minden, mint az első részben.
Végre nincs az a ratyi gitár riff sem lootolás közben, amitől hülyét kaptam, és ami miatt nem egyszer haltam meg WZ1-ben...
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
zozika84
őstag
Akkor hamarosan mennek át Caldera-ra azok, akik a lassabb, taktikusabb játékmenetet és a gyorsabb TTk-t kifogásolták itt?

-
Bubaaa
senior tag
Nyugodtan letöltheted, nekem MW19 - ben is jelzi a pontot meg WZ 2.0 - ban is.
Köszi,ezt jó tudni.
-
Bubaaa
senior tag
Jövő héten visszajön? És itt hogy lehet haladni a BP-vel, nekem nem megy?
Igen,elvileg jövőhét hétfőtől ismét elérhető lesz,de csak caldera,a kis szigetek állítólag már nem lesznek benne. A wz2-ben ha jól tudom kapsz tokeneket,azokkal tudod kiváltani a battlepass cuccokat. Az útvonalat pedig magad választod,hogy merre mész,melyikeket oldod fel. De akinek megvan már,biztos meg tudja ezt erősíteni..
-
ridiculous
senior tag
-
tupacamaru
veterán
-
Bubaaa
senior tag
Azért köszi. Lehet megvárom a jövőhetet,mikor visszajön caldera. Ha lesz battlepass,megveszem,és csak utána töltöm le az újat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem vagyok szakértője a témának de szerintem adott platformon belül az egyenleg az közös. Tehát mindkettőn felhasználhatod. De várd meg mások válaszát is.
-
Warzoz
senior tag
20 perced van indulástól, amíg elkezd növekedni a nukleáris vihar vagy mi a szösz az, és utána még 10 perc amíg beteríti az egész térképet.
-
Bubaaa
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Annyi kör van amennyiszer visszamész.

Úgy értem van bent számláló. Legutóbb letelt, én meg holtan feküdtem csapattárs épp elkezdett felszedni és Újraindult valami 9 percről. Ez normális? Hosszabbítás?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bubaaa
senior tag
Srácok. Kérdés. A régi wz-ban van 2100 cod pontom. Ha feltelepítem a wz2-t,azt átrakja oda?
-
kill_switch
senior tag
-
konci79
őstag
-
geckowize
őstag
Épp gondolkodom, hogy ha újítok procit i5-10400F-ről, milyenre váltsak, i5 vagy i7.
Következőket látom ebből a videóból:
AVG:
i5-13600K: 214 FPS
i7-13700K: 236 FPS (+22 FPS, azaz +10%)1% Lows:
i5-13600K: 159 FPS
i7-13700K: 167 FPS (+8 FPS, azaz +5%)Ezzel szemben a két proci ára (F-végűeket nézzük, azok olcsóbbak, és tök irreleváns az IGP):
i5-13600KF: 147.000 Ft
i7-13700KF: 198.000 Ft (+35%)Ebből az jön le, hogy 35%-kal drágábban ezért az 5-10% teljesítménynövekedés elég gyér.
Kár, hogy régebbi generációk nincsenek tesztelve, ott kicsit mérsékeltebb az árkülönbség (kivéve 10th gen, de ha már váltok, akkor nem fogok 10th gennél maradni), lehet nem egyből a 13th genre újítanék:
12th Gen árak:
i5-12600KF: 130.000 Ft
i7-12700KF: 170.000 Ft (+31%)11th Gen árak:
i5-11600KF: 105.000 Ft
i7-11700KF: 131.000 Ft (+25%)10th Gen árak:
i5-10600KF: 84.000 Ft
i7-10700KF: 120.000 Ft (+43%)Van itt esetleg olyan, aki MWII-t és/vagy Warzone 2.0-t nézte i5 és i7 procikkal, mennyire érezhető a különbség?
-
Tsebacsi
nagyúr
-
konci79
őstag
Végre tök jól álltam, 4. körben is már csak kimenekülni akartam, erre áramszünet volt
-
Tsebacsi
nagyúr
Melyik fegyvert érdemes fejleszteni?
AK-k nagy része, M13, RPK, legtöbb SMG is jó (mp5, fennec).
-
Dewo
Topikgazda
Hátha nem az a fajta ember vagy aki mindig a META után megy akkor az összeset.
Összes assault és smg használható. AWP-ék sajnos gatya.
Kar98 sajnos nincs..
de remélem még azért be fogják rakni később. -
zozika84
őstag
Ak családot.
-
tupacamaru
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Nekem valamiért nem engedi egy fegyvert se kidobni
mai nap találkoztam pár magyar ellenféllel
mondom nekik merre bujkáltok eljöttem értetek erre ki beszél még rajtunk kívül
beszartam rajtuk
Szokni kell még a közelségi rádiót.
-
kisselandras
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Dewo
Topikgazda
DMZ-be módban 10 perc alatt meg lehet szerezni az M13-at. Utánna csak ki kell jutni persze. De aki kivitte a fegyvert ugye megkapja utána új játék és mikor be dob a game aztán csak ki dobom a másik havernak exfil és neki is megvan a fegyver. És így tovább és így tovább. Nem tudom hogy ennek így-e kéne működnie de mindenki használja ki ezt amíg nem javítják ha egyáltalán ez hiba.
-
Tsebacsi
nagyúr
Sok agyhalott ember van ebben a játékban ! Mondom neki kell armori venni kell mert meg halunk vagy lőjünk ki pár katonát erre mit ad isten game over ezek a botok kurvára erősek a kék ruhásokba néha egy tár nem elég de még fejbe is
M13 az hol találom fegyok közöt? mert valakitől elvettem pont előttem szaladt el szerintem azt hitte bot vagyok én is
Az M13-at unlockolni kell, az M4 meg tök gyenge az AK variánsokhoz képest, én annyira nem is szeretem.
-
kisselandras
senior tag
Sok agyhalott ember van ebben a játékban ! Mondom neki kell armori venni kell mert meg halunk vagy lőjünk ki pár katonát erre mit ad isten game over ezek a botok kurvára erősek a kék ruhásokba néha egy tár nem elég de még fejbe is
M13 az hol találom fegyok közöt? mert valakitől elvettem pont előttem szaladt el szerintem azt hitte bot vagyok én is
-
Találtgyerek
veterán
Ezen nem fog segíteni semmi, egyszerűen ez az engine ennyit bír. De szerintem ezzel a játékkal teljesítmény szempontjából nem az fps szám a legnagyobb probléma, hanem az, hogy a játékmenet darabos, az animációk darabosak, összességében a mechanika nem elég fluid. Az alább megosztott videó is jól mutatja, hogy még 4090-es videókarival (meg kb mindegyikkel) is képest bezuhanni felére az fps, és ezek is okozzák a darabosságot.
Nekem egész addig teljesen folyamatos a játék, amíg gondol egyet és leesik 30-40 Fps-re. Windows ki és vissza utána megint jó.
-
shotika
addikt
Nekem most szépen fut a beállításaiddal 140 Fps-el. Viszont továbbra is van olyan szituáció, hogy ledroppol 30-40 fps-re és ott marad. Lapozófájl már lett bővítve.
Ezen nem fog segíteni semmi, egyszerűen ez az engine ennyit bír. De szerintem ezzel a játékkal teljesítmény szempontjából nem az fps szám a legnagyobb probléma, hanem az, hogy a játékmenet darabos, az animációk darabosak, összességében a mechanika nem elég fluid. Az alább megosztott videó is jól mutatja, hogy még 4090-es videókarival (meg kb mindegyikkel) is képest bezuhanni felére az fps, és ezek is okozzák a darabosságot.
-
Találtgyerek
veterán
Lapozófájl az ssd-n legyen egyéni méret min.16384 max 16384...

Milyen vga ?3080Ti.
HDD-re raktam 30 GB-ot, de akkor megpróbálom az ssd-t hátha az javít. Köszi!
-
nggabi
félisten

Milyen vga ?nálam 32GB ram mellé automatikus 5GB a lapozófájl. nálam is leesik néha meg szaggat... néha a hálózat... meg ne írjam helyettük a játékot meg a windózt?

lehetne már hétfő, hátha lesz caldera resurgence

-
ScomComputer
veterán
Nekem most szépen fut a beállításaiddal 140 Fps-el. Viszont továbbra is van olyan szituáció, hogy ledroppol 30-40 fps-re és ott marad. Lapozófájl már lett bővítve.

Milyen vga ? -
kisselandras
senior tag
-
Találtgyerek
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Kicsit szar mikor a kimenekítőt kempelik a ktsögök

-
BaLee
addikt
Ahh köszi!
Kezdő vagyok, anno a Wazone 1-et kirpóbáltam de nekem túl csilli villi volt a PUBG után, most ennek adtam egy kicsit több időt, még mindig túl csilli villi de már tetszik.
-
zozika84
őstag
A batle royale-ra annyiban ervenyes, hogy az adott fegyvercsalád azon tagja, amit ott kihozol unlockolva lesz a tobbi mobam is. Pl nincs meg a Bizon, de k8menekíted, akkor az megnyilik neked es nem kell végigfarmolni az AK családot hozzá
-
BaLee
addikt
-
zozika84
őstag
-
BaLee
addikt
-
cintula187
addikt
-
nggabi
félisten
én próbálom de a szervezetem nem kívánja

közben fészen könnyes szemmel nézem a rebirth csalós videókat, pl amikor az összes ellenfél be van sárgítva vagy god mód az autóval... hüpp hüpp...
ide fogok járni sírni naponta
-
kill_switch
senior tag
Ez baj akkor semmi értelme minek van benne
Azért van benne, hogy ne kelljen agyhalott csapattársakkal játszani, akik azt se tudják hány óra van délbe és még arra se hajlandók, hogy felszedjenek, ha megfektetnek.
Kész van lassan minden tier2-es küldetés az első cast-ból és a lotus-ból is már csak az utolsó hiányzik, hogy megadja a tier2 küldetéseket. Jól megvagyok solo-ba. 
-
Warzoz
senior tag
Engem Warzoz néven találtok steamen. Arra nem jöttem még rá, hogyan lehet lehet összekerülni steamen meg battle.neten lévő emberekkel.
-
Kaci84
őstag
Kaci84 a nevem Battle.net fiókban. Aki nem akar egyedül lőni bátran jelöljön.
Pár napja próbálgatom. Nekem bejön a játék. Nem találkoztam komolyabb hibával és a loot fegyverek eszközökkel sincs semmi gondom. Hangokkal sem vettem észre különösebb gondot. Igaz nem is voltam nagy pro az előzővel. FPS drop vagy nincs vagy nem veszem észre.
2560x1440p High-Ultra 100+ FPS
5900X+3080 -
zozika84
őstag
És a rádióaktív fegyver a tiéd marad mindig ha egyszer elviszed, vagy ha utána lelőnek vele akkor elveszik? Amúgy rohadt idegesítő hogy vegyesen vannak ellenfelek.
Dmz bol elveszik es ujra meg kell szerezni, de az alap csupasz M13 a tied marad minden jatekmodban
Új hozzászólás Aktív témák
-
1900 - 1801
4531 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Az USA szerint az nem lopás, ha az AI mások munkáiból tanul
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bejelentették a Maneater 2-t, új vízi játszóteret kap kedvenc cápánk
- Végre új StarCraft bejelentés várható a BlizzConon?
- OTP Bank topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Silent Angel Munich M1 4 GB
- ASUS ROG RYUJIN II 360 ARGB aio vízhűtés (AMD/Intel)
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 32GB DDR4 RAM 1.0TB WD SSD ASUS RTX 4070 12GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- i7-12400 KF / ASUS ROG Strix B760-F Gaming WiFi DDR5 / Corsair H150 RGB (360 mm) vízhűtés / NZXT H5
- Samsung Fit 3 BONTATLAN (SM-R390)
- Megkímélt Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, Zöld, 100% akku, 12 hónap garanciával!
- ASUS ROG Flow Z13 Ryzen AI Max+ 395 Radeon 8060S 32GB 1TB Brutál 2 az 1-ben Gamer Gép!
- ÁFÁS iMac Pro 27", 64 GB RAM, 18 MAGOS CPU, 8 GB GPU, 1 TB SSD - (0441AB)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Legmagasabb felvásárlási árak Xbox Series S/X és PS5 konzolokra!

Mert akkor megtrollkodnám a menekülőket kicsit.

de remélem még azért be fogják rakni később.