- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
Köszi, kipróbáltam.
Jött minden, ami nem hiányzott a kutyának sem.
A Stalker után még két fejvadász, akikkel eddig még sosem találkoztam. Kontrollerben lemerül az elem, miközben ezren lőnek éppen... 
Wukong-al mentem, egyetlen életem maradt a végére.
Ez még nagyon nem nekem való. Azt hittem, ha Arbitration-ön simán bírom a 170-es ellenfeleket csapatokban, akkor itt sem lesz gond... de nem számoltam a plusz armorral, shield-el, sebzéssel.Kb. olyan, mint a Warframe többi része... ahhoz, hogy hatékonyan tudjak haladni egy tevékenységben / területen / játékmódban, ahhoz farmolnom kell az adott tevékenységet / területet / játékmódot...
(lásd még, hogyan szedjük le az Eidolon pajzsot Mote amp-al, hogy farmolhassunk valami rendes amp-ot.
)Ja, és egyelőre egyáltalán nem látom, hogy mi a reward, kijöttem valami 3000? credittel úgy, hogy van éppen credit booster-em, kaptam pár common mod-ot, meg valami nagyon minimális xp-t.
Steel essence nem jött.Van valami értelme megcsinálni ugyanazt a pályát többször, vagy csak a "haladásért" van reward?
Asszem megyek vissza egyelőre arbizni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Stalker után még két fejvadász, akikkel eddig még sosem találkoztam. Kontrollerben lemerül az elem, miközben ezren lőnek éppen...
)
Steel essence nem jött.