- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Skacok, amúgy mi a tök van a játékosokkal a frameben? Most h várom a dio4 új seasont elkezdtem játszogatni, h haladjon a NW rank.
Azt vettem észre h extract helyett azonnal leavelnek a hostok, nem várják meg h mindenki kiérjen a pontra pl deimoson. Nem élesztenek ha valaki fekszik.
Tegnap meg baszogatott egy MR18 player railjacken, h kédezzek ha nem tudok valamit, meg így a rankom meg úgy a rankom. Írtam neki h köszi megvagyok, meg vmit lehet h benéz mert lego3 vagyok nem sima, biztos megzavarta h maggel voltam. Erre azt írta h akkor leaveljek. Mondom wtf? MR3asként amúgy hogy a tökbe lennék railjacken? Max taxival, de mindenki random volt. Nah mind1, az utóbbi egy hétben elég sok ilyennel fura playerrel találkoztam. Nem csinálják a feladatot, de volt h deimos vaultot zsinórban elbaszta a gyerek pedig írtam neki h ne csinálja. Egy Lego1 sráccal tudtam tegnap egy jót játszani.
Ti is tapasztaltok ilyet?
Tényleg solo onlyba fogom nyomni lassan...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Inspiron N5010 i5 laptop
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest