Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Mit nem értesz azon, hogy szar az új jatekos experience? Semmi sincs elmondva, mindennek nézz utána valahol. Máshol.
Amiket itt leírtál, kb semmit sem mond, mert szar sincs elmondva. Azt se tudom hol tartok az egészben, vagy milyen rotáció...
Pontosan annyit vártam, hogy nem minden csak ott van aztán csinálsz amit akarsz.
De pont most jutottam a questsorban oda, hogy meggyaláznak szárazon és nem tudom egyáltalán mivel tudnám magam erősíteni. És miért nem tudom? Eltaláltad, mert szar sincs elmondva. Talán az Angels of Zariman vagy mit indítottam, de még volt másik 3 is. Eddig legalább sorban voltak. Mind1, szerintem itt hagyom abba, mert 10 éve is pont emiatt hagytam abba. Nem sokat változott a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest