Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akva

tag

válasz khalox #8506 üzenetére

Köszi, kipróbáltam.

Jött minden, ami nem hiányzott a kutyának sem. :) A Stalker után még két fejvadász, akikkel eddig még sosem találkoztam. Kontrollerben lemerül az elem, miközben ezren lőnek éppen... :)

Wukong-al mentem, egyetlen életem maradt a végére. :) Ez még nagyon nem nekem való. Azt hittem, ha Arbitration-ön simán bírom a 170-es ellenfeleket csapatokban, akkor itt sem lesz gond... de nem számoltam a plusz armorral, shield-el, sebzéssel.

Kb. olyan, mint a Warframe többi része... ahhoz, hogy hatékonyan tudjak haladni egy tevékenységben / területen / játékmódban, ahhoz farmolnom kell az adott tevékenységet / területet / játékmódot... :) (lásd még, hogyan szedjük le az Eidolon pajzsot Mote amp-al, hogy farmolhassunk valami rendes amp-ot. ;))

Ja, és egyelőre egyáltalán nem látom, hogy mi a reward, kijöttem valami 3000? credittel úgy, hogy van éppen credit booster-em, kaptam pár common mod-ot, meg valami nagyon minimális xp-t. :D Steel essence nem jött.

Van valami értelme megcsinálni ugyanazt a pályát többször, vagy csak a "haladásért" van reward?

Asszem megyek vissza egyelőre arbizni. :D

Új hozzászólás Aktív témák