Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Köszi, de az Arsenalban a mech váltásnál még mindig bugos az exalted weapon és ki is szedi a modolást. Piríts már oda nekik légyszi, hogy csinálják már meg rendesen.
#7486ViZion Érdekesek azok a számok is. Amikor kiírja, hogy capturen kinyitottam 467321 db szekrényt
még csak egyet se nyitottam ki.
Vagy amikor az accuracy 600%-os? És hogy? Egy 100%-os pontosságú lövésnél hogyan lehet 6x jobbat lőni? Főleg amikor majdnem végig kardozok
Mondjuk a fejlövést számolhatja duplán, vagy nem tudom.
De ha így lenne, akkor valamelyik E-sport csapatban lennék már rég, nem a warframe-ben égetném az időt
R6-ban valahogy nem jött ki hogy ekkora Aimgod vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
még csak egyet se nyitottam ki.
Mondjuk a fejlövést számolhatja duplán, vagy nem tudom.
De ha így lenne, akkor valamelyik E-sport csapatban lennék már rég, nem a warframe-ben égetném az időt