Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anubys1984
üzenetére
Köszi a Loki tippet, hátha tényleg kikerülne megint. Nem használom és nem is szeretem, ennyiért nem is veszem meg, az biztos.
Gauss-t még kiszedem, ha nem tetszik, akkor helminth kaja lesz -bár szvsz amúgy is esélyes. Proteát is megetettem és Harrow-ot is. Harrow nem lett volna rossz, de ahhoz csapat kell. Maradok Ash-Gara-Nekros-Vauban és környékén. Nekrosra raktam egy blood altar-t, marha jó lett. A szokásos survi, mindenki rohangál, kevesen gondolkodnak... Nekros+zombik+blood altarral sétálgattam, aprítottam és élesztgettem a többieket...
Oxium farmra is ritkán van jó csapat, pedig az kellene. De a fél pályát be kell sétálni a cuccokért, amikor amúgy odamennének a koporsóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest