Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz Ribi #9046 üzenetére

10 év után mire számítottál? 3 havonta jönnek a framek, ált évente van egy nagyobb meg több kisebb content update. A nyílt világokról és lore-ról nem is beszélve. Nem kell ezen csodálkozni. Az ui is teljesen más már, meg kb minden, grafikus motor stb. Ha nem változott, fejlődött volna a game ennyi év alatt akkor már lehúzhatták vna a rolót. Nem is értem ezt a gondolatmenetedet. :F Amikor azt írtad, hogy "Túl sok külön rendszert hoztak be."
    Amúgy az évek alatt sokat csiszoltak ezen. Pl amikor még én kezdtem, keservesen lehetett csak reactort szerezni, vagy twitch dropból vagy ha volt akkor alertből, shortiból, de teljesen ritkán. Most meg nyomod a NW-t és annyit veszel ki amennyit nem szégyelsz. Umbra forma ugyan ez, csak Steel pathel, meg meg kell várni a rotációt Teshinnél. Plat farm is sokkal könnyebb szerintem.
    Nyomd végig a questeket meg a node-okat.
    Aki teljesen a 0-ról kezdi most valószínűleg nyitogatja a node-okat, vagy farmolja azt az alap framet amire vágyik.
    Amúgy a mai napig én is utánanézek a neten dolgoknak, mert ennyi contentet lehetetlen észben tartani.

#9045Pecc
    Mióta bejött a caliban prime egyszer léptem be, nincs kedvem most farmolni. Más köt le jelenleg, meg kevés időm van játszani.
    Jön amúgy 10-én a Plague Star megint, lehet benézek 1-2 körre, aztán ha behúz akkor kiszedem Calibant is.

Új hozzászólás Aktív témák