- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Én még az elején csináltam meg de a modpatch után, szóval emlékszem h szopás volt, de arra már nem hogy hogyan csináltuk meg, de a megjelenéskor nyilván többen is játszották azt a módot. Felhúztam és azóta nem is játszottam Grendellel annyira egy haszontalan frame.
Ha most kellene tolni én a Rhinora próbálnék rá az Iroin Skin (+pajzs) meg a Roar (+damage a társaknak) miatt. Mindkét képességnek knockos az augmentje, szóval az még hasznos is, plusz ott van a Stompja is ami szintén disruptol.
Mirage is tök jó lehet a Mirrorsal meg az Eclipsel.
Ha meg van Wisp annak a passzívja azt tudja, hogyha a levegőben vagy vagy ugrálsz láthatatlan lesz (cloak) én pl erre buildeltem meg a Wispet. A virágai hasznosak (+stun,health,speed) a Breach Surge-vel meg megzavarod őket.De mindezt ötletelésként írom úgy h fogalmam sincs, hogy mennyit tekertek rajta a patchekkel. Ha nagyon nem boldogulsz akkor megbeszélünk egy runt és kitalálunk valamit, aztán lehet hogy én is esni-kelni fogok

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest