Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: DRAM nélküli csúcs-SSD-ket vizionál a Phison
- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
5150head
üzenetére
Persze, prime rinoval megyek, annó felhúztam, prime boltorral, ami elvileg nem olyan rossz, még meg se tudnám most szerezni, mert nincs elég nemtudom milyen globál szintem, de az is eléggé fel van húzva.
A gond ott van ami ezen felül van. Kiválaszottam-e az iskolát? Valamit alapból megkaptam, de nem is tudtam hogy van. Küldi során 1x kellett ora bemenni, de hogy hogy lehet oda pontot szerezni azt is csak videóból tudtam meg. Ha nem nézek videót 0 pontom lenne. Valamennyit húztam rajta, de hogy másik iskolát mivel lehet szerezni, vagy mennyit lehet szerezni, vagy váltani hogy lehet, majd talán megint valami videóból. Ezt mondom, hogy van a rendszer, 1x beléptetek oda, a többit meg találd ki. Minden normális játékban van valamiféle tutorial ha beraknak egy új rendszert. Adnak 1-2 vackot kőccsed el, így megy nesze. Itt meg semmi. Van ez az izé, látod, ja csá. Mehetsz a következő questsorra, ahol igaz hogy az eddigi geared DURVÁN fel kellene húzni, mert hát ugye legalább volt mondjuk 1 éved ezzel foglalkozni a következő kiegig. Ja hogy új játékos vagy és 0 pontod van rajta és még azt sem tudod hol lehet a fegyvert lecserélni ember formában vagy hogy lehet fejleszteni? Hááát kinemszarjale, majd nézzé máshol videót. 10 éve focus pont se volt, nem tudom milyen rework volt. Pont ez az hogy te lehet látod mennyi minden történt 10 év alatt, mi minden változott, folyamat követted. Én nem. Én új játékos vagyok, semmit sem tudok. És a játék szart se magyaráz el. Ez a gond. Néztem valami videót ahol láttam olyan rendszert ami vagy 3 questtel ezelőtt kaptam meg. Azt sem tudtam hogy létezik. Érted, még oda sem vittek hogy itt van ez a rendszer. Ez mi a pöcs? Meg vannak azok a félhold izék, elvileg azom is lehet. Hogy honnan? Hát nemtudom. Ja nézzek róla videót. Mindenre is az a válasz nézzek róla videót.
Egy játékban ha mindenre is az a válasz, hogy nézzek róla videót, akkor a játék egy szar lesz új játékos élményt tekintve. Nyilván aki követte a dolgokat, 10 év alatt ha havonta megnéz 2 videót még elvan, de nekem 20 órányi videót kellene nézzek, hogy egyáltalán tudjam mi micsoda. Ez így trágya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest