Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen processzort vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Pont azért örülök, hogy én még relatív sokára érek oda így addigra majd helyrerázzák.
Tetszett, hogy van jó sztori vonal. Hiányzott már valami küldetés a sok hentelés mellett. Remélem nem sok minden fog kiszivárogni. Várom, hogy milyen boss-ok lesznek. A nappal és éjszaka változása az nagyon tetszett valamint, hogy a Tenno Relay-en mindent megmutogattak. Az Orokin meg a Void vonal nekem alapból nagyon bejövős.
Kicsit hosszú lett a show, de nem is igazán tudtam nézni az egészet. A lényeget láttam.
A fizikai meg a 10k plat ajándékokra gondolsz? Discord-on is ajándékoztak. Persze én nem nyertem semmit. A fegyver, szobor meglett. Várom a Display-t meg a Hydroid Prime-ot.
Jó hír, hogy minden nehezen megszerezhető alap frame-et megtartottam. A könnyen kiszedhetőek mentek a levesbe a slot miatt. BP-k pedig mindenből van 2 legalább. Persze még így is hiányzik nálam sok frame.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest