Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Pont ezért variálnak most a RJ-n. Jönnek a corpus lichek és a hozzá tartozó RJ küldik és betolják ezeket a spectereket is, szóval lesz RJ tartalom meg változtatás. Én örülök h nem mondtak le róla, nekem bejön, Scarleten sok órát beletoltam a hajóba, de az alap küldiket én se szoktam pörgetni. Volt korábban arról is szó, h a RJ-et dropshipként is el tudnják képzelni, amivel a mecheket lehet majd leszórni adott RJ küldiken.
Mivel elég nagy a hajó van bőven hely, lehet hogy lesznek több fős Raid küldik is. (Volt erről is szó korábban és a scarlet már hasonlított arra a mechanikára a földi/légi csapatokkal. Ott is sokat balanszoltak és kaptak egy csomó visszajelzést ezzel kapcsolatban.) Sok potenciál van ebben, csak ki kell forrnia magát ami nem fél év lesz. Kis lépésekkel haladnak és mással is foglalkoznak közben a game-ben, nem csak ezzel.#7565khalox Én se, pont ezért vagyok rá kíváncsi. Pl ha squadba vagy akkor is bent lesznek-e a hajón és milyen plus dolgokat adnak majd hozzá. (Pl maxos engineer magától feltölti a cuccost hátul, gunner beül-e a turretbe, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Éjszakai műszak
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- World of Warships
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest