Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
SP simán lenyomható soloban (én is úgy nyomtam, igen még a mocskos Zealoidot is)
Olyan viszont nem lesz, h egy frame mindenre jó. Kiszedheted Sarynt, mert amúgy teljesen jó frame, de nem mindenre. Ha van Helminth-ben Breach Surge-od (Wisp) az nagyon meg tolja az erejét.#85161dude egyébként szépen leírta.
Én amiket pörgetek.
Capture: Titania
Rescue, Spy: Wukong - nevetségesen könnyű, a felhő átmegy minden laseren.
Defensek: Protea - brutál erős, de tényleg, alulértékelt frame, én nagyon szeretem
Survi: Inaros - elpusztíthatatlan, csak legyen fegyó mellé amivel ölsz. Ivara - ölés nélküli riven nyitást is vele szoktam. Még ölnöd se kell csak kizsebelni a mobokat meg nyitogatni a ládákat, szekrényeket
Exterminate: Xaku vagy Baruuk
Defection: Wisp - a Reservoirs hatnak a mobokra, a Haste ilyenkor nagyon megtolja a sebességüket. A passzívja meg külön állat (én erre buildeltem meg először) ha levegőben van akkor láthatatlan így ha fent vagy nem szednek le. (Csak infested mapon kerüld a toxicot
)Jah és ugye mondanom se kell, hogy mind megbuildelve krumpli meg 2-4 forma.
Disruption-on pl a Magus Lockdown is sokat segít.
Amivel lehet még buffolni az abi strengthet az a Helminth Empower-e meg a Parazon Power Drain.
Fegyókban meg most az új arcanek meg galvanizeed modok megkavarták az állóvizet, de pl az én heavy build Pennantomat nem nagyon érintette a melee nerf, szóval lehet meleezni is.
Nem tudom boxon mennyire használható a recruit chat, de ott sztem találsz pajtikat, vagy megvárod a nagy updatet mert onnantól crossplayben tolhatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kutya topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone-t használók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)