Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz akva #8515 üzenetére

SP simán lenyomható soloban (én is úgy nyomtam, igen még a mocskos Zealoidot is)
    Olyan viszont nem lesz, h egy frame mindenre jó. Kiszedheted Sarynt, mert amúgy teljesen jó frame, de nem mindenre. Ha van Helminth-ben Breach Surge-od (Wisp) az nagyon meg tolja az erejét.

#85161dude egyébként szépen leírta.

Én amiket pörgetek.
    Capture: Titania
    Rescue, Spy: Wukong - nevetségesen könnyű, a felhő átmegy minden laseren.
    Defensek: Protea - brutál erős, de tényleg, alulértékelt frame, én nagyon szeretem
    Survi: Inaros - elpusztíthatatlan, csak legyen fegyó mellé amivel ölsz. Ivara - ölés nélküli riven nyitást is vele szoktam. Még ölnöd se kell csak kizsebelni a mobokat meg nyitogatni a ládákat, szekrényeket
    Exterminate: Xaku vagy Baruuk
    Defection: Wisp - a Reservoirs hatnak a mobokra, a Haste ilyenkor nagyon megtolja a sebességüket. A passzívja meg külön állat (én erre buildeltem meg először) ha levegőben van akkor láthatatlan így ha fent vagy nem szednek le. (Csak infested mapon kerüld a toxicot :P )

Jah és ugye mondanom se kell, hogy mind megbuildelve krumpli meg 2-4 forma.

Disruption-on pl a Magus Lockdown is sokat segít.

Amivel lehet még buffolni az abi strengthet az a Helminth Empower-e meg a Parazon Power Drain.

Fegyókban meg most az új arcanek meg galvanizeed modok megkavarták az állóvizet, de pl az én heavy build Pennantomat nem nagyon érintette a melee nerf, szóval lehet meleezni is.

Nem tudom boxon mennyire használható a recruit chat, de ott sztem találsz pajtikat, vagy megvárod a nagy updatet mert onnantól crossplayben tolhatjuk. :C

Új hozzászólás Aktív témák