Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Focus suli 2015 óta van, a Second dream questtel jött be.
A focus sulikat hátul a tenno szobában tudod váltogatni, kinyitni hozzá a cuccokat stb, nem kell bemenni sehova, sőt, ahol a warframe-t buildeled ott is elérhető ez az opció és lehet váltogatni a sulikat, meg megnyitni a sulik talentfáját.
A hajón bal oldalán van egy Codex pult, ott lehet olvasgatni mindenről ha érdekel, de ha az inventory-t megnyitod az egyes itemeknek van leírása el tudod olvasni.
Én valahol 2018-ban kezdtem, szóval nekem is fel kellett zárkóznom, plusz 2018 óta volt egy nagyobb kihagyásom is, szóval annyira nem követtem, a dolgokat, de aki akarja utol tudja érni a game-t, ha úgy vesszük én 2x kezdtem el a game-t.
Én nem írtam, hogy nézzél videót, azt írtam amit minden kezdő meg visszatérő játékosnak szoktam/szoktunk írni: nyitogassa ki a node-okat meg nyomja le a questeket, meg van egy szuper wiki amit lehet olvasgatni. Buildelje meg azt a framet ami tetszik neki és ennyi.
A questeket újra lehet játszani, szóval megcsinálhatod őket sorban, hogy felelenevedjen minden. (wikin szintén van róla leírás, hogy hogyan érdemes sorban végignyomni a questeket) Ez a game valamennyire megköveteli az önállóságot, de a questek úgy vannak kialakítva, hogy játékmechanikai gond nem szokott lenni (csak ha bugos
) szóval vagy nem érted hogy mit kell csinálni az adott questben, vagy gyenge a builded, bár úgy vannak ezek belőve h még az se nagyon szokott gond lenni. A quest az ami a tutorial, ami bevezet új játékmechanikákat a lore mellett.
Nem tudom, hogy más mmo-val nyomtad-e, de ez kb általános minden ilyen game-nél. Ha pl target farmolni akarsz, megnézed wikin, hogy mi hol esik és oda mész, nem pedig random keresgélsz a pályákon.
Rengeteg a tartalom a game-be ami most rád zúdult és ez fusztrál, amit megértek és nem tudod mit csinálj, de ez végülis csak egy pc game, ha ennyire kiakadsz tőle akkor szerintem van más is amivel elütheted az időd, bár akkor rosszul döntenél, mer szerintem ez a game megéri az effortot minden szempontból, egyedülálló a piacon, és ezt nem csak én gondolom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- HDD probléma (nem adatmentés)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- SnowRunner
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) szóval vagy nem érted hogy mit kell csinálni az adott questben, vagy gyenge a builded, bár úgy vannak ezek belőve h még az se nagyon szokott gond lenni. A quest az ami a tutorial, ami bevezet új játékmechanikákat a lore mellett.