Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
Köszi, kipróbáltam.
Jött minden, ami nem hiányzott a kutyának sem.
A Stalker után még két fejvadász, akikkel eddig még sosem találkoztam. Kontrollerben lemerül az elem, miközben ezren lőnek éppen... 
Wukong-al mentem, egyetlen életem maradt a végére.
Ez még nagyon nem nekem való. Azt hittem, ha Arbitration-ön simán bírom a 170-es ellenfeleket csapatokban, akkor itt sem lesz gond... de nem számoltam a plusz armorral, shield-el, sebzéssel.Kb. olyan, mint a Warframe többi része... ahhoz, hogy hatékonyan tudjak haladni egy tevékenységben / területen / játékmódban, ahhoz farmolnom kell az adott tevékenységet / területet / játékmódot...
(lásd még, hogyan szedjük le az Eidolon pajzsot Mote amp-al, hogy farmolhassunk valami rendes amp-ot.
)Ja, és egyelőre egyáltalán nem látom, hogy mi a reward, kijöttem valami 3000? credittel úgy, hogy van éppen credit booster-em, kaptam pár common mod-ot, meg valami nagyon minimális xp-t.
Steel essence nem jött.Van valami értelme megcsinálni ugyanazt a pályát többször, vagy csak a "haladásért" van reward?
Asszem megyek vissza egyelőre arbizni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Stalker után még két fejvadász, akikkel eddig még sosem találkoztam. Kontrollerben lemerül az elem, miközben ezren lőnek éppen...
)
Steel essence nem jött.