Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• akva

tag

válasz 5150head #8518 üzenetére

Elkezdtem végülis a Steel Path-t, jobb híján szólóban, xbox-on nem talál partnert az első pályákra (toborozni mondjuk lehetne, persze).

Elég logikusan van felépítve az átállás a normál chart-ról, mivel a Steel Path együtt nyílik az Arbitration-el. Ezen kiszedtem a Vigorous Swap-et, ez instant +165% damage, ha néha átváltok melee-re, ami kb. néhány tizedmásodperc. :) Közben elkezdtek esni az arcane-ek mindkét járékmódból, ezzel ráadásul rávett a játék, hogy végre komolyabban elkezdjek melee-t használni (Primary Charger / Blade Charger arcane-ek miatt, amik ráadásul tök jól összecsengenek a Vigorous Swap-el). Emellé szépen esegetnek Merciless arcane-ek is (nagyon korrekt, hogy Acolyte kill-nél mindig dob valamit), így ezeket összeadogatva összejöhet +825% damage is az eddigiekhez képest. :C

Nagyon tetszik, hogy a nehezebb tartalmak miatt újra kellett gondolnom build-eket, akár frame-ekről, akár fegyverekről van szó. És nagyon jó érzés, hogy így végre elkezdett menni a Steel Path. :D Azt nem mondanám, hogy leradírozom a pályákat, de alakul.

Kuva fegyverek sokat segítenének, de azt még el sem kezdtem. Az arcane-ekkel, meg a stack-elős modokkal nagyokat lehet sebezni, de Acolyte fightnál általában tiszta terepet próbálok keresni, így mivel nincs folyamatos kill (nincs enemy a környéken), ilyenkor inkább a fegyver "nyers ereje" marad, eltűnnek a buff-ok.

Új hozzászólás Aktív témák