Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
ááá GentFlex is meg bukót mint csaló
szép szép s mennyi ilyen van még
-
nggabi
félisten
olyankor mi van ha a JAK BFB-n lakat van, azt mondja wsp swarm legyen level 6. na az 27/27. és battlepass 21. szint is adja, de nem kaptam meg
nemszótam, 2x van a listában -
nggabi
félisten
válasz
enginev3.0 #3696 üzenetére
ez nem a tinder wazze
nvidiáról tudok nyilatkozni. amd az mi , valami kenyérpirító gyártó cég?
-
enginev3.0
félisten
Tudtok ajánlani jó grafikai beállítást?
Pl kell amd fsr vagy sem, stb...Rx5700xt mellé
Nem kell hogy csilli villi legyen, csak zavar hogy messzire sokszor szarul látni
enginev2 vagyok steamen ha valaki jelölne
-
kisselandras
senior tag
válasz
enginev3.0 #3693 üzenetére
Vagyunk páran akik tolják
-
nggabi
félisten
válasz
enginev3.0 #3693 üzenetére
bakker, elfelejtettelek megkeresni
délutánonként tolom, bár meg vannak a megszokott quadok, de beférsz.
berke89: nekem az nvdia dlss vált be, de a sikert úgy nézki a +boost beállítás hozta meg.
bazze 2 óra alatt kihúztam 0ról 29re a lockwoodot erre nerfelték
-
enginev3.0
félisten
Hi
Szoktak itt valakik együtt játszani? Én általában soloban tolom, de így elég nehéz
-
BerserkGuts
addikt
1óra59percnél kezdődik
https://www.youtube.com/live/oeA0jJCek-g?si=hLHWvei8nm1Pxs5N [link]
-
BerserkGuts
addikt
válasz
berke89 #3690 üzenetére
Próbáld meg a videókarit terhelni mert ha full low-on játszol a cpu fog többet dolgozni az meg gyengee:
Az 1080p-s Basic vagyis low-on történik az hogy a gyengébb videokártya többet produkál mert jobb proci van alatta xd (régen 720p volt a cpu teszteléshez ajánlott felbontás de változnak az idők)
A gpu csak malmozik a cpu ereje lett a döntő vicces nem minden játékra igaz de a codra igen szóval adj neki munkát
A 1440p vagy 4k az munka igényes akármilyen low isott vissza is áll a sorrend de nálad a medium vagy inkább high textúra lesz a nyerő van bőven ram nem? 12GB??
-
berke89
junior tag
Sziasztok, állandó akadozas micro laggok idegesítenek. Néztem pár yt Vidit működött is valami, de. Nem emlékszem mi volt az. Full HD ban játszom lowon, Intel i5 12400 , 32gb ram xmp, rtx 3060 ti, majdnem mindig tartja a 144 fps est, de folyamat dadog. Fidelity javítást használok, tudtok ajánlani valamit ?
-
Laby
őstag
válasz
juliensorel #3684 üzenetére
Kipróbáltam plunderbe ezeket az adott területen öléseket, körönként 15-20 öléseket csináltam azon a helyen amit kért pl: Old Town, 2 kör után összesen 4 operátor kill-t számolt. Mit rontok el?
-
juliensorel
őstag
úgy úgy
a nagy meta pulemyotot is felvittem max szintre, talán egy camo kijött belőle és ennyi, nagyon nem az én világom.
A TAQ Eradicator az első lmg amit jó érzésssel használtam így az elmúlt 1 év alatt ebben a játékban, bár az nem is annyira lmg-s, de igazából más fps-ekben sem csíptem soha ezeket.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
juliensorel #3684 üzenetére
Ja,5perc mire befűzögeted a tárat
Én sem szeretem,ugy fordul vele az ember mint egy csuklósbússzal
-
dudu5130
őstag
A HRM 9 csak zombi módban unlockolhato?
-
Laby
őstag
Megvan már valakinek ez az új TAQ? Ha igen, akkor nem lenne pár perce rám ameddig DMZ-be kidobja, hogy kihozzam magamnak is?
-
prannk
őstag
Melyik a legjobb assault,batle fegyver most amúgy?
-
nggabi
félisten
a wsp swarm is gyengítve lett
komolyan... a hurkatöltő még így is darál
-
Bubaaa
aktív tag
Meg van a megoldás a perkre. Össze kell rakni két ugyan olyan perk csomagot,és a baloldalit használni.
-
shotika
őstag
válasz
tupacamaru #3663 üzenetére
Szerintem a sima kill nem elég. Asszem kell smg-vel:
10 fejes
10 point blank
10 tac stance
10 célra tartott kill
majd legvégül 10 smg kill mozgásban.Nekem a fegyo továbbra is bugos, nem engedi az 50-es tárat berakni.
Warzone szintén, Tempered nem működik stb... -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #3663 üzenetére
-
dudu5130
őstag
Két csövű shotinál mi ez a képregény fizika? Most nézem egy streamen.
-
juliensorel
őstag
válasz
juliensorel #3661 üzenetére
[link]
Töröltem az összes loadoutot és a custom perkeket, így se működik az újracsinált custom csomag, de legalább úgy tűnik az alapértelmezettek most már igen. -
Bubaaa
aktív tag
válasz
juliensorel #3659 üzenetére
Sajnos tapasztaljuk. Hiába van beállítva a perk,random perkeket ad be..
-
shotika
őstag
Emberek a HRM9-es új smg bugos? Kimaxoltam és nem engedi az 50-es tárat rárakni...
-
gordonfreemN
addikt
válasz
juliensorel #3649 üzenetére
Köszi! Akkie valószínű csak elbénáskodtam mert mire odaértem, már lehet valaki elkezdte magára ölteni, és faszán lecsúsztam róla.
-
m.martin
csendes tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy más tapasztalt-e micro laggokat és input delay-t PS5-ön?
Egérrel és billentyűzettel játszok, mindkettő kábeles, crossplay on beállítással és kb. 1 hete lehet ilyen a játék.
Pl. az irányításnál mintha lassú lenne a mozgás, a fegyverváltás, tehát az egész movement, késik pár ms-s bármit csinálok a játékban és főleg amikor combat van nagyon zavaró, általában amikor megölnek ez miatt van.
Nem volt még ilyen, de az elmúlt 1 héten szinte minden meccs alatt előfordult.
2 haver is PS5-ön tolja, nem mondom néha náluk is vannak laggok, de nem ilyen mértékben és ritkán az enyémhez képest és ők nem panaszkodnak input delay-re az egér-billentyű kombónál, igaz az internet náluk erősebb, viszont ahogy írtam is, nálam sem volt gond a múltban az elmúlt 1 hetet leszámítva.
Úgy voltam vele, hogy adok nekik egy hetet, hátha jön egy update ami helyre hozza, de sajnos nem.
Talán egy kicsivel jobb lett, de nem az igazi.
Esetleg valaki tud ötletet adni, hogy mi lehet a gond és hogyan tudnám ellenőrizni?
Tudom a szerverek sosem voltam a legstabilabbak, de jó lenne tudni, hogy másnak is ilyen-e jelenleg vagy a netemmel, esetleg a PS5-el van valami.
Köszönöm előre is a válaszokat. -
nggabi
félisten
válasz
juliensorel #3649 üzenetére
-
juliensorel
őstag
válasz
gordonfreemN #3631 üzenetére
Sose próbáltam, de ha jól látom simán lehívod mint egy loadoutot vagy shopot aztán ládanyitás után magára ölti a játékos.
[link] -
FJX Imperiumot, hogy lehet feloldani?
One Shot One Kill Sniperrel nem?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #3631 üzenetére
Esetleg peóbáljam meg másképp leírni mit is szeretnék kérdezni? Tehát az érthetőségével van a gond, vagy megtalálható máshol a válasz és ne itt untassam a népet?
-
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts #3643 üzenetére
én is erre jutottam. az új taq hurkatöltő milyen? sajna nem tudom feloldani kb lehetetlenek a küldik
az új smg viszont elég ütős
igaz csak földről felkaptam de adta rendesen.
-
kisselandras
senior tag
Dmz. ashika vondel Ben kibaszot erősek lettek a botok 🤣eddig is azok voltak de most már meg se lehet mozdulni toweren még utánad is jönnek fel a torony tetejére
-
nggabi
félisten
nerfelték az arany hurkatöltőmet
amikor az optikás fegyvert magadhoz emeled kihagy pár képkockát, jól sikerült a frissítés
-
kisselandras
senior tag
Ki a fasz.. Ez a macek aki mecset szervez 🤣ase tudja mi a k/d arány
olyan mecset szervez hogy 2k/d arány de halvány fogalma sincs mi az 🤣
-
Glaz-dozfhut
őstag
Biztos most kezdenek terelni a még meg sem jelenő 4. részre. Szétbarmolják, hogy ne is akarj vele játszani. Ahogy az elődökkel tették.
-
válasz
kisselandras #3633 üzenetére
Tegnap a lodi készített ki. Mondjuk így már értem, hogy hogyan tudtam a lodi mellett annyi ellenséget megölni.
Pedig az első 2 alkalom után megfogadtam, hogy nem megyek érte, de csak oda mentem megpróbálni kiszedni...
-
shotika
őstag
válasz
juliensorel #3618 üzenetére
1 kérdéshez: van olyan perk, ami kiuti a ghostot.
-
gordonfreemN
addikt
Ne haragudjatok a nagyon láma kérdésért, de a juggernaut módot a ládából, hogyan tudom magamra ölteni? Hogyan kell azt aktiválni?
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Nagyon jo hogy végre valakik készítenek erről a tabu témáról is videókat.
A magyar nadja =riri beszóltam neki twichen ne erőltesse már ezt a kompetitive fps-t kicsit megijedt amikor megemlítettem a CallOfShame-t
-
Káosz a játék most.
-
dudu5130
őstag
Csak nekem nem akar belépni a warzone-ba?
-
nggabi
félisten
gigabites neten ne mondjátok már h ez normális
az utolsó 200mb kb 10 perc
-
pHantom x
tag
Sziasztok,
esetleg valaki tudja, hogy ezt mi okozhatja?
-
nggabi
félisten
válasz
a wsp swarm nálam se adja úgy mint a videókban. vajon miért?
költői kérdés volt. használtam a strikert sokáig, de mostanában nagyon elgyengült. átálltam AR-re optika nélkül. ram-7 nem rossz de nekem a favorit a bas-b smg-ként overpressed golyóval
mondják még az M4-et smgnek, de még nem próbáltam.
töltényből melyiket érdemes választani?
-
juliensorel
őstag
válasz
csákány. #3613 üzenetére
Igen, call of shame is tett ki erről videót.
Amúgy most, hogy lassan egy éve játszom folyamtosan a játékkal (tavaly februárban tölöttem le a wz-t aztán később az multit is megvettem, életem első cod-ja) ,2-3 kérdés jár a fejemben minden meccs után.
(Mivel továbbra is húzom az új fegyvereket inkább lockdown-t játszom, meg néha resu)
1. Ha bent van a ghost perkem és folyamatosan mozgok, hogy a francba találják meg tűpontosan a helyzetemet spottolás nélkül, főleg pl egy több emeletes házban?!
2. Miért van az, hogy ugyanaz a fegyver engem pár találat után azonnal down-ol, míg ha én lövök valakit akkor hiába kapom végig a fehér hitmarkert (tehát nem lövök mellé) csomó idő mire downolja az enemy-t?! (Nyilván nem olyan helyzetre gondolok amikor mellélövök, azt szoktam látni és olyankor nyilván érthető, hogy miért fekszek előbb)
Pl van most ez a meta wsp swarm, látom a killcamen, hogy ugyanazt használja a gyerek, a szokásos a builddel / L4R flash hider, long barrel, 100as tár stb./ párat belém lő és már fekszem, hiába a 3as plate, bezzeg mikor én használom ezt a fegyvert rohadtul nem ezt tapasztalom...
3. Miért van az, hogy a killcam alatt sokkal jobban hallani a lépéseket, zörejeket, a sajátomat és az ellenfelét is?! Ide tartozik az is, hogy pl egy lépcsőházban számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy a lépések amiket hallok azok fentről vagy alulról jönnek, más persze tökéletesen tudja ezt is és még véletlenül sem másik irányból vár. Sokszor semmit nem hallok az enemy mozgásából, nemhogy azt, hogy honnan jön, killcam alatt pedig kristálytisztán, ha ugyanúgy hallanám játék közben simán tudnék rá reagálni. Ez régen is így volt még mielőtt lett ez az új perk amitől elvileg jobban hallani.
4. További hasonló finomságok...Természtesen ezekre a kérdéskre nem várok választ, mert tulajdonképpen tudom az okát, csak azért b@ssza az ember csőrét állandóan
Egyébként ez a lockdown egy full idióta játékmód, persze xp-t farmolni meg kezdőknek ismerekedni az egésszel arra jó, saját loadout, lőszer/pajzs van dögivel, konstans megy az UAV stb10-20 közötti kill még nekem is meg van általában, persze nem amikor a kispisztolyt húztam meg a borzasztó lasssú marksmanokat...távoli fegyverekre plunder jobb volt.
-
dudu5130
őstag
válasz
kill_switch #3616 üzenetére
Nyilván több fps meg jóval több előnye van, de más téren is több lehetőséget ad. Mondjuk én sose fogom tudni megerteni, hogy lehet kontrollerrel így játszani
-
dudu5130
őstag
válasz
kisselandras #3614 üzenetére
Meg az is érdekes, hogy kb minden konzolos már pc-n tolja de kontrollerrel, mármint a nagy sztrimerek.
-
juliensorel
őstag
válasz
csákány. #3602 üzenetére
Nagyjából ugyanígy vélekedek erről én is.
Továbbá a mindenféle elérhető csalás (nevezhetjük iparágnak) még sokszor akkor is kedvez a kiadónak ha egy idő után lebukik és BAN-t kap egy játékos, ugyanis a legtöbben annyira függők és olyan hiányérzetük keletkezik egy BAN után, hogy újra megveszik a játékot majd pedig újra költenek benne, hogy megpróbálják pótólni az elvesztett acc hiányát és újraépíteni egy hasonló szintű profilt mint amit tiltottak. Tudom, hogy a WZ pl alapvetően ingyenes de nem feltétlen erre a játékra gondolok csak (persze tele van ez is fizetős tartalommal), hanem az összes hasonló multiplayerre. Anno mikor még pörögött a BF3 , BF4 hány ilyet olvastam, láttam...tele volt olyan alacsony szintű játékosokkal akiken meccs közben látszódótt, hogy nem ez az első accountjuk. Wz-ben is felismerem ezeket, de szerintem bárki más is aki tisztán és régóta játszik fps multikkal. -
BerserkGuts
addikt
válasz
kisselandras #3610 üzenetére
Játék készítői most aránylag jol megcsinálták mert vannak legal norecoil fegyók a játékban szoval nem kell ilyen szarokkal elvileg feltétlen játszani.
Viszont az interceptort nerfelném panikgombra rakod 5öt lősz mintha csak véletlen 6ikra benyomod az aim key-t bumm már fekszik is és totál véletlennek tűnik ezzel szórakoznak sokan még a dr.dissmiss doki is amikor megunja hogy félre lő egykis csalás ki látja na
-
kisselandras
senior tag
-
BerserkGuts
addikt
disrespect segítőinek is engedélyezve van csóri csak statisztált mellettük múltkor is 30kill a csíter segítőinek ő meg 6killt össze szenvedett xd
meg ha olyan az acc hogy regi akkor sok reportot elbír
csak ne headshot legyen az aimbot habem centermass-ra van állítva finoman lockolva nem probléma
mert aimassistre is elég sok van engedve es az autoban benézi főleg ha az egér rejtve is van cronuszen meg hasonlókkal apexsim -
kisselandras
senior tag
válasz
csákány. #3602 üzenetére
Vicc az egész tegnapi nap folyamán is fent volt a heli a levegőben menekültünk erre 1200 m ről 17 szintű uj profilos sima sniper fegyverrel ki szedd signal50 es alappal
vondelen nem tudom mi lehet ez az új fajta cheat egyik pillanatban elöted van 2 m re utána hátad mögött secc perc sokan panaszkodnak már fórumokon is hogy brutális ami megy ennyi csaló nem volt -
csákány.
aktív tag
válasz
kisselandras #3600 üzenetére
Ha ezt a videót láttad már, vagy megnézed, akkor tudni fogod, hogy csak a hardveres ban nem megoldás, mert azt kijátsza már a csíter szoftver! Valami "valódi" anti-cheat szoftver kellene, ami valós időben elemzi a meccseket, plusz statok és reportok alapján rövid időn belül meghozza a döntést - tiltja a felhasználót! És persze hardveresen tiltani kellene a Cronus-t és társait, és persze még az egér macrot is! Biztos lenne megoldás a csalás ellen, de az én véleményem szerint ez egy mocskos üzletpolitika a kiadó részéről, nem elég hogy manipulálják a játékot, hogy minél addiktívabb legyen, de még a streamerekkel is összejátszanak, hogy növeljék a game népszerűségét és az eladásokat, és a csalókat sem akarják azonnal és végérvényesen kibannolni, mert azt ők is tudják, hogy akkor a játékosok lehet egyharmadát(lehet keveset mondtam) tiltani kéne, és akkor azzal befellegzett ennek a játéknak!
-
BerserkGuts
addikt
válasz
kisselandras #3600 üzenetére
lehet kapni accot is neten kifullozva akár
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest