Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Látom, nem tudod kettéosztani azt amit írtam.
Reagáltam egyszer a newgame exp-et ért kritikádra, meg külön írtam a tartalmi kritikádra is, amit #9046Ribi -ben írtál (Túl sok külön rendszert hoztak be.)
De hogy segítsek is: ha most kezdted a Angels of Zarimant, az egy Tenno küldi. A Küldetés előtt szól a játék, hogy költsd el a focuspontjaidat a tenno suliban meg nézd meg a tenno fegyveredet is, hogy erősebb legyél. Megtetted? Elköltötted a focus pontokat Kiválasztottad a neked tetsző iskolát? Fegyvered megnézted? (10 év alatt kapott a focus rendszer is egy nagyobb reworkot)
Ha a szar newgame exp. alatt azt érted, h nem villognak piros nyilak hogy hova kattints, meg hova kell állnod hogy ne dögölj meg, meg hasonlók, akkor igen egyetértek, ez nem az a brainrot játék, de azért rakétatudománynak se mondanám
De az h szar sincs elmondva, nem igaz, segít egy csomót a játék, meg hát több ezer playernek sikerült már megugrani ezt a lécet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De az h szar sincs elmondva, nem igaz, segít egy csomót a játék, meg hát több ezer playernek sikerült már megugrani ezt a lécet...