Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• khalox

őstag

válasz 5150head #7591 üzenetére

Az igaz, hogy volt sokáig affinity booster ott, talán még túl sokáig is, mert hamar elfogyott, amit húzni lehetett volna.

A 2 mechet 10 menetben felhúztam 40-ig, ebből amit kiadott a rotációk végén, mod-ok, Lavos meg Cedo darabok, azokat megtartottam, a felesleget meg eladtam, amíg pörgött a market (az elején volt olyan mech mod, ami 15-20-ért ment). Ezekkel összejött kb. 300 plat, amiből vettem 2 max-os arcane-t (trickery-t meg ultimatum-ot) a piacon.

A cell-ekból addig nem vettem semmit, így a 10-12 körből (ami ugyanennyi óra...) lett kb. 20000 cell. Ezt elköltöttem barrier-re meg guardian-re. Még mentem utána pár kört, hogy a klán boldog legyen az arany trófeával, de addigra már úgy bezsibbadtam, hogy azóta bottal sem piszkálom. Ez kb. egy hét volt így, még az elején, kb. a közepén jött az első hotfix bele.

Az event iszonyatosan grindelős, ami mellett pofátlanul bug-is is, hozzárakva az orbitális játékidőt folyamatosan ismételni még rém unalmas is, gyakorlatilag egy 0.9 beta Scarlet Spear. Most lehet, hogy ez néhányatoknak nem fog tetszeni, de azért leírom: gyakorlatilag itt a játékos azért fizet, hogy ne kelljen játszania, ez az irány undorító.

Nem tudom, mit gondolt a DE, de nem csoda, hogy folyamatosan csökken a játékosbázis.

De hogy írjak pozitívumot is, a maxra felhúzott voidriggel a Profit Taker szétcincálása kimondottan élvezetes lett, de abban biztos vagyok, hogy ez nem volt az alkotók részéről szándékos vagy tervezett, inkább csak egy szerencsés mellékhatás, amit majd később jól elrontanak.

A jövőbeni terveiket elnézve (újabb lich-ek, meg ezzel a 40-es szintig húzgálós baromsággal) én nem sok jóra számítok, és hiába adott hozzá sokat az event összesített hozadéka a profilomhoz, mégis hiányérzetem van a játékélmény miatt.

MR29-ként 2000+ órával ebbe már nem állok bele, sokkal élvezetesebb volt horgászni POE-n, és legyártani az összes trófeát. Azok legalább jól néznek ki az Orbiterben. :-S

Bocs, hogy hosszú lett, és köszönöm, hogy elolvastad - de ez most így kijött belőlem.

Új hozzászólás Aktív témák