Hirdetés
- IFA 2026: Kedvező(bb) árak és színek: ez a Lenovo új notebookjainak vonzereje
- IFA 2026: Kell egy kisebb konzol? Az Acer körbenyeste az Atlas 8-at
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Őszindító hardvercsomag
- IFA 2026: AI-torony az asztalon, új Thinkbookok a hordtáskában
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- IFA 2026: az NVIDIA RTX Spark beházasodott a Lenovo Yoga termékcsaládjába
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewo
Topikgazda
-
steewcv65
őstag
-
Dewo
Topikgazda
-
csibe1
veterán
-
Dewo
Topikgazda
Csalók sajnos mindig is lesznek.Hiába sírunk sajnos nem megyünk vele semmire.Kis emberek vagyunk mi
Más hírek:
CR AMAX kapott egy kis nerfet de ki bírja!
-
csibe1
veterán
A sikerélmény, ebroki növelése a győzelmek, statok mutogatásával?

Amúgy ez megy a CoD2 óta, már akkor volt olyan cucc ami a videóban említett dolgok jó részét tudta, max nem tudtad ennyire részletesen konfigolni.Az accountvásárlás részét meg is értem valahol, mert nem mindenkinek van ideje, kedve ahhoz, hogy felhúzzon minden fegyvert.
Az meg vicces, hogy máshol jóval olcsóbbak a játékbeli cuccok vagy a játék,
de ez már a BF3-nál is előjött. -
Cs1csó
titán
Megjegyzem nem is értem mi az értelme a csalásnak egy ilyen lövöldében. Pár extra pl. már indulásnál van mellényed, vagy jobb fegyverek de ezen kívül minek bármi, passz.
-
csibe1
veterán
-
Chumlee
senior tag
Na ma sikerült hosszú idő után bele futni egy csalóba. Csak 8-an néztük rebirth-ön. Rángatott a fegyvere mindenre és csak fejest lőtt. Utolsó csapatott már a pálya másik feléről elkezdte lőni....
-
Cs1csó
titán
Üdv, kipróbáltam ez a "Battle Royale" típusú ingyenes lövöldét és az lenne a kérdésem, hogy van egy asztali játékindító ikon de ha arra duplán rákattintok - mint más játéknál - akkor előbb felhozza a Battle.net kliens ablakban és még ott is rá kell kattintani a játék indítására.
Nem lehet ezt egy menetben megoldani főleg hogy a Battle.net kliens ablaka ne is nyíljon meg. A Steam-en ez kiválóan működik pl. PES-nél. -
Dewo
Topikgazda
-
csibe1
veterán
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne (warzoneban) fhd-ban és 2k-ban is u.a fps-em van és a beállítások sem változnak csak a felbontás...Ez mitől lehet?
Friss driverek, gép:
ryzen 5 3600 @4,5ghz
16gb 3200mhz cl16 (2x8gb)
b450 aorus elite lap
rtx 3070 gigabyte
Van ötletetek? -
Dewo
Topikgazda
Számomra inkább azt volt szörnyű hallani, hogy mikre képes a csaló szoftver. Pl.: akár 360 fokban figyel, hogy nagyon durva rásegítést is be lehet állítani, és nagyon finom dolgokat is-amik csak épp annyira segítenek, hogy mindig a csíter jöjjön ki jól egy fight-ból, és hogy ne tűnjön fel a másik félnek hogy csalással győzték le. Szóval aki ésszel használja, azt szinte lehetetlen hogy bannolják. Az viszont jó volt ebben, hogy amikor amikor kicsit furán "raknak el", akkor eddig nagyrészt a pingre meg szervergondokra fogta az ember, most viszont egy kicsit már árnyaltabb a kép.
És így az ember már másképp néz a menő sztrímerekre is, már tudja, hogy náluk miért viselkedik ugyanaz a fegyver kezelhetőbben(norecoil) mint nálad, és hogy sok esetben miért tudják hogy éppen hova kell benézni és honnan fog jönni az enemy.
Igen ebben igazad van. Nem véletlen tért át sok "nagy stramer" controllerre. Éppen ezért mert ott simán le tudják csalni úgy hogy alig veszed észre sajnos...De ez így is lesz amíg ebbe pénz van.
-
csákány.
aktív tag
Igen végig hallgattam. Feri gyerek párszor maga ellen beszél.
Mikor kérdik tőle hogy mennyit keres vele akkor először azt mondja hogy Season 1-től season 4-ig csak mondok valamit nem volt semmi. Season 6 pedig tudta eladni az accokat.
Van igazság abban amiket el mond,de nem hiszem el minden szavát. Saját vélemény.
hackerek mindig is lesznek amíg nagy pénz van benne.,...sajnos
Számomra inkább azt volt szörnyű hallani, hogy mikre képes a csaló szoftver. Pl.: akár 360 fokban figyel, hogy nagyon durva rásegítést is be lehet állítani, és nagyon finom dolgokat is-amik csak épp annyira segítenek, hogy mindig a csíter jöjjön ki jól egy fight-ból, és hogy ne tűnjön fel a másik félnek hogy csalással győzték le. Szóval aki ésszel használja, azt szinte lehetetlen hogy bannolják. Az viszont jó volt ebben, hogy amikor amikor kicsit furán "raknak el", akkor eddig nagyrészt a pingre meg szervergondokra fogta az ember, most viszont egy kicsit már árnyaltabb a kép.
És így az ember már másképp néz a menő sztrímerekre is, már tudja, hogy náluk miért viselkedik ugyanaz a fegyver kezelhetőbben(norecoil) mint nálad, és hogy sok esetben miért tudják hogy éppen hova kell benézni és honnan fog jönni az enemy.
-
Dewo
Topikgazda
Igen végig hallgattam. Feri gyerek párszor maga ellen beszél.
Mikor kérdik tőle hogy mennyit keres vele akkor először azt mondja hogy Season 1-től season 4-ig csak mondok valamit nem volt semmi. Season 6 pedig tudta eladni az accokat.
Van igazság abban amiket el mond,de nem hiszem el minden szavát. Saját vélemény.
hackerek mindig is lesznek amíg nagy pénz van benne.,...sajnos
-
Roxbury
őstag
-
Dewo
Topikgazda
-
Chumlee
senior tag
-
nitro16
senior tag
Közben ránéztem megint, nem volt jó majd aktiváltam egy dupla xp-s tokent és mentem még pár meccset és most kibugolt szerencsére, szóval most minden oké.
Nakatomi-s képeidre vissza térve szoktad nézni Thinnd-et meg talán Godku-t?

(Nálam ha stream nézés akkor Zlaner meg Thinnd a kedvenc, ha meg szövegelős akkor doc és Godku mindig bolondozik.)
Más: Megint utána néztem mivan a M.O.A.B bundle helyzetével de ugyan úgy, semmit nem lehet tudni szinte és egyre több helyen csak azt közlik, hogy ez a mw forráskódjába már 2019-ben is benne volt és lehet ebből nem is lesz semmi. Pedig jó lett volna egy 10k CP-s csomag ami tele van az eddigi MW-s cuccokkal.. így aki most kezdte csak mint én annak is meglenének.
-
Roxbury
őstag
-
Dewo
Topikgazda
Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy ki milyen beállításokkal használja a kontrollerjét XBOX SERIES kontrolleren (ha ez számít valamit a PS-hez és a többi XBOX kontrollerhez képest) a Warzone-nál?
Erre gondolok:
Én 5-5 beállításokkal használom SERIES kontrollerrel. A ZOOM megegyezik a képen lévőkkel.
Nagyon köszönöm.
Teljesen ember függő.
Hori: 9
Vert: 8
ADS low 0.99
ADS HIGH 0.95
És nekem adja ezt Vasárnap lőttem [link].
Teljesen attól függ hogy mire áll rá a kezed!
-
Roxbury
őstag
Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy ki milyen beállításokkal használja a kontrollerjét XBOX SERIES kontrolleren (ha ez számít valamit a PS-hez és a többi XBOX kontrollerhez képest) a Warzone-nál?
Erre gondolok:
Én 5-5 beállításokkal használom SERIES kontrollerrel. A ZOOM megegyezik a képen lévőkkel.
Nagyon köszönöm.
-
Dewo
Topikgazda
Tudom, hogy van ilyen funkció. Én nem használom alvó módba, azért gondoltam ha már előtölthető leszedem, de gondolom mindenkit máskor enged hozzá, ne az legyen mindenki egyszere cuppan rá.
Ma amúgy ahogy beléptem egyből feldobta.
Sajnos nem tudom, hogy csak én vagyok olyan szerencsés vagy másnál is jelentkezik-e az, hogy a battle pass-ban nem mennek a szintlépések. Játszottam 4-5 matchet csomó xp-t kaptam de semmit nem mozdult, csak a külön a profilnál lévő szint megy.....
A másik meg eddig volt 30-40ms pingem most meg kb a duplája.
A felsoroltak közül a ping probléma nálam is előszokott jönni sajnos. (xbox)
35-45 pingem vannak átlagba tegnap 60 alá nem ment sajnos.
-
nitro16
senior tag
Tudom, hogy van ilyen funkció. Én nem használom alvó módba, azért gondoltam ha már előtölthető leszedem, de gondolom mindenkit máskor enged hozzá, ne az legyen mindenki egyszere cuppan rá.
Ma amúgy ahogy beléptem egyből feldobta.
Sajnos nem tudom, hogy csak én vagyok olyan szerencsés vagy másnál is jelentkezik-e az, hogy a battle pass-ban nem mennek a szintlépések. Játszottam 4-5 matchet csomó xp-t kaptam de semmit nem mozdult, csak a külön a profilnál lévő szint megy.....
A másik meg eddig volt 30-40ms pingem most meg kb a duplája.
-
Dewo
Topikgazda
Az új Nakatomi torony/pláza 31. szintjén lévő titkos vaultban 100.000 péééz van.

![Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Redeploy $4000 [#1 19] [#1|19]THINND HINND $1300 #XIL CL 19 $100100 7”](https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/188250502_3929029490485329_3203702801724838394_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=zY-PHPaa-0wAX99RfBJ&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=52bf3c2ff5e0970e0044e56822474a16&oe=60CD55DA)
-
cintula187
addikt
köszi, látom.
Ez a 80's action heroes event is jónak néz ki. -
Roxbury
őstag
Nincs esetleg hír róla hogy mikor jön vissza a plunder trio / squad?
Ma reggelre megjött a plunder squad.

-
Dewo
Topikgazda
-
cintula187
addikt
Nincs esetleg hír róla hogy mikor jön vissza a plunder trio / squad?
-
nitro16
senior tag
-
Xaels
félisten
-
nitro16
senior tag
Valaki próbálta már a holnapi frissítés előtöltését? Én néztem Ps-n de nekem nem dobta fel, pedig jó lenne letölteni mert holnap biztus fullon lesz minden.
-
Dewo
Topikgazda
-
soldi3r
veterán
Srácok a cw-s MP5 változott , mert a napokban több ember is közelharcban azzal kaszált le ? Egyre több játékos mp5- Ak47 párossal szaladgál ? Az M16 még mindig op vagy már felejtős ?
Én MP5/Kilo141-gyel. De utóbbit le kellene cserélnem egy kicsit nagyobb hatótávolságúra, talán KRIG-re vagy M4-re.
-
soldi3r
veterán
Ezek közül nekem sok nincs a listában, miért?
-
Dewo
Topikgazda
Igen
ha fegyvert akarok össze rakni akkor JGOD! 
-
szinesz.bob
senior tag
Warzone fegyverek rangsora, optimális felszereléssel:
[link]Forrás :JGOD
-
Dewo
Topikgazda
Aki tud az belinkelheti,hogy könnyebb legyen az út ide!
-
szinesz.bob
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
-
Dewo
Topikgazda
-
Dewo
Topikgazda
Érdemes lenne a modkerben kérni szerintem . Biztosan átrakják
Már át is lett rakva!

-
jozefgucci1
addikt
-
Dewo
Topikgazda
-
Raga
senior tag
Megoldódott.A virtuális memória kezelést kellett állítanom úgy hogy a Windows maga kezelje.
Most már tökéletesen fut max grafikán -
Chumlee
senior tag
Nekünk a mai nap több crash, szerver lag is volt...
Ráadásul, a hanggal is baj volt, hol hallottam az egyik csapattársam hol nem. Utolsó crash után elengedtem.
-
nitro16
senior tag
-
csibe1
veterán
A fejlesztők munkája; az érdekes téma.
Pár hete update, aztán megette a fene, mindig csak frissíteni meg ellenőrizni akart.
A másik topikban leírtam mi a helyzet.
Kitöröltem pár dolgot, újra letöltöttem; utána jó lett.
Éljen az update!

-
Chumlee
senior tag
A játékhoz bőven elég, az más kérdés milyen jól sikerült a fejlesztők munkája.
Nekem már Series X-en is csinálja, szóval nem lehet vele mit csinálni... -
Raga
senior tag
Üdv.
Napokban vásároltam egy Asus TUF Gaming A15 notebook-ot az alábbi specifikációkkal:
CPU: AMD Ryzen 5 4600H
RAM: 16 giga
GPU: Nvidia Geforce GTX 166 TiHa elindítom a játékot a dev6065 hibaüzenettel mindig kidob.
Azt gondolom ez a gép bőven elegendő kell legyen a játékhoz. -
szinesz.bob
senior tag
-
cintula187
addikt
Miért szedték ki ezek a tetvek a plunder triot?
-
Chrys_
addikt
Az a baj ezzel a topikkal, hogy egy elcseszett csoportban van, így nehezen találnak rá. Én is csak a linket láttam az MW-ben.
-
jozefgucci1
addikt
Srácok a cw-s MP5 változott , mert a napokban több ember is közelharcban azzal kaszált le ? Egyre több játékos mp5- Ak47 párossal szaladgál ? Az M16 még mindig op vagy már felejtős ?
-
nitro16
senior tag
Sziasztok
Most akadtam a topikra, pont a napokba kezdtem el játszani a warzone-nal, szerintem is jó, hogy van különálló topikja.

Ha már itt vagyok gondoltam megosztom, hátha valaki még nem tudja de aki Ps-n játszik az Május 20-n a Play at home miatt kap 5db dupla xp tokent. (Tudom nem sok, de a semminél mégis több).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dewo
Topikgazda
-
Chumlee
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
Én nem sírok a Rose skin miatt!

Ami érdekes és nem tetszik hogy kb5-ből 5X csipa Hs-t kapok. Sose lő mellé senki.....Igen tisztelet a kivételnek persze!
Amax kapott nerfet de én még ugyanúgy nyomom vele és szerintem elég jó még mindig.
-
szinesz.bob
senior tag
Amax nerf:
[link] -
szinesz.bob
senior tag
Én nem sírok a Rose skin miatt!

Ami érdekes és nem tetszik hogy kb5-ből 5X csipa Hs-t kapok. Sose lő mellé senki..... -
szinesz.bob
senior tag
A legjobb warzone láthatóság:
[link] -
Dewo
Topikgazda
-
soldi3r
veterán
Lehet valahogy iranyitottan kapcsolodni a jatekba? Ertem ez alatt, hogy a most megjelent BR Duo-t ismerossel jatszani?
-
Dewo
Topikgazda
Tök tök jó hogy megnyitottad a topikot szerintem , anno kértem engedélyt a modkerben És engedélyezték így ezzel nem lehet probléma. Már réges rég csinálni kellett volna egyet de a Topik gazdák nem engedték a másik oldalon .
Nagyon szépen köszönöm! Örülök hogy tetszik és remélem beindulunk lassacskán!

-
jozefgucci1
addikt
Tök tök jó hogy megnyitottad a topikot szerintem , anno kértem engedélyt a modkerben És engedélyezték így ezzel nem lehet probléma. Már réges rég csinálni kellett volna egyet de a Topik gazdák nem engedték a másik oldalon .
-
Dewo
Topikgazda
Igen az jó ha van! Nem sietik az biztos.....rá érnek.
-
Chumlee
senior tag
Igen vettem észre, az volt a szerencsém hogy van pár screenshootom amir xboxon lőttem. Alsó hangon 2 hét...
Ezt a többieknek is ajánlom, egy párat csináljatok biztonság kedvéért a cuccaitokról. Szintek stb. Support második alkalommal azt kért.
-
Dewo
Topikgazda
Igen havernak is volt ilyen. Supportnak írt és velük levelezte le a dolgot.
Sajnos nem valami gyorsak!
-
Chumlee
senior tag
Játék kérte lépjek be az Activision fiókommal, már egy éve játszok vele de beleptem. Xbox platformon játszok eredetileg, most minden cuccom camok oda lett. Egyedül a CP-m maradt meg. Ilyenkor mit lehet csinálni? Ez hogy lehetséges?
-
Dewo
Topikgazda
-
adam320
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
-
adam320
senior tag
Hali.
Nem most jött elő, de miért lehet hogy távolabbi dolgoknak alacsonyabb az fps-e?
Pl. egy 200m-re lévő ember. vagy helikopter? Egy patch után lett ilyen és néha zavaró. -
Dewo
Topikgazda
Mit javasolsz camperek ellen?
Kill és utánna a TeaBag-et

-
Krisztoferj
újonc
Mit javasolsz camperek ellen?
-
Dewo
Topikgazda
-
Xaels
félisten
-
Dewo
Topikgazda
-
hgp
csendes tag
Mit javasolsz a Sniper-es kemperek ellen?
-
BRtiger
újonc
Hello, milyen hatékony Loadout-ot javasolnál a rebirth island-ra?
-
Dewo
Topikgazda
-
l4cz
csendes tag
Amax + Ffar

-
Dewo
Topikgazda
Nem volt még eddig warzone topic?
Kedves Sputynik nem de most már van !

-
2thletme2day
őstag
-
Dewo
Topikgazda
Értem. Én Xbox Series X-en nyomom. Kontrollerre jobban rá áll a kezem!

Konzol előtt PC-és voltam Counter Strike,GO,Source stb ezeket nyomtam. -
Fred23
nagyúr
Alapvetően solo játékos vagyok, de azért majd írok. Már ha megmarad a topik.

Perpill dedikált VGA nélkül vagyok, a 3400G-ben lévő Vega11 maximum 768p-re lehetne elég. RAM nem gond, abból van 32 GB.
-
Dewo
Topikgazda
Bízom benn én is. NaviHUN#8632910 a nevem a játékba (modern warfare 2019)
Ha vissza térsz vegyél fel vagy írj nevet és csapassuk!
-
Fred23
nagyúr
Abszolút nem hülyeség a topik, remélem, nem fogják zárni!
Anno szerintem jó ötlet lett volna egy külön Warzone topik, de annyit nem játszottam vele, hogy én forszírozzam.
Perpill se játszok vele, de valamikor tuti visszatérek.

-
Dewo
Topikgazda
Gulaaag!

-
Dewo
Topikgazda
Üdv mindenkinek aki ide tévedett.
Akik Warzone-oznak és csapatot vagy játszó társat illetve kezdő szinten vannak még és sok kérdésük van a játékkal kapcsolatban itt felteheti őket hogy tudjunk egymásnak minél többet segíteni.Legyen egy jó kis közösség ahol az ember bátran mer írni! Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Foxpost
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Kiszivárgott a Galaxy A18 4G: ismerős külső, ismerős vas, magasabb ár
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC
- Apple Airpods Pro 3 bontatlan 1 év Apple jótállás
- Google Pixel 10 Pro 128GB gyári független 2027.09.05. gyártói jótállás
- EliteBook 845 G10 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic 7 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB IPS 2.2K TOUCH 1 év garancia
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - Új eredeti Akkumulátor
- AKCIÓ! TÜZES EZÜST! -20%! MACBOOK NEO - USA BILL - SILVER - AJÁNDÉKKAL!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync