Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz Pecc #9039 üzenetére

Ez nem attól függ, hogy játszanak-e vele vagy sem.
    A Valkyr egy használható frame volt, semmi szükség nem volt rá, hogy nerfeljék reworköljék. Ha körbeolvasol a redditen is elég sokan hőzöngenek hogy kiherélik. Én még nem temetem, de szerintem is felesleges volt.
    Azért nyúltak hozzá, mert jön hozzá egy heirloom skin és ha revorköt is kap, többen fogják elővenni az újdonság miatt. Ennyi a történet. Ha visszanézel az utóbbi időben akkor dolgoztak át egy framet ha jött hozzá valami.
    Ha csak azért reworkölnének egy framet mert kevesen játszanak vele akkor van bőven mint dolgozni:

Vicc, hogy az Onlyne bossharc továbbra is bugos és beakad.
    Továbbá most megcsináltam a Legendary 5-öt és Failednek írta ki, lefagyott az egész game, alt+f4. Visszalépek és ott van hogy Lego5 vagyok... :F

• 5150head

senior tag

válasz Pecc #9037 üzenetére

Valkyr-ért nagyon kár. Az immortal-t egy jó builddel végelenségig fent lehetett tartani. Most azt nerfelték. Oké kapott dmg buffot, de szerintem felesleges volt, nem volt gond a dmg-el. Kap healt meg immut folyamatosan, de ezzel is be lehet majd szopni vmi procot úgy h dead lesz. Kár érte. A herlioom skin viszont tényleg jól néz ki.
    A techroot még mindig optimalizálatlan. Nekem az átlagos FPS fele vagy harmada van meg azokon a tileseteken, de ott is változó h mennyi. Nem sikerült sokat javítani rajta.
    A spiderframe jónak néz ki, de sokmindent nem tudunk.
    Yarelli prime... ok XP. Esetleg a Bow lehet érdekes majd.
    Nem nagyon játszottam az utóbbi 1-2 hónapban, de a coda fegyóknak mostmár neki kellene állnom, de így az optimalizálatlan techroottal nem sok kedvem van.

Új hozzászólás Aktív témák