Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#6574 s4hu|SyD^:
pedig fegyókat kipróbálni jó dolog, én szeretem. Igen, a krumpli+forma dolog az tényleg csak arra, ami nagyon jó, vagy nagyon tetszik. Kiszedtem a Dera Vandal-t, a Supra vandal ez, gyerekeknek. Elég jó, de a supra mellett nekem nem maradhat, nincs igazán helyem.
Elkészült az emlegetett [link] is. Háááát... amúgy sem szeretem a dobós melee-ket, ez se lett a kedvencem. Közelre elmenne, de botrányosan szerény a range. Magas status, ennyi.#6577 khalox:
nekem Ash prime tovább láthatatlan, mint Loki prime... Ivara-val a bajom, h ha láthatatlan, akkor nem tud támadni. De nem sokat használtam. Másik, Ash passzívjai:
"Any Slash Procs inflicted by Ash (from both weapons and abilities) deal 25% more damage and last 50% longer."
Ezért is passzol nekem, kardozok. Még több dmg nem árthat.#6575 5150head:
Sanctuary host migrálással nincs baj, sőt, lekopogom, h mostanában indexen és küldikben sincs. Legutóbb akkor volt, mikor klános sráccal vaultra ment a csapat, lehet, h neki volt a net bajos, de azért ehhh... Azt tutira nem kaptam meg sajnos.anubys1984: launcher ha indul, ott a fogaskerékkel tudod ellenőriztetni a letöltött cuccot, stb. Azokat futtasd, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max