Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, minap formáztam Titania primeot, de csak 26-ig húztam, elég volt a feladatra. Most előszedtem, mégis legyen má' 30 ő is. Nézegettem, h a 2-es képességet (ami választható, de egyik sem túl hasznos, IRL nem tudtam használni) lecseréltem. A duration+strength build -meglepetés- a pillage-nak megfelel, sőt.
Most agyalok, h Khora-ra is kellene, de neki annyira egybenvannak a képességei...
4-es nyilván marad, Venari nem tudom, h mit csinál, ha a 3-ast cserélem. 2-est használom, 1-es talán, de akkor a dome-nál meg kel várni, h leesnek, 2-es, kard. Néha nincs erre idő, 1-esből pár pattintás és kész is vagyunk. Hmmm. fórumokon azt írják, h a 3-as cserélhető, venari lesz, de csak attack módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest