Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házimozi belépő szinten
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Pont azért örülök, hogy én még relatív sokára érek oda így addigra majd helyrerázzák.
Tetszett, hogy van jó sztori vonal. Hiányzott már valami küldetés a sok hentelés mellett. Remélem nem sok minden fog kiszivárogni. Várom, hogy milyen boss-ok lesznek. A nappal és éjszaka változása az nagyon tetszett valamint, hogy a Tenno Relay-en mindent megmutogattak. Az Orokin meg a Void vonal nekem alapból nagyon bejövős.
Kicsit hosszú lett a show, de nem is igazán tudtam nézni az egészet. A lényeget láttam.
A fizikai meg a 10k plat ajándékokra gondolsz? Discord-on is ajándékoztak. Persze én nem nyertem semmit. A fegyver, szobor meglett. Várom a Display-t meg a Hydroid Prime-ot.
Jó hír, hogy minden nehezen megszerezhető alap frame-et megtartottam. A könnyen kiszedhetőek mentek a levesbe a slot miatt. BP-k pedig mindenből van 2 legalább. Persze még így is hiányzik nálam sok frame.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest