Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Látom, nem tudod kettéosztani azt amit írtam.
Reagáltam egyszer a newgame exp-et ért kritikádra, meg külön írtam a tartalmi kritikádra is, amit #9046Ribi -ben írtál (Túl sok külön rendszert hoztak be.)
De hogy segítsek is: ha most kezdted a Angels of Zarimant, az egy Tenno küldi. A Küldetés előtt szól a játék, hogy költsd el a focuspontjaidat a tenno suliban meg nézd meg a tenno fegyveredet is, hogy erősebb legyél. Megtetted? Elköltötted a focus pontokat Kiválasztottad a neked tetsző iskolát? Fegyvered megnézted? (10 év alatt kapott a focus rendszer is egy nagyobb reworkot)
Ha a szar newgame exp. alatt azt érted, h nem villognak piros nyilak hogy hova kattints, meg hova kell állnod hogy ne dögölj meg, meg hasonlók, akkor igen egyetértek, ez nem az a brainrot játék, de azért rakétatudománynak se mondanám
De az h szar sincs elmondva, nem igaz, segít egy csomót a játék, meg hát több ezer playernek sikerült már megugrani ezt a lécet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- PC Architech NOVA Gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az h szar sincs elmondva, nem igaz, segít egy csomót a játék, meg hát több ezer playernek sikerült már megugrani ezt a lécet...