Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ribi

nagyúr

válasz 5150head #9053 üzenetére

Persze, prime rinoval megyek, annó felhúztam, prime boltorral, ami elvileg nem olyan rossz, még meg se tudnám most szerezni, mert nincs elég nemtudom milyen globál szintem, de az is eléggé fel van húzva.
    A gond ott van ami ezen felül van. Kiválaszottam-e az iskolát? Valamit alapból megkaptam, de nem is tudtam hogy van. Küldi során 1x kellett ora bemenni, de hogy hogy lehet oda pontot szerezni azt is csak videóból tudtam meg. Ha nem nézek videót 0 pontom lenne. Valamennyit húztam rajta, de hogy másik iskolát mivel lehet szerezni, vagy mennyit lehet szerezni, vagy váltani hogy lehet, majd talán megint valami videóból. Ezt mondom, hogy van a rendszer, 1x beléptetek oda, a többit meg találd ki. Minden normális játékban van valamiféle tutorial ha beraknak egy új rendszert. Adnak 1-2 vackot kőccsed el, így megy nesze. Itt meg semmi. Van ez az izé, látod, ja csá. Mehetsz a következő questsorra, ahol igaz hogy az eddigi geared DURVÁN fel kellene húzni, mert hát ugye legalább volt mondjuk 1 éved ezzel foglalkozni a következő kiegig. Ja hogy új játékos vagy és 0 pontod van rajta és még azt sem tudod hol lehet a fegyvert lecserélni ember formában vagy hogy lehet fejleszteni? Hááát kinemszarjale, majd nézzé máshol videót. 10 éve focus pont se volt, nem tudom milyen rework volt. Pont ez az hogy te lehet látod mennyi minden történt 10 év alatt, mi minden változott, folyamat követted. Én nem. Én új játékos vagyok, semmit sem tudok. És a játék szart se magyaráz el. Ez a gond. Néztem valami videót ahol láttam olyan rendszert ami vagy 3 questtel ezelőtt kaptam meg. Azt sem tudtam hogy létezik. Érted, még oda sem vittek hogy itt van ez a rendszer. Ez mi a pöcs? Meg vannak azok a félhold izék, elvileg azom is lehet. Hogy honnan? Hát nemtudom. Ja nézzek róla videót. Mindenre is az a válasz nézzek róla videót.
    Egy játékban ha mindenre is az a válasz, hogy nézzek róla videót, akkor a játék egy szar lesz új játékos élményt tekintve. Nyilván aki követte a dolgokat, 10 év alatt ha havonta megnéz 2 videót még elvan, de nekem 20 órányi videót kellene nézzek, hogy egyáltalán tudjam mi micsoda. Ez így trágya.

Új hozzászólás Aktív témák