Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Akkor pont elkerültük egymást. Pedig utána nyomtam pár Profit-Takert meg Indexet is mert farmoltam egy kis creditet ha már volt boosterem.
Én Sudánál meg Arbitersnél vagyok, onnan tudok adni fegyót. Annyi a gond, h amikor bejött a Nezha Prime elvertem az összes standinget relicpackokra, jelenleg 80e körül van mindkettő. Megpróbálom észben tartani aztán szólok ha összejött a fegyókra való.Én amúgy úgy csináltam a szindikátusokat, hogy a sceneken kívül mindent kiszedtem tőlük aztán mentem a következő kettőre. Ez se egy hét alatt jön össze.

Küldikre bemész range-s Limbóval, bubival szétütöd a ládákat és ami nem esik szét (térképen látszik) az Medalion -> örülsz. Mint mindenhol, a Medalionokat is daily capen felül célszerű beváltani. Szóval először összes szindikátus küldit megcsinálod, utána meg beváltod az összegyűjtött medalionokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest